Витя, а ничего, что тема о колёсах?
Есть темы о чиповке, там можешь высказать своё мнение, народ посмеётся

НО НЕ ЗДЕСЬ!

Adik писав:впервую очередь вид меняетсячувствуется небольшая потеря мощности в разгоне, на 0,5 расход поднимается, твердовато, не затирает
Adik писав:Nidus
на поворотах устойчивее и накат поболее
Adik писав:Nidus
на поворотах устойчивее и накат поболее
Jurix писав:Віктор33
Витя, а ничего, что тема о колёсах?
Есть темы о чиповке, там можешь высказать своё мнение, народ посмеётся![]()
НО НЕ ЗДЕСЬ!![]()
Iva_777 писав:Поставил себе 17-ки, с резиной 235/55 R17
из плюсов - вид машины и устойчивость на скорости, из минусов стала жесковата, расход гдето на 0,5 литра увеличился, а по поводу разгона ничего немогу сказать, на 128кВт не заметил разницу.
Да, смотрится супер
И какое давление ты в них качаешь?
chipi писав:Літом на 17 235/55
1. Діаметр колеса більший, машина стає трохи вища, (не впевнений чи плюс чи мінус), візуально в арці гарно дивиться (менші зазори між колесом і самою аркою)
2. Зимова 16 цешка твердіша ніж літо 17
3. Динаміка однозначно гірша 77 кВт відчуває зміну ваги коліс 17 - 22кг, 16- чи не 19 (давно важив)
4. У мене диск не оригінальний то болти закручуються на 8 повних обертів, тоді як на металевих десь 13-14
5. Про спідометр похибка є тому що довжина кола більша, за то максимальна швидкість більша )
6. Машина стійкіша в повротах (відчутно навіть при невеликих швидкостях)
7. У мене 41 ета, за десять тисяч два сайлента, стойка стабілізатора, шарова, подушка двигуна передня( від того що двигуну важче крутити колесо її добряче підірвало)
Якщо їздити не багато то можна і 18,якщо ж кудись в подорож далеку думаю жилізяка надійніше
chipi писав:10 тисяч - це точна цифра по спідометру, ці два сайленти мінялися мною як тільки пригнав автомобіль, і вдгуге я поміняв їх перед зимою, місяць назад. Зараз поставив підсилені(повністю залиті) лімфордер.