Вони виявилися досить симпатичними, коли міняєш - зразу відчувається, що на пару кілограм колеса легші, ніж штатні на литих дисках.
Пройшли чотири зими, я і подумати не міг, що нові диски, алюмінієві, які досить стримано експлуатувалися, будуть кородірувати! Ще тою зимою замітив, що в деяких місцях краска повспучувалася, як дряпанути, то там білий порошок оксиду алюмінію... Я бачив такі діла, коли алюміній стикається з залізом і соляному розчині, в тому місці буде йти подібна реакція. Тут же нічого подібного не було - вспучування в основному на внутрішній поверхні і на деяких біля основи шпиці.
В деяких місцях, де подряпав об бордюри, ніякої корозії не має, а на нетронутих місцях пучить...
Я то мікродрелькою повидаляв все, (хоча міг і пропустити щось), покрив прозорим антикором, чекаю, коли закінчиться дощ, злегка закрашу, бо шпаклювати не має часу і охоти. Вийде не дуже гарно...
Дивився передачу про ці диски, там дуже високотехнологічні операції, унікальні преси, дуже точні фрезерні станки, а на останньому етапі - десь там виходить лажа...
Штатні литі диски Мілуокі відходили вже п’ять сезонів, і по кілометражу більше, подібних проблем не мають.
Так що - не рекомендую.