evrobus писав:parinte
Я б тобі порадив якісну вигрібну нешиповану гуму.Ті шипи в наших умовах потрібні пару разів на рік.На швидкості по ожеледиці толку з них мало.
Ігор Петрович, мої поважання!
Для того щоб пояснити свої наміри хочу сказати наступне... 24.11.2018 року в 22:15 виїхав зі Львова до Франківська і приїхав о 04:20... не тому що я повільно їхав, а тому що була нереально страшна ожеледа, я в житті не бачив щоб поліція лопатами кидала пісок.... найгірші участки їхалося 2 колесами по обочині... на мене сунула фура з гори, яку складало і малощо бракувало щоб вона мене приперла до відбійникапо всій площині бочини... і тільки 2 машині вигрібали там, де всіх тупо під найменшу горку розвертало поперек дороги... один Крузак і ще щось легкове бо вони були на шипованій гумі... я наївся страху, намерзся, благо за правило маю що бак має бути повний зимою і термос з спальником в машині...
По вибору резини.... Звичайно що краще шипована Хакка 9 чи Гудієр... але про них говорять тести що всі вони як і будь яка шиповка шумні (це об’єктивно)... Коли мова йде про вищезгадану мішку то вона позиціонується як шосейна резина для асфальту, тиха і пргнозовано керована... я не суперводій, хоча накатав досить багато за життя, а зараз хочу взагалі пересісти на трак (так складається життя

)...
Якось так... дякую за поради, питання досі відкрито... Ігор Потрович хочу почути Твою пропозицію по моделях фрикційної гуми....