Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Or4ik Думаю що Паша справився би і без схем, а з схемами то для нього семєчки. 067 924 31 33(Олько) це мій номер, дзвони розкажи шо треба, а я всвою чергу домовлюся з ним за прийом.
Вітання всім!!! Панове ЛЬВІВСЬКІ клубні підкажіть де у Львові можна толково продіагностувати-відремонтувати коробку передач-щеплення , є підозра що стукотить демпфер . Т4 двиг 2.5, 65кв 2003р
"Учитесь, читайте, чужого навчайтесь, й свого не цурайтесь" Т.Г. Шевченко
Спойлер
Всем привет, насчет Алекса правда, был на диагностике, инфо ноль, говоришь через мененжера как испорченый телефон, он с мастером, потом с тобой, говорили одно когда уточнял сколько потянет, а как счет выставили то совсем другое, вопрос где можно поменять ремень с роликами, качественно и не накладно, и где запчасти можно взять не по космической цене, огромное спасибо
Мені брат в основному все робить. має 6 років стажу на Вінер Форд і Мітсубіші Ніку (на Липинського). зараз працює на СТО на Богдана Хмельницького. Біля шиномонтажа Good Year. Звати Саша 097-67-04-760. по цінах нормально. навіть в провінційному Рівне ціни часто дорожчі. по цінах приблизно така ситуація--заміна ремня грм на 1,9 =400грн, на 2,5=500грн . рульова тяга 70грн . нижня шарова 50 грн . верхня шарова 150грн.
на вул.Б.Хмельниуького 223, є класна СТО(навпроти радіоринку), завідуючий Юра, шарить в машинах і хлопці нормальні в нього працюють. Ціни божеські, може і сам дістати запчастини. Раджу!
Порадьте якого хорошого спеціаліста який відрегулює паливний насос та кут запалювання (чи знайде іншу причину) тупить бус, під горку пустий на 3-й передачі і більш 110 не хоче розганятись по прямій.