Что пить чтобы не спать за рулем

Корисна інфа для власників бусів
Генрих
Диспетчер региона
Диспетчер региона
Модель авто, тип двигателя, пробег: BMW X5 Messerschmitt Me.262 «Schwalbe»
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 24 рази

Re: Что пить чтобы не спать за рулем

Повідомлення Генрих »

Гусь_
Абсолютно никаких выводов, ты то при чем?! :pardon: ..я о странном рассказанном тебе способе
Гусь_ писав:способ не спать,в ноги холодный воздух и один ботинок снять, из за разности температуры помогает
всего то :)
"Разарвіте мнє тельняшку, я без моря не могу".
winfacks
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Контактна інформація:

Повідомлення winfacks »

romanpugach писав:Я перед поездкой скачиваю интересные аудио книги себе в дорогу. Ну и плюс всякая остальная мелочь типа "мега нагибаторское кофе", лимон, болтливый штурман. Кстати орешки в шоколаде сам для себя в этом году открыл. Классная штука если не жевать. Короче - набиваю бардачок выщеуказаными стимуляторами, высплюсь и балую себя в дороге - "Что барин изволит...?" :D

Вместо орешков в шоколаде используй орешки в Вассаби:) Уверен, что эффект будет на порядок выше :crazy:
Т4 ABL 1,9 трубоDIEZZEL! 7+1 из "фарша" только "Я"!
Dima_GDR
Прохожий
Прохожий
Модель авто, тип двигателя, пробег: VWT5 TR 2004 8+1, AXD 2,5TDI QG1(Longlife), 277000
Реальное имя: Діма

Повідомлення Dima_GDR »

Як на мене, то все індивідуально. Один може проїхати 1000км без відпочинку інший тільки 100. :)
Мені, на приклад, для відпочинку достатньо 15-20хв на добу і можу проїхати 1650км за 20годин через митницю.
Головне, якщо відчуваєш провали в пам'яті, то необхідно зупинитися для власної безпеки та безпеки рідних!!!
Вночі справді легше їхати, та це кожен для себе вирішує сам. :ze_va_et:
VaneZ
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Орел Омега 3,0 АТ 1998, Орел Астра 1,4Т АТ 2017, offroad Niva3D 1989
Реальное имя: Ванька
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 95 разів

Повідомлення VaneZ »

сЄмкі краще всього помогають... провірено...
ніякого російського-братського народу не існує. є Україна - єдина незалежна суверенна країна, і є оркостан - гниль людства
телепон: Об8б959358
S-h-u-r-i-k
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: T-4 (ACV 2,5)
Реальное имя: Александр
Подякували: 1 раз

Повідомлення S-h-u-r-i-k »

Лучше всего кофе с лимоном(давленым) про сон забудешь часа на 2. :good: :good: :good: :good:. Проверено неоднократно.
VW-T4 рулит.:)
Porchyk
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5 BRS 1.9
Реальное имя: Ігор
Дякував (ла): 254 рази
Подякували: 82 рази

Повідомлення Porchyk »

Привет всем.Вставлю и я свои 5копеек в данную тему.РЕБЯТА,если вас во время езды клонит на сон,нужно не грызть семечки,а остановиться и поспать(в машине,в мотеле,на лужайке или еще где-либо) ибо это БЕЗОПАСНОСТЬ ваша и других участников движения.В молодости пришлось поработать на КАМАЗе(командировки по Украине),так вот,к примеру,дают на командировку три дня,пока загрузка и оформление документов-день прошел,значит выезжаю на ночь глядя и бывали случаи когда при открытых глазах виделись сны.Вот такая петрушка.Вы думаете почему в цивилизованной Европе дальнобойщики давным давно ездят по тахографу? Так шо берегите себя.Удачи на дорогах.
А ми стояли і мовчали і мовчки чухали чуби- - німії, подлії раби ( Тарас Шевченко).
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Повідомлення vovaT4 »

Підтримую варіант поспати. Наїздився по Європі і набачився перевернутих фур де шофера за рульом заснули (останній випадок в листопаді місяці в польщі) Знаю особисто пару пацанів що теж засинали на дорозі і били машини, бо проїхати по Європі майже три тисячі кілометрів ох як не легко. Сам недавно їхав з Іспанії через Францію,Швейцарію,Німетчину,Чехію,Польщу і на Шегині.До границі набігло десь 2700км.їхав сам,а в машині навіть радіо не було (всіх кого міг згадав не злим тихим словом :-) ) дурка повна,їхав десь 28-29 годин до нашої границі. Терпіти не можу ці поїздки!!! Я перед поїздкою стараюсь добре виспатись і поїсти це дуже важливо!
Сам не раз їхав та як каже Ігор бачив сни з відкритими очима. Тому також раджу лягати спати( а саме краще мати напарника) тільки спати потрібно на нормальних,людних заправках і ставати як можна ближче до входу,а краще летіти на літаку,скоріше та дешевше :-)
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Відповісти

Повернутись до “Корисності”