По словам соседей, я сильно шумлю. Консультация юриста

Постанови, оскарження та інше
G_Serg
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 145 разів

Re: По словам соседей, я сильно шумлю. Консультация юриста

Повідомлення G_Serg »

Вы знаете....
Я когда посмотрел ролик, который я же выкладывал тут во курилке, ща найду даже....
от http://vwbus-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=25&t=7742

я просто на них забил и перестал включать вообще. Мне дороже мое время и нервы чем они, тем более эта хата сьемная на период ремонта в нашей квартире, от как раз уже и там ремонт доделывается так что скоро будем переезжать.

А до того как я помотрел этот ролик, я даже написал от это, собрался занести в ментовку но не относил ментам по причинам озвученным в этом посте выше.
Дільничному інспектору
Солом’янського району
Міста Києва

от меня
от моей жены
Київ, и адрес
І Заява
Я, ___ та ____, проживаючі за адресою ____, згідно договору по найму приміщення від 21.02.2010 року між _____ та _____ довожу до вашого відома про ситуацію що склалась між жителями квартири за адресою м. Київ, ______ та м. Київ, ______:
Сусіди що проживають над нами за адресою _______ втручаються в наше особисте життя шляхом постійних відвідувань або стуканням в батарею чи по стелі. Причина цьому - скарги на гучну музику, мотивуючи це що вони або хворі або музика заважає дитині готуватись до екзамену. Музика коли грає, грає тихо та більше нікому з сусідів не заважає, скарг ні в якій формі ми з жінкою не отримували на протязі одного року проживання в квартирі, що можуть підтвердити сусіди. Скарги від сусідів з квартири 181 отримуємо на протязі часу - від 12 години ранку до 22 години вечора, що суперечить ст.. 24 ЗУ «Про забезпечення санітарно епідеміологічного благополуччя населення від 24.02.1994р(дод від 15.11.2005)» та «Правилам користування приміщеннями житлових будинків» затвердженим постановою КМУ від 08.10.92 №572» згідно якому не дозволяється побутовий шум від 22 години ночі до 8 години ранку отже дії сусідів суперечать закону про порушення правил з нашої сторони. Стаття 182 КУАПе передбачає покарання за порушення закону та ми з дружиною згодні його понести в випадку його доведення. Стаття 12 ЗУ «Про забезпечення санітарно епідеміологічного благополуччя населення від 24.02.1994р(дод від 15.11.2005)» передбачає створення комісії для вимірювання рівня шуму, результат якого і буде доведення або не доведення нашої вини. В разі доведення нашої вини ми готові понести всі фінансові витрати щодо роботи комісії, в разі не доведення нашої вини витрати щодо роботи комісії а також наші з дружиною моральні збитки будуть виплачуватись нашими сусідами та визначатимуться у Господарському суді по місцю нашого проживання.
Також вважаємо за потрібне повідомити, що для припинення суперечок з жителями квартири 181 за адресою м. Киів, в____ ми намагались викликати санепідеміологічну станцію за телефоном 289-54-49 для вимірювання рівня шуму, на що отримали відповідь що вимірювання динамічних шумів їхнєю інстанцією не проводиться. Також дзвонили в міліцію за номером 102 для консультації по питанню що виникло, там порадили викликати дільничного інспектора, чого ми не робили по з поваги до сусідів.
В зв’язку з ситуацією що склалась, ми вимагаємо провести з жителями з квартири 181 роз’яснювальну бесіду щодо норм та правил проживання в квартирах та інших громадських місцях згідно законів України, та в разі наступного втручання в приватне життя, згідно з Конституцією України змушені будемо скаржитись в правоохоронні органи чи діяти самостійно за обставинами.

Конфета
без сахара
Модель авто, тип двигателя, пробег: кошка и домик
Реальное имя: Тома
Дякував (ла): 372 рази
Подякували: 625 разів

Повідомлення Конфета »

G_Serg, не относи в ментовку. ты же в письме практически признаешь, что шумишь. так писать нельзя :wink:
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу, значит, у меня не получилось. © Скарлет О'Хара
Любіть Україну! Тримайте порох сухим! Вірю в себе і в Україну!
G_Serg
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення G_Serg »

Музика коли грає, грає тихо та більше нікому з сусідів не заважає, скарг ні в якій формі ми з жінкою не отримували на протязі одного року проживання в квартирі, що можуть підтвердити сусіди.

::yaz-yk:

я ж говорю забил, так что никуда я его не понесу
Kuzma5
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Multivan AXE 2.5TDI HIGLINE 80000км
Реальное имя: Игорь
Дякував (ла): 38 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Kuzma5 »

G_Serg

Без обид:
1. Если соседи жалуются именно на музыку, то значит они её слышат.
2. Если соседи жалуются, то значит она им мешает.
3. Это их право любить или не любить музыку.
4.Посмотри фильм "Судьба резидента" - там спецслужбы капиталистической страны прменяли метод издевательства над психикой человека под названием "музыкальная шкатулка" для выбивания показаний.
4.Почему Ты принуждаешь мучаться других людей получая при этом удовольствие сам? (хотя есть много способов получать от жизни удовольствие не обрекая на страдания других).

П.С. Если другие соседи не жалуются, то это не значит, что Ты им не мешаешь.
0939625568 Игорь
Fun T4
VW маньяк
VW маньяк
Реальное имя: Ігор
Дякував (ла): 405 разів
Подякували: 683 рази

Повідомлення Fun T4 »

Kuzma5 писав:4.Посмотри фильм "Судьба резидента" - там спецслужбы капиталистической страны прменяли метод издевательства над психикой человека под названием "музыкальная шкатулка" для выбивания показаний.

а асия ахат в фуршете для для чего звучит? :crazy:
роман
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 ACV 2,5
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення роман »

прочел недавно анекдот на эту тему
Почему соседи сверху всегда такие идиоты?
а ты спроси у соседей снизу!
VW T-5 AXB 2005гв 250000тыс(продан)
Honda CR-V 1999 2.0 150000тыс
VW POLO 1.4 акпп 2008гв 47000тыс(продан)
VW T-4 ACV 2002 caravelle 260000тыс(продан)
Nissan Primastar 2014гв 2014 200000тыс
о6674о769два
G_Serg
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення G_Serg »

Ну тут наверное немного наоборот :) Я на них не жалуюсь за то что они шумят, а они шумят огого
приедут иногда в 11 вечера домой и начинают что то по полу тягать так что штукатурка падает
Евгений
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, 2,5 ТДИ 96кВт, AXD
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 60 разів

Повідомлення Евгений »

G_Serg писав:Ну тут наверное немного наоборот :) Я на них не жалуюсь за то что они шумят, а они шумят огого
приедут иногда в 11 вечера домой и начинают что то по полу тягать так что штукатурка падает

И мои сверху тоже самое делают. Поубывав бы.
Cubano
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 413 разів

Повідомлення Cubano »

FunT4 писав:
Kuzma5 писав:4.Посмотри фильм "Судьба резидента" - там спецслужбы капиталистической страны прменяли метод издевательства над психикой человека под названием "музыкальная шкатулка" для выбивания показаний.

а асия ахат в фуршете для для чего звучит? :crazy:

:lol: :cool_cool: Для того щоб люди не ходили у хвуршет! Але нас такими кошачими концертами не проймеш, ми стійкі!
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
Відповісти

Повернутись до “ЮрВідділ”