Я когда посмотрел ролик, который я же выкладывал тут во курилке, ща найду даже....
от http://vwbus-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=25&t=7742
я просто на них забил и перестал включать вообще. Мне дороже мое время и нервы чем они, тем более эта хата сьемная на период ремонта в нашей квартире, от как раз уже и там ремонт доделывается так что скоро будем переезжать.
А до того как я помотрел этот ролик, я даже написал от это, собрался занести в ментовку но не относил ментам по причинам озвученным в этом посте выше.
Дільничному інспектору
Солом’янського району
Міста Києва
от меня
от моей жены
Київ, и адрес
І Заява
Я, ___ та ____, проживаючі за адресою ____, згідно договору по найму приміщення від 21.02.2010 року між _____ та _____ довожу до вашого відома про ситуацію що склалась між жителями квартири за адресою м. Київ, ______ та м. Київ, ______:
Сусіди що проживають над нами за адресою _______ втручаються в наше особисте життя шляхом постійних відвідувань або стуканням в батарею чи по стелі. Причина цьому - скарги на гучну музику, мотивуючи це що вони або хворі або музика заважає дитині готуватись до екзамену. Музика коли грає, грає тихо та більше нікому з сусідів не заважає, скарг ні в якій формі ми з жінкою не отримували на протязі одного року проживання в квартирі, що можуть підтвердити сусіди. Скарги від сусідів з квартири 181 отримуємо на протязі часу - від 12 години ранку до 22 години вечора, що суперечить ст.. 24 ЗУ «Про забезпечення санітарно епідеміологічного благополуччя населення від 24.02.1994р(дод від 15.11.2005)» та «Правилам користування приміщеннями житлових будинків» затвердженим постановою КМУ від 08.10.92 №572» згідно якому не дозволяється побутовий шум від 22 години ночі до 8 години ранку отже дії сусідів суперечать закону про порушення правил з нашої сторони. Стаття 182 КУАПе передбачає покарання за порушення закону та ми з дружиною згодні його понести в випадку його доведення. Стаття 12 ЗУ «Про забезпечення санітарно епідеміологічного благополуччя населення від 24.02.1994р(дод від 15.11.2005)» передбачає створення комісії для вимірювання рівня шуму, результат якого і буде доведення або не доведення нашої вини. В разі доведення нашої вини ми готові понести всі фінансові витрати щодо роботи комісії, в разі не доведення нашої вини витрати щодо роботи комісії а також наші з дружиною моральні збитки будуть виплачуватись нашими сусідами та визначатимуться у Господарському суді по місцю нашого проживання.
Також вважаємо за потрібне повідомити, що для припинення суперечок з жителями квартири 181 за адресою м. Киів, в____ ми намагались викликати санепідеміологічну станцію за телефоном 289-54-49 для вимірювання рівня шуму, на що отримали відповідь що вимірювання динамічних шумів їхнєю інстанцією не проводиться. Також дзвонили в міліцію за номером 102 для консультації по питанню що виникло, там порадили викликати дільничного інспектора, чого ми не робили по з поваги до сусідів.
В зв’язку з ситуацією що склалась, ми вимагаємо провести з жителями з квартири 181 роз’яснювальну бесіду щодо норм та правил проживання в квартирах та інших громадських місцях згідно законів України, та в разі наступного втручання в приватне життя, згідно з Конституцією України змушені будемо скаржитись в правоохоронні органи чи діяти самостійно за обставинами.