да, с круга с левой полосы меня тоже убивает

из крайней левой полосы на круге - по диагонали через две правые полосы - сразу в крайнюю левую на съезде.Smbdy писав:Я, правда, так и не смог представить, как ему удалось при этом не цеплять правой...
Вооооот. Т.е. круг ты покидаешь всё-таки с правой крайней полосы, как и все нормальные люди.kot35 писав:из крайней левой полосы на круге - по диагонали через две правые полосы - сразу в крайнюю левую на съезде
конечно я их не перепрыгиваю , я их касаюсь колесами.Smbdy писав:Вооооот. Т.е. круг ты покидаешь всё-таки с правой крайней полосы, как и все нормальные люди.kot35 писав:из крайней левой полосы на круге - по диагонали через две правые полосы - сразу в крайнюю левую на съезде
Не зовсім зрозумів питання, але підозрюю, що відповідь тут:Марк писав:організовано поворот направо з двох рядів, ніхто ж не вважає, що їдучи в другому ряду, він повертає з правого.
Ваш випадок виділив великим шрифтом10.4 Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Залюбки! Ткніть у макумент, будь ласка.kot35 писав:Леонид , подтяните матчасть - " движение " по полосе , " съезд " с полосы и " пересечение " полосы .
Одни перестанут чудить (нарушители ПДД), так начнут чудить фотографы, им же 10% будет перепадать на ровном месте, в день под каким-нибудь знаком будет клепать сотни. А потом за ними начнётся охота, как за камеристами в РФии.
Саня в мене у кореша легко на телефон скидуєтьсі інфа з реєстратора на телефон, в мене треба карту виймати. тому він мене частенько балує своїми випадками. я часто дивуюсь мовчанню в ефірі - на питання каже а чому ото нерви гробити. я б за кожне відео - розвернувся би і догнав того такстиста і або сам би помер або його б уйхадохав.