Поездки в ЕС на переоборудованном из грузового?
-
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, 2.5 TDI
- Подякували: 1 раз
Re: Поездки в ЕС на переоборудованном из грузового?
Frank300
Очень странное объяснение, типично-славянское, из разряда, я нарушаю закон - все равно, за деньги порешаем...
Вот выдержка из Постанови Кабінета міністрів України(со всеми дополнениями на сегодняшний день) від 7 вересня 1998 р., №1388 :
51. У разі відсутності права власності на транспортні засоби оформлення документів для поїздок за кордон здійснюється на підставі заяви власника транспортного засобу або документів, що підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортними засобами. Особам, що здійснюють поїздку за кордон, на період поїздки за їх бажанням видаються свідоцтва про
реєстрацію на їх ім'я. Свідоцтво про реєстрацію, видане на ім'я власника транспортного засобу, і документи, які підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортними засобами,
зберігаються у відповідних підрозділах Державтоінспекції. { Абзац перший пункту 51 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 87 ( 87-2012-п ) від 13.02.2012 }
Видане на період поїздки за кордон свідоцтво про реєстрацію підлягає поверненню відповідному підрозділу Державтоінспекції не пізніше ніж протягом 10 днів після повернення з-за кордону. "
Ты понимаешь, что выехав за 20 грн. из страны тебя не имеют права пускать назад?! С точки зрения таможенника, ты пытаешься въехать в страну, на автомобиле, который тебе не принадлежит и без соответствующего разрешения его владельца!!! Фактически, ты въезжаешь на ворованном авто. Закон запрещает любые другие способы въезда/выезда, кроме тех, которые регламентирует вышеописанный закон, в данном случае не под один из пунктов с чужим техпасспортом ты не попадаешь, значит таможенник согласно инструкции обязан задержать человека до выяснения и отправить ТС на штрафплощадку.
Касаемо законов: ст. 340 МКУ 1. Облік товарів, транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, здійснюється митним органом з метою проведення їх митного контролю. (Пограничников можно отправлять подальше с проверкой техпасспорта, хотя допускаю, что у них тоже есть какая-то инструкция на этот счет)
Про возможность изъятия ТС
МИТНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ
Стаття 508. Проведення процесуальних дій п. 4) тимчасове вилучення товарів, транспортних засобів, зазначених у пункті 3 статті 461 цього Кодексу, та документів на них;
Стаття 461. Види адміністративних стягнень за порушення митних правил
За порушення митних правил можуть бути накладені такі адміністративні стягнення:
п. 3) конфіскація товарів, транспортних засобів комерційного призначення - безпосередніх предметів порушення митних правил, товарів, транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовувалися для приховування товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил від митного контролю (крім транспортних засобів комерційного призначення, які використовуються виключно для перевезення пасажирів і товарів через митний кордон України за визначеними маршрутами та рейсами, що здійснюються відповідно до розкладу руху на підставі міжнародних договорів, укладених відповідно до закону), а також транспортних засобів, що використовувалися для переміщення товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил через митний кордон України поза місцем розташування митного органу.
Очень странное объяснение, типично-славянское, из разряда, я нарушаю закон - все равно, за деньги порешаем...
Вот выдержка из Постанови Кабінета міністрів України(со всеми дополнениями на сегодняшний день) від 7 вересня 1998 р., №1388 :
51. У разі відсутності права власності на транспортні засоби оформлення документів для поїздок за кордон здійснюється на підставі заяви власника транспортного засобу або документів, що підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортними засобами. Особам, що здійснюють поїздку за кордон, на період поїздки за їх бажанням видаються свідоцтва про
реєстрацію на їх ім'я. Свідоцтво про реєстрацію, видане на ім'я власника транспортного засобу, і документи, які підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортними засобами,
зберігаються у відповідних підрозділах Державтоінспекції. { Абзац перший пункту 51 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 87 ( 87-2012-п ) від 13.02.2012 }
Видане на період поїздки за кордон свідоцтво про реєстрацію підлягає поверненню відповідному підрозділу Державтоінспекції не пізніше ніж протягом 10 днів після повернення з-за кордону. "
Ты понимаешь, что выехав за 20 грн. из страны тебя не имеют права пускать назад?! С точки зрения таможенника, ты пытаешься въехать в страну, на автомобиле, который тебе не принадлежит и без соответствующего разрешения его владельца!!! Фактически, ты въезжаешь на ворованном авто. Закон запрещает любые другие способы въезда/выезда, кроме тех, которые регламентирует вышеописанный закон, в данном случае не под один из пунктов с чужим техпасспортом ты не попадаешь, значит таможенник согласно инструкции обязан задержать человека до выяснения и отправить ТС на штрафплощадку.
Касаемо законов: ст. 340 МКУ 1. Облік товарів, транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, здійснюється митним органом з метою проведення їх митного контролю. (Пограничников можно отправлять подальше с проверкой техпасспорта, хотя допускаю, что у них тоже есть какая-то инструкция на этот счет)
Про возможность изъятия ТС
МИТНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ
Стаття 508. Проведення процесуальних дій п. 4) тимчасове вилучення товарів, транспортних засобів, зазначених у пункті 3 статті 461 цього Кодексу, та документів на них;
Стаття 461. Види адміністративних стягнень за порушення митних правил
За порушення митних правил можуть бути накладені такі адміністративні стягнення:
п. 3) конфіскація товарів, транспортних засобів комерційного призначення - безпосередніх предметів порушення митних правил, товарів, транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовувалися для приховування товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил від митного контролю (крім транспортних засобів комерційного призначення, які використовуються виключно для перевезення пасажирів і товарів через митний кордон України за визначеними маршрутами та рейсами, що здійснюються відповідно до розкладу руху на підставі міжнародних договорів, укладених відповідно до закону), а також транспортних засобів, що використовувалися для переміщення товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил через митний кордон України поза місцем розташування митного органу.
-
- Бусовод
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4
Типично-славянское отношение не у меня, а у тех, кто пишет законы. Юридические коллизии это наш национальный вид спорта))
По территории Украины я могу передвигаться без доверенности, по территории Евросоюза наша доверенность без перевода даже в туалет не пригодится - жесткая)))
Кому нужна доверенность? Только таможенникам для получения взятки. Так что все эти нормативные документы можно скатать в трубочку и засунуть в …. Выхлопную трубу, чтобы ехать быстрее))) Тысячи машин, каждый день пересекают границу таким способом и это факт. У вас в Синьково возможно и нельзя, а возможно вы просто не знаете, потому, что я знаю 100% что ездят в Россию без доверки
По территории Украины я могу передвигаться без доверенности, по территории Евросоюза наша доверенность без перевода даже в туалет не пригодится - жесткая)))
Кому нужна доверенность? Только таможенникам для получения взятки. Так что все эти нормативные документы можно скатать в трубочку и засунуть в …. Выхлопную трубу, чтобы ехать быстрее))) Тысячи машин, каждый день пересекают границу таким способом и это факт. У вас в Синьково возможно и нельзя, а возможно вы просто не знаете, потому, что я знаю 100% что ездят в Россию без доверки
- Eugene
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 AJT 2.5 65 KWt long с кондиком 314000км
- Реальное имя: Евгений
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 9 разів
Frank300
5 баллов из 5 за развернутый ответ))))) доступно все объяснил)))
5 баллов из 5 за развернутый ответ))))) доступно все объяснил)))
- Конфета
- без сахара
- Модель авто, тип двигателя, пробег: кошка и домик
- Реальное имя: Тома
- Дякував (ла): 372 рази
- Подякували: 625 разів
Frank300, не учите тому, за что у людей могут быть нехилые проблемы.
и ответственность за дачу взятки никто не отменял.
с ужасом читаю Ваши рекомендации.
и ответственность за дачу взятки никто не отменял.
с ужасом читаю Ваши рекомендации.
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу, значит, у меня не получилось. © Скарлет О'Хара
Любіть Україну! Тримайте порох сухим! Вірю в себе і в Україну!
-
- Бусовод
Конфета
я сам в шоке
Давать взятку мне противно. Единственное что утешает, так это то, что берущему взятку еще противнее
И никого я не учу. Каждый может выбирать - идти в МРЕО платить 600 грн и сидеть ждать "пластик" для техпаспотра, как я сейчас, уже вторую неделю, или просто дать 40 грн и поехать как едут почти все. Есть непреодолимые препятствия. Таможня одно из них. Попробуйте ввезти под растаможку машину через границу без "подарка" доблесным стражам кордона. Поверьте, я пробовал - это НЕВОЗМОЖНО.
И с ужасом не нужно читать мои сообщения, с ужасом нужно осознавать систему которая нас имеет.
я сам в шоке

Давать взятку мне противно. Единственное что утешает, так это то, что берущему взятку еще противнее

И никого я не учу. Каждый может выбирать - идти в МРЕО платить 600 грн и сидеть ждать "пластик" для техпаспотра, как я сейчас, уже вторую неделю, или просто дать 40 грн и поехать как едут почти все. Есть непреодолимые препятствия. Таможня одно из них. Попробуйте ввезти под растаможку машину через границу без "подарка" доблесным стражам кордона. Поверьте, я пробовал - это НЕВОЗМОЖНО.
И с ужасом не нужно читать мои сообщения, с ужасом нужно осознавать систему которая нас имеет.
- Конфета
- без сахара
- Модель авто, тип двигателя, пробег: кошка и домик
- Реальное имя: Тома
- Дякував (ла): 372 рази
- Подякували: 625 разів
спонукання до дачі хабара....
пс: пока есть такие советчики, я без работы не останусь
пс: пока есть такие советчики, я без работы не останусь

Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу, значит, у меня не получилось. © Скарлет О'Хара
- valeraschroot
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW-T4/ACV/02 (продав) + VW Touran/2.0tdi/103kW/2012р.в.
- Реальное имя: Валерій
- Дякував (ла): 19 разів
Frank300 писав: ...
Полякам ПОФИГ. Никто никогда у меня даже техпаспорта на границе не проверял (я говорю о поляках, мадьярах и румынах). Только страховку, и то редко. Полиция - да, смотрят техпаспорт, иногда сверяют номер кузова но другое имя в техпаспорте это обычная практика для европы. Так что сказки о штрафплощадках оставте для других тем.kel90 писав:і ще одне питання. в документах пише пасажирський-В, кількість місць 9, чи можна їхати без третього ряду сидінь? Frank300 можна номер?дуже дякую
Хоч одне сидіння. Головне щоб не 10. Всі сидіння повинні бути обладнані пасками безпеки. Всі пасажири пристібнуті.
Аж самому смішно, чесне слово...

Ви хоч раз хоч колись хоч на якомусь кордоні були? мається на увазі на ТЗ. Краще нікому таке не розказуйте більше. Полякам пофіг!!!

А на рах. страховки так поляк на кордоні скоріше свою фуражку зїсть ніж не запитає про страховку і фіг пропустить без страховки.
Це транспортний засіб а не лясапЄд.
Дякую що підняли трохи настрій перед неділею...

Жизнь говно... Но я с лопатой!
-
- Бусовод
valeraschroot писав:Frank300 писав: ...
Аж самому смішно, чесне слово...![]()
Ви хоч раз хоч колись хоч на якомусь кордоні були? мається на увазі на ТЗ. Краще нікому таке не розказуйте більше. Полякам пофіг!!!Абзац!!!
А на рах. страховки так поляк на кордоні скоріше свою фуражку зїсть ніж не запитає про страховку і фіг пропустить без страховки.
Це транспортний засіб а не лясапЄд.
Дякую що підняли трохи настрій перед неділею...
Та можете собі хоч до коліків сміятись. Що знаю те розказую і не треба тут з себе ліпити Ментора, шановний.
Страхівку питають через раз а то і рідше. Можливо кількість штампів в паспорті їх заспокоює. Техпаспорт або не бере взагалі або просто звіряє з номером. Те що не фіксує в компютері то точно.
А вам на лясапеді то так, треба техпаспорт мати

-
- Бусовод
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 10 разів
У меня вот в последний раз попросили права показать 

- valeraschroot
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW-T4/ACV/02 (продав) + VW Touran/2.0tdi/103kW/2012р.в.
Frank300 писав:
Та можете собі хоч до коліків сміятись. Що знаю те розказую і не треба тут з себе ліпити Ментора, шановний.
Страхівку питають через раз а то і рідше. Можливо кількість штампів в паспорті їх заспокоює. Техпаспорт або не бере взагалі або просто звіряє з номером. Те що не фіксує в компютері то точно.
А вам на лясапеді то так, треба техпаспорт мати
Байки ви розказуєте, ще й на негатив схиляєте... Вважайте, світ маленький, можна і пересіктись, випадково...
Тепер по темі спору - техпаспорт поляки просто НЕ можуть НЕ твнести в базу при перетині кордону, чи туди чи звідти. Ще раз повторюю - це транспортний засіб а не ровер і ви на кордоні а не на дискотеці. А ви городите відверту ахінею і лабуду. Не обманюйте людей, хоча ніхто на кордон без техпаспорту не сунеться але... Техпаспорт обовязково польский митник забирає разом із всіма паспортами але сам техпаспорт кладе в паспорт того хто за кермом, так в базу і вносить.
Я думав що нетверезих поляки через кордон, ще й за кермом непускають...

kityn писав:У меня вот в последний раз попросили права показать
Де і хто саме просив права?
Ще раз для всіх хто не в курсі і ніколи на кордоні небув але збирається на свому ТЗ - паспорти водія і пасажирів, техпаспорт на ТЗ, страховка (в базу не вноситься але при її відсутності дорога вам лише в Україну) і поляками і нашими обовязково вносяться в базу при перетині державних кордонів незалежно чи ви вїзжаєте в ЄС чи виїзжаєте. Часто, дуже часто, звіряються номера кузовів (вони обовязково з техпаспорта списуються в їхню базу перетинів) і відповідність їх до техпаспорту (так само як і кількість сидячих мість по техпаспорту і реальна кількість пасажирів), а ще якщо ТЗ в "чорному списку" то одразу відправляють "на яму" (перевірка на предмет контрабанди сигарет. спирту і т.п., розшивають авто із середини, розбортовують колеса, якщо найдуть хоть щось понад нормою чи з "недозволеного" машину оприходують як засіб для контрабанди) плюс при внесенні в базу митникам вибиває чи часом авто немає заборгованостей по несплаченим штрафам, чи не в угоні, чи не приймало участі в ДТП і т.д. і т.п..
Так що техпаспорт не тільки питають, я навіть скажу більше - кожен раз ваше авто при перетині кордону на польській стороні (а може і на нашій теж) фотографується ззовні разом із номерними знаками і вами за кермом (доказати неможу але сам ті фотки бачив у них на їх же компах), і це все теж вноситься в базу. А ви кажете техпаспорт не звіряють...

Ви ж (стосується всіх кому це цікаво) просто самі подумайте як може будь-яка сторона ( в нашому випадку ЄС) незафіксувати в"їзд чи виїзд ТЗ через державний кордон з ЄС...?! Нонсенс.

А права на кордоні не питають, не їх то справа, просто інколи заради наглядності поляки вийо.уються.
Frank300

Завтра друзям-шоферам-напарникам розкажу як у нас техпаспорта неперевіряють ...

Востаннє редагувалось 02 листопада 2013, 22:58 користувачем valeraschroot, всього редагувалось 1 раз.
-
- Бусовод
valeraschroot писав:Frank300 писав:
Де і хто саме просив права?
На переході Устилуг-Zosin
- valeraschroot
- Бусовод со стажем
kityn писав:valeraschroot писав:Де і хто саме просив права?
На переході Устилуг-Zosin
Про права я вже вище написав.
А більше поляки при перетині кордону нічого не питали? Тільки права?

-
- Бусовод
valeraschroot стандартно паспорт і техпаспорт + права (вперше таке)... все.
- valeraschroot
- Бусовод со стажем
Frank300 писав:Хоч одне сидіння. Головне щоб не 10. Всі сидіння повинні бути обладнані пасками безпеки. Всі пасажири пристібнуті.
Головне щоб пасажирів + водій було не більше ніж прописано в техпаспорті. А без пасажирів я тих сидінь під потолок грузив і їхав, і без ременів...

Ну і про 20 грн в паспорт ... краще помовчу...
Адекватність змісту постів написаних опонентом і так зашкалила...

Добавлено Суб листопада 02, 2013 11:15 pm
kityn писав:valeraschroot стандартно паспорт і техпаспорт + права (вперше таке)... все.

Востаннє редагувалось 02 листопада 2013, 23:15 користувачем valeraschroot, всього редагувалось 1 раз.
- vovaT4
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 125 разів
Знаю точно людей які їздять роками за кордон (людей спрінтерами з затемненими вікнами
возять в Європу їдуть в основному на шегині) і там ті спрінтера хрін знає на кого зареєстровані, а їздять різні шофера і ніяких доручень не мають. Чи дають щось на границі (типу хабаря не знаю) при нагоді запитаю.

Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
- fed22
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4,AJT 65kw,240тыщ,длииииинный, белый пассажир,2002 год
- Реальное имя: Игорь
- Контактна інформація:
если ехать в Россию ,или Белоруссию, то да, требуют доверенность, без нее никак не впустят! мало того если вьехал за рулем другой чел, а владелец был в машине , и заполнили вьезд на имя того, кто был за рулем, то даже владелец не сможет выгнать СВОЮ машину из сраной России!! вот таки дела.. а в Европу- пожалуйста, пофиг, кто за рулем, лишь бы техпаспорт был, не было висящих штрафов, машина не аресте.
T4,2,5,65кВт, длинный,пассажир,2002г.
- vovaT4
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 125 разів
fed22
Росія і Білорусія ще живуть по совковій схемі.
Росія і Білорусія ще живуть по совковій схемі.
Свобода - тверда як меч.
-
- Бусовод
valeraschroot писав:Frank300 писав:
Байки ви розказуєте, ще й на негатив схиляєте... Вважайте, світ маленький, можна і пересіктись, випадково...
1. Де ви тут негатив побачили? В тому що я вас назвав Ментором? Гуглим, читаємо, думаємо...
2. Випадково пересіктись? Та можна і не випадково

3. вважаю дискусію вичерпаною.
- Dimon190
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 AXB 1,9 220000
- Реальное имя: Дмитрий
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
А я там Служил)))) Шегини еще тот пункт пропуска)))) Там и лесами мимо очереди местные за 100 у.е. водили)))))vovaT4 писав:Знаю точно людей які їздять роками за кордон (людей спрінтерами з затемненими вікнамивозять в Європу їдуть в основному на шегині) і там ті спрінтера хрін знає на кого зареєстровані, а їздять різні шофера і ніяких доручень не мають. Чи дають щось на границі (типу хабаря не знаю) при нагоді запитаю.