І так вчора все закінчилось. Але попорядку:
по тутешім порядкам якщо машину визнають непридатною для ремонту то її виставляють на аукціон серед власників шротів. Мій тазік потянув аж на 810 єврів

але я маю повне право не віддавати його за такі гроші або не віддавати його взагалі. В такому випадку тих 810 єврів віднімають від суми відшкодування. Наші ціни на машини і наша розтаможка не пройшла хоча я навіть і не починав з ними за це бадатись, і скоріше за все не буду, без нормального юриста не вийде а юрист коштує тут немалнгькі гроші. Сума страхового відшкодування за мій тазік склала 4750 єврів мінус 810. Притягнув вчора машину до знайомих турків на шрот, при мені розібрали передок і ... оцінили роботу плюс запчастини в ... 1600євро плюс я докупив бампер за 50 євро і транспорт ще 50 євро. Ітого - 1700євро. В середині і під крилами все було не так страшно як здавалось навіть по фоткам (по фоткам вони оцінили в 3500 єврів) а кусок лонжерона (20см) будуть варити новий (тобто б/у але цілий), це саме серйозне пошкодження

. Двері вже стоять на місцях. Ходова - як на заводі ставлена. Як не крути я в плюсі, тільки .... ну його нах такі плюси... Тому й забив далі розбиратись з страховою.