Возраст не позволяет .evrobus писав:Так иди и меняй!!!В чем вопрос?Себе тоже верить не будешь?SUPERMASTER писав: но не верится что изменится .

Возраст не позволяет .evrobus писав:Так иди и меняй!!!В чем вопрос?Себе тоже верить не будешь?SUPERMASTER писав: но не верится что изменится .
не сумнівався в тобі брате! жму руку!brokerua писав:Шановний "Чернищук Юрій", дякуємо за подану анкету. Якщо Вашу кандидатуру буде прийнято до подальшого розгляду, до 01 березня 2015 року ми запросимо Вас на тестування
Якщо чесно, навіть не уявляю як це робится...vit писав:так чого скиглиш? пропозицію по організації руху подай та відслідкуй процес.
Ура! Біла Церква в темі!brokerua писав:Шановний "Чернищук Юрій", дякуємо за подану анкету.
Так с этого и надо начинать, а то - все не так, все не те! Изучаем мат.часть и начинаем действовать. А по поводу вышеописанной Вами ситуации, так Правила Дорожного Движения здесь ни при чем, на лицо халатность чиновников на местах. А ПДД написаны давно и при том кровью.Марк писав:Якщо чесно, навіть не уявляю як це робится...vit писав:так чого скиглиш? пропозицію по організації руху подай та відслідкуй процес.
бачив то відео. цифри потужніgarincha123 писав:Про шанси десь в інеті гуляє відео з даішником з Житомира. Здається нас знову хочуть на.....ть
мало!!!!!!!!!!!!garincha123 писав:http://www.pravda.com.ua/news/2015/01/2 ... ?attempt=1
До речі у нас на місцевому сайті недавно теж писали про розцінки що кому скільки
Ну, якось сумнівно, шо. напр., ти такий вундеркіндер, що вивчаєш "мат. часть" кожного аспекту життя, де щось негаразд. Я бачу явні косяки не тільки на дорозі, але й в магазині, поліклініці, школі, заправці, комунальному господарстві, податковій, інших структурах. Щоб доказати їх наявність мені треба вивчити законодавчі акти і відомчі нормативи по даному(-них) питанні(-ннях), визначити інфраструктуру, щоб знати до кого звертатись, і базу документації, щоб знати як звертатись зі своєю заявою, так як сам я не є фахівцем в жодній з перерахованих мною сфер. Для цього треба час, + час на самі дії. Достатньо часу в мене немає. Якщо чесно, бажання також. Тому, особисто для мене, було б дуже бажано, щоб в цих структурах працювали чесні і відповідальні люди, які за це отримують гроші (в т.ч. і мої гроші).Max писав: Так с этого и надо начинать, а то - все не так, все не те! Изучаем мат.часть и начинаем действовать. А по поводу вышеописанной Вами ситуации, так Правила Дорожного Движения здесь ни при чем, на лицо халатность чиновников на местах. А ПДД написаны давно и при том кровью.