Чекай повідомлення на ел. пошту.brokerua писав:Поки тиша ніхто не дзвонив!!!
Я вже сьогодні їздив в Київ тести складати.
Чекай повідомлення на ел. пошту.brokerua писав:Поки тиша ніхто не дзвонив!!!
Отвечаю: Во первых ТЫкать незнакомым людям неприлично, а именно к таким людям я Вас и отношу т.к. в дружеских, родственных или каких-либо иных связях с Вами я не состою. Так же считаю Ваше "вундеркіндер" в мой адрес оскорбительным! Учитывая вышеизложенное ПРОШУ ВАС ПРИНЕСТИ СВОИ ИЗВИНЕНИЯ!!!Марк писав:Ну, якось сумнівно, шо. напр., ти такий вундеркіндер, що вивчаєш "мат. часть" кожного аспекту життя, де щось негаразд. Я бачу явні косяки не тільки на дорозі, але й в магазині, поліклініці, школі, заправці, комунальному господарстві, податковій, інших структурах. Щоб доказати їх наявність мені треба вивчити законодавчі акти і відомчі нормативи по даному(-них) питанні(-ннях), визначити інфраструктуру, щоб знати до кого звертатись, і базу документації, щоб знати як звертатись зі своєю заявою, так як сам я не є фахівцем в жодній з перерахованих мною сфер. Для цього треба час, + час на самі дії. Достатньо часу в мене немає. Якщо чесно, бажання також. Тому, особисто для мене, було б дуже бажано, щоб в цих структурах працювали чесні і відповідальні люди, які за це отримують гроші (в т.ч. і мої гроші).Max писав: Так с этого и надо начинать, а то - все не так, все не те! Изучаем мат.часть и начинаем действовать. А по поводу вышеописанной Вами ситуации, так Правила Дорожного Движения здесь ни при чем, на лицо халатность чиновников на местах. А ПДД написаны давно и при том кровью.
ну так куди тебе будуть зараховувати? в київську поліцію чи вінницьку?Iva_777 писав:Чекай повідомлення на ел. пошту.
Я вже сьогодні їздив в Київ тести складати.
т1льки подивився ц1 тести..перша думка, якщо в1дбыр буде чесний, то н1 один 1з старих прац1вник1в не пройде.Мановар писав:там таких головоломок багато, при чому більш складних як у приведеному мною прикладі...
пишуть, що діючі працівники міліції з дивним виразом обличчя дивляться на тести
НО у меня решилось по другому6 × 2 × 3 × 4 = 144
5 × 3 × 4 × 5 = 300
12 × 3 × 4 × 5 = 720
по их логике тупо к двузначным прибавляй 11 и приветВідповідь
79, бо 116 = 68, 117 = 79.
В Вінницьку не набирають, тому в Київську.Мановар писав: ну так куди тебе будуть зараховувати? в київську поліцію чи вінницьку?
Таких з цифрами всього 12 з 60, тобто там питання поділені на 5 категорій одна з яких математика.Мановар писав:Конфета, от тому й запитав, бо бачу в хлопця "прописка" вінницька
доречі, на тестах багато отаких запитань, так що хто хоче розбудити свій мозок, може спробувати...
http://formula.co.ua/uk/category/puzzle ... nd-letters
Вже запросилиbrokerua писав:до 01 березня 2015 року ми запросимо Вас на тестування
ого, молодець.dimaka писав:Вже запросили
а інші які?Iva_777 писав:тобто там питання поділені на 5 категорій одна з яких математика.