Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ВіталіК, це ти хоч виставити зажигання? в менетато виставив два тиня тому, ривок прибавився конкретно шото вони там стробоскопом пробивали... я не уточняв, але якщо ще актуально, стукай , дам координати
Тим більше, то ривок зявляється, а не моща при стабільному розгоні, того і на розхід не впливає ніяк + моторчик на холостих, і на теплий робить набагато приємніше, не тарахтить
parinte писав:Віталя, я також чув позитив про Чукалівський варіант... Біля Коломиї є специ по Фольциках... але до них трошки проблема попасти... сам ніяк не зберусь... але дуже рекомендують мої знайомі мотористи власне їх...
Був я в Чукалівці,ЖИДИ однозначно.Запитали за налаштування-800гр.Висновок-за 15хв. зробив сам.Білий дим пізне запалювання,чорний ранне...От і всі налаштування.Головне провіряти при холодному запускові.Ще до речі,за нову топливну(з німців)(мені привіз кум в заводських маслах) вони мені запропонували аж цілих 100 долларів.Цю ж саму топливну ВЖИВАНУ вони мені запропонували за 250 долларів.
недавно проходил процедуру на алексе, приехал отдал, через час забрал, все арбайтен, никаких нареканий, цена вопроса для АЦВ 176грн. потом еще звонила телка с киева и пол часа расспрашивала или я остался доволен. перед этим заезжал в пациків, типа договорилвся на следующий день на 9.00, приехал утром, спросил сказали жди, прождал пол часа, передо мной загнали три буса, на меня ноль внимания, короче сервис в пацикове на 5+++, а цена вопроса 150грн. вывод: нахер мне экономия в 26грн. с таким сервисом
Я В нас заплатив за то що виставили кут 100грн. Хоч ніби і рахується що кут запалювання має бути між 4-6 градуса. Перший раз мені виставили на 4,4 градуси. Тоді він заводився з невеличким запізненням,тобто не з пів тика,а решта все було добре. Один спец мені сказав що треба кут виставляти ближче до 6 градусів. Тепер мені виставили на 5,8 градуса і він почав заводитись набагато краще.Самому на око не раджу виставляти бо це дуже тяжко вгадати.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.