Но анеки лучше бы в беспредел выложыть.
andrei1 писав:vovaT4ты прав 1000% они на работе и должны выполнять ее согласно конституции украины
vovaT4 писав:Кум їхав минулого тижня, німці спинили, колеса не зимові, штраф 70 євро і без всяких.
vovaT4 писав:В Європі просто так ніхто нікого не штрафує та не зупиняє.
vovaT4 писав:Звичайно цьому чуваку з ДК не заводило би знати елементарні закони та вести себе адекватно ситуації, а не як клоу. Але це інакше питання.
Cubano писав: Ще раз повторю - нормальні люди в ментурі зараз не вживаються, тільки взяточники, кляузники і такі сцикуни, як на відео.
Cubano писав:Та нє, Женя. Відео показує, що всі вони герої, коли люди себе ведуть по правилам, бояться їх, гроші пропонують. Вони щоки надувають і ціну собі не складуть.
А коли якийсь шухер, навіть найменший, як на відео, вони як шавки тікають в різні сторони. Мало того, що людей не захистять, вони навіть і себе не захистять.
Я іноді їм так і кажу, з вас бандюки вже прикалуються, а ви тільки на законослухняних людях відіграєтеся!
Ще раз повторю - нормальні люди в ментурі зараз не вживаються, тільки взяточники, кляузники і такі сцикуни, як на відео.
Cubano писав:Та нє, Женя. Відео показує, що всі вони герої, коли люди себе ведуть по правилам, бояться їх, гроші пропонують. Вони щоки надувають і ціну собі не складуть.
А коли якийсь шухер, навіть найменший, як на відео, вони як шавки тікають в різні сторони. Мало того, що людей не захистять, вони навіть і себе не захистять.
Я іноді їм так і кажу, з вас бандюки вже прикалуються, а ви тільки на законослухняних людях відіграєтеся!
Ще раз повторю - нормальні люди в ментурі зараз не вживаються, тільки взяточники, кляузники і такі сцикуни, як на відео.
Cubano писав:Ще раз повторю - нормальні люди в ментурі зараз не вживаються, тільки взяточники, кляузники і такі сцикуни, як на відео.
Генрих писав:Kryuk
Просто перечитай посты выше....есть такие
Евгений писав:vovaT4 писав:Звичайно цьому чуваку з ДК не заводило би знати елементарні закони та вести себе адекватно ситуації, а не як клоу. Але це інакше питання.
Ось ти і сам дійшов до тієї думки, що я хочу донести. Такими методами, як діяв даний "штемпок" нічого добитися невийде.