-- 07 листопада 2011, 00:48 --
Може ЛЬвів допоможе,щоб не створювати ще однієї теми

vovaT4 писав:А на дизель сервіс біля чукмана їздив???
vovaT4 писав:Требуй гарантію
Bozya писав:vovaT4 писав:Требуй гарантію
ни один нормальный сервис не даст гарантий ежели вы у них только угол подправили. Многие вообще не хотят за это браться, отсылают к тем кто вам ремни и ролики менял, потому как те могли накосячить, а проблема вылезет позже, тем более на ABL с его дебильной лыской под шкив ремня ГРМ на коленвале. А у нас сами знаете как бывает, кто последний тот и папа
Bozya писав:vovaT4 вапчета топикстартер спрашивал о выставлении угла на ABL, а это безмозглый дизель, там угол компом не подкрутишь
vovaT4 писав: По мотору ABL як десь там буду обовязково запитаю.
Напиши поконкретніше що за проблема. Який мотор,рік пробіг і.т.д бо вони почнуть випитувати. Я запитаю,може навіть завтра.garmas-vitaliy писав:vovaT4 писав: По мотору ABL як десь там буду обовязково запитаю.
garmas-vitaliy писав:ГРМ міняли і нічо не виставляли... АБЛ 1,9 тд, пробіг приблизно 310 000 тик. 2000 р
garmas-vitaliy писав:всьо добре,но моєму вухові не подобається як мотор робить,якось жосковати,чи масло неочєнь.... соляру буває їсть,чи знову стрілка вийо....
vovaT4 писав:Ми пару місяців назад міняли ремінь на 2.5 мотор 65kw то кут тоже збився. Заводилось нормально просто сильно білим димом димів і трохи тяга пропала. Ми там вроді по мітках поставили і заводився з пів тика,а дим білий валить. ...поїхали на наш дизель сервіс до одного чувака що має комп і програми по цій темі.
Vovchyk писав:vovaT4 писав:Ми пару місяців назад міняли ремінь на 2.5 мотор 65kw то кут тоже збився. Заводилось нормально просто сильно білим димом димів і трохи тяга пропала. Ми там вроді по мітках поставили і заводився з пів тика,а дим білий валить. ...поїхали на наш дизель сервіс до одного чувака що має комп і програми по цій темі.
Маю аналогічну проблему, заводиться з півтика, димить білим... Можна координати того чувака що з компом? А то вже дістав мене той дим
Petka писав:Друзья, а может кто знает где нормально можно настроить угол опережения в Крыму (Симферополь, Ялта)? А то два года назад ездил для этого дела к Симферопольскому диллеру, тогда выставили за 150 гривен. Позавчера поехал, вломили 550 гривен, при условии что ремень выставлен нормально по меткам!
-- 17 ноя 2011, 12:09 --
Я интересуюсь на будущее, т.к. на дилере сделали диагностику, и сказали, что угол выставлен точно, регулировать нет нужды.