Для vwbus-club.org.ua і vw-bus.org.ua
Щоб впізнавались і були більш впізнаваємими.
Вирішуємо з шрифтом яким і довжиною/ шириною відносно наліпки
Бачу список такий поки:
1. garmas
2. pavelko
3. stabil
4. parinte
5. sania T5
6. vovaT4
7.
Варіанти:

Дешево! Чим більше народу- тим дешевше.Basil87 писав:garmas а як буде виглядати - фото?
Скільки буде коштувати?
Навіть і не знаю коли буду робити.... Клубні десь є ше пару штукaliens_01 писав:Перший шрифт гудзроби Aliens_01 і дві клубні
мені
Міша, а де ж ти бачив, друже, що Віталік питався про те, що ми думаєм про саму цю ідею??? Питалися про шрифт і бажання мати таку наклейку... я цю тему бачу перший раз і само собою міг би зробити собі все що заманеться в оракалі, але мені особисто приємно, що Віталік щось хоче зробити для клуба... бодай для Франківської гілки... тому я не бачу підстав тут так виступати багатобуквенно "чому це не треба робити"... без образ, але це так.Cubano писав:Імхо.Імхо.Спойлер
Бачив багато таких наклєйок на машинах інших клубів. Воно виглядає якось незрозуміло. Нік - це приватна справа, навіть десь інтимна.
Нік - він для форуму, мені, наприклад, не подобається, коли на зустрічах до мене звертаються - Кубано. Це тільки для ідентифікації. Я можу сам представитися - Міша Кубано, далі звертайтеся до мене по імені, по клікухі, в третій особі, як хочте.
У Гармаша, як так розумію, нік співпадає з прізвищем, до того ж, він у себе в місті може бути публічною особою, то йому можна і ім’я з прізвищем наклеїти, для нього це буде нормально.
Ця мода не сильно прижилася і у нас, і у інших клубів, із зазначених вище причин. То може і не треба його форсувати?
І знову, Міша, до чого тут його особа, ми всі в клубі нормальні і адекватні збільшого... а до Петровича ми примандруємо! Як дасть Бог на День Народження примандрують "Хлопці і дівчата з Бандерштадту" з віолончеллю і скрипочкою і буде нам щастя всій родині бусоводів!Cubano писав:А Гармашик і так нормальний пацан, і без цього позитив приносить.
От якби він із своєю великою скрипкою та на п’ятничну алкобазу приїхав би, та злабав би якогось Моцарта, то був би взагалі молодець!
Ти вже одну дав мені))))))Ще б одну ...Білуgarmas писав:Навіть і не знаю коли буду робити.... Клубні десь є ше пару штукaliens_01 писав:Перший шрифт гудзроби Aliens_01 і дві клубні
мені
Пошукаю...aliens_01 писав: Навіть і не знаю коли буду робити.... Клубні десь є ше пару штук
Ти вже одну дав мені))))))Ще б одну ...Білу