Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oleg писав:хороше питання пыдняли нащот оддыха Я за Я Обычно літом їздю на Днестир в Новоднистровськ, Кормань....
там очень здорово ... но +120 - 130 км , купаться опасно (если чел малость лишнего хватанул) ибо Днестр коварная река, нет порогов, не понятно (как для меня) где становится большим лагерем (лес, вода, дрова и т.п.) ИМХО: предварительно Воробиевка - самое то
аХ. пічально в кого робота закінчується а в кого тільки починається...!!! Bacha дізнався про Воробіївку там є дві зони відпочинку проста і (типу) VIP .. у простій зоні просто відкриті бісєдки стоять , а у ВІП є І відкриті і закриті спальні доміки і одна дуж велика бісєдка на багато осіб для спільного ..! ціни сказали тогорішні 10грн у просто 15грн у ВІП з чоловіка...!!! і ще дали номер дядька який там усім завідує .він і походу може дрова підтягнути якщо в них буде необхідність..!!!
Dimas 6886 щось я з ціною незрозумів 15грн це з одного за день тільки за бісетку? чи як? А ціна за доміки, а то може якраз приїдуть з інших регіонів десь треба буде ночувати
Oleg походу за домік окремо плати не потрібно якщо заплачено за вїзу у зону і проживання у них шарове якщо вони не зайняті... !!! це все потрібно взнавати по телефону у мну ще небуло можливості позвонити..!
спочатку я думаю розвідаєм самі , а потім скличем усю клюбну братву щоб небуло ніяких проколів
FunT4 100% можливо нам варто вибрати когось Диспечером регіону щоб руководив нами..
FunT4 писав:Bacha может новую тему про свою пятницу сделаете, а тут продолжить общение по глобальной встрече?
видимо прийдется а то.... смешались в кучу кони, люди (с)
Добавлено 16 мар 2012, 14:19
Конфета место найдем. тут двух мнений быть не может. время? на лето какие мероприятия в клубе есть и когда? что бы накладок не получилось и посиделки не шли одна за одной ... 1. одесская в конце августа?
Добавлено 30 мар 2012, 01:25
задам еще раз вопрос клубу: на какое время планировать ? ... если , канешна, шота планируется
Конфета писав:последние выходные августа - Одесса. а вот первые- выходные августа - свободны
Юрка, тебе то и не знать причину моей прикованности к дому
первая пятница августа - открытие фестиваля. я 100% уезжаю... хоть тушкой, хоть чучелом на 7 дней последние выходные июля - вариант. как раз месяц до Одесских встреч, не напряжно коллективу... если частить - спиться мжно