Тепер я буду вумний...
... наскільки толкова? Чи є електросхеми, моменти затяжки?egorka71 писав:Где брал? Сколько стоит?
На сайті видавця моноліт ін уа - здається 288грнegorka71 писав:Где брал? Сколько стоит?
мммм=))) у мене прям очі загорілись =)YSTAS писав:Сань, я вже у відпустці , так що можем знову зустрітись....
що таке бабосікі фантікі , бумажки... приходь я тобі надрукую....egorka71 писав:Класс. МаладЭць. Но правда бабосиков ушло.
Не вийде,це я йому "малював", хіба свою віддасть(в чому я дуже сумніваюся)egorka71 писав:nppRns-510 надрукуй.
якраз навпаки, на зиму - вужча на літо - ширшаJony 522 писав:Самые оптимальные размеры:
Лето 205/65 R 16 C
Зима 215/65 R 16 C
Жестко но безопастно для наших дорог и ям. Вариантов нет как не крути, пробовал и легковую и другие размерности-все в хлам.
я теж збираюсь до Юри(вже 2 тижні ніяк не доїду).npp писав:Такс Тепер черга подякувати нашому ковельському побратиму YSTAS
Юрка я знаю ти це читаєш , дякую =)
2. Стоїться RNS-510 і працює
3. Мультируль - стоїть і працює
4. Круїз стоїть і працює
Стати то стане а от чи працюватиме...)))rusmaks писав:я теж збираюсь до Юри(вже 2 тижні ніяк не доїду).npp писав:Такс Тепер черга подякувати нашому ковельському побратиму YSTAS
Юрка я знаю ти це читаєш , дякую =)
2. Стоїться RNS-510 і працює
3. Мультируль - стоїть і працює
4. Круїз стоїть і працює
Мультируль теж в планах, але спочатку взяти би десь на пробу чи стане мені.......
коли і де ... ну тільки на вихідних , бо у мене іншого вільного часу не має =)YSTAS писав:Ну так робим здибанку!!! Я за!!!Тільки де та коли?