Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
19.12.2015 киев-одесса-киев .....почти никого...в Одесси кроме бежевого Т-4 на маршала Жукова на стоянке перед ,,спорт лайф,, в 10:35 и тот убежал пока припарковалсь....ех Одесса...
вчера вечером на Стыценка на повороте на газопроводную мимо пролетела ЛТшка белая с черной наклейкой на распашёнке - увидел аварийкой сигналил...ФА-ФА мысленное в ответ....а хто це був??
Вчера кого то на Т4-м за Уманью на Одессу в р-не 16-30 обошел бистро...я фафакал и бибикал...но видимо пилот не понял, хотя наклейка у нево на ляде была.
У суботу на Одеській трасі між Жашковом та Сніжками (в Одеському напрямку) білий короткий вантажний Т-4 з клубною наліпкою чорного кольору на капоті над лівою фарою, наліпка приклеяна під кутом, я їхав у зустрічному напрямку (в бік Києва), по фафакав і поморгав фарами.
Вчора у в неграшах сірий грязний Т-4 на парковці біля магазину, пофафакав, але за кермом не було нікого, біля буса стояло два дяді і пили чай-каву, також ввечері на парковці Ашану на кільцевій бачив Букаху, розминулись з ним в дверях, я виходив, а він заходив, але я не привітався, оскільки не міг згадати де я бачив цього дядю, а потім побачив його буса з номерами ВВ і о боже, мене осєніло, це ж букаха, ми доречі були запарковані в одному ряду, я ближче до входу, но він мою шкоду з клубними наліпками мабуть не помітив.
Вчера возле Блокбастера на Петровке в Киеве видел бус гостей из Закарпатья (АО): белый т4, клубные наклейки на бампере и под фарой, радиатор закрыт на зиму. Кто ты? Фа-фа!
Я єсть народ, якого Правди сила
ніким звойована ще не була.
Яка біда мене, яка чума косила! —
а сила знову розцвіла.
Павло ТИЧИНА (1943 р. 16 вересня. Кремлівська лікарня.)