Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
сьогодні з ранку: між Глевахою обфафакав мене Агресор, фа-фашку у відповідь відправив, потім обфафакав я його на вул. Волинській від жулянського мосту і до вул. Волинської фа-фа блим-блим і мах-мах Віталіку Мастер_т, відповідь отримав біля пост. Волинський блим-блим, фа-фа і мах-мах Тітану, відповідь отримав
Сьогодні попили кави з space66-Ігорь радий був вас бачити!!! А також Фа-фа двом білим Т4-лайнерам стоячим на парковці біля заправки на повороті з Петрівське на Білогородку і через 400м. "здибав" Віталіка - VITALKA з дружиною , яких був дуже радий бачити
Востаннє редагувалось 22 жовтня 2013, 22:27 користувачем СеRжик, всього редагувалось 1 раз.
сегодня 12-15 мах мах на телигы бэлому парусу и на окружной блым в опу 5002,шоль на разворот. собакебарабаке ольо, бигичу руци руци. усьо
Добавлено Вт окт 22, 2013 10:22 pm
сегодня 12-15 мах мах на телигы бэлому парусу и на окружной блым в опу 5002,шоль на разворот. собакебарабаке ольо, бигичу руци руци. усьо
Надо жить так, что бы в дипрессию впадали другие!
0шесть3два5шесть9шесть84 0девять80609один99 Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самi проблеми. - Скрябін
Саше смб биби с лайноса. Собакабарабака и С Вишневый телепонное здрасти.
Надо жить так, что бы в дипрессию впадали другие!
0шесть3два5шесть9шесть84 0девять80609один99 Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самi проблеми. - Скрябін
[quote="michurin"][quote="Термоком"]ФА-ФА Мичурину сегодня в Борисполе [/quote] Было дело, в ответ фа-фа и мах-мах в тонированное стекло [/quote] Завтра снова буду в Борисполе -сможем кофе попить
vova pedchenko писав:ФА-ФА Белому т4 2857 (помоему) возле индустриального моста в 17-10
Из чудо автомобиля Рено логан ?
Добавлено 24 окт 2013, 09:01
Вчера, перед дорогожичами......телефон за рулем
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Какая разница, На Украине или В Украине?..... Тю, та яка різниця, спочівати, На земли чи В землі? http://skorbim.org Установка и изготовление памятников, постоянный уход. http://ukrkameni.com Гранітна майстерня
Спойлер