Тієї неділі був я,але нікого з наших не бачив(хоча бусів фафагенів було немеряно).Сьогодні теж планували там покупатись,та погода не по феншую(почався дощ)Андрій. писав:А хто в нас на Буковелі висить т5 і т3 а в Коломиї т5 GP ве номера білий.

Тієї неділі був я,але нікого з наших не бачив(хоча бусів фафагенів було немеряно).Сьогодні теж планували там покупатись,та погода не по феншую(почався дощ)Андрій. писав:А хто в нас на Буковелі висить т5 і т3 а в Коломиї т5 GP ве номера білий.
Значить ти був на новому озері відпочивав .gavrilov8 писав:Тієї неділі був я,але нікого з наших не бачив(хоча бусів фафагенів було немеряно).Сьогодні теж планували там покупатись,та погода не по феншую(почався дощ)Андрій. писав:А хто в нас на Буковелі висить т5 і т3 а в Коломиї т5 GP ве номера білий.Абыдно да...
igor1965 писав:Вчера Т4 с кучей наклеек на заднем стекле, двигавшемуся по с.Пертовскому ,моргал в попу ,моргал ..... пока бензин не закончился .
Рад был видеть, друже. Заезжайсеропунька писав:А я сегодня видел Самару. Дядя Коля. Все буде добре, и когото вечером на т5 на окружной би би. Слышал Собакубарабаку и Анку по тилипону.