vovaT4 писав:Та це ясно що не помремо. А від посухи це точно,хіба від сушнякаЯ просто не хочу нічого брати щоб всі то саме не понабирали. Хіба поїдемо в Яремче затаримось чи як???
Я думаю також

vovaT4 писав:Та це ясно що не помремо. А від посухи це точно,хіба від сушнякаЯ просто не хочу нічого брати щоб всі то саме не понабирали. Хіба поїдемо в Яремче затаримось чи як???

valeriy4550 писав:bodya
В баночке передай чуть чуть бограча

garmas-vitaliy писав:Роман там вирішує питання щодо поварихи... Чекаєм його інфи

?Я уже и кателок купил 28литровый+специи.Такчто все будет:good: !
, але так як ми вже дорослі і як каже мій швагро " у нашому віці відмова жінки більше радує як її згода
". То нам потрібна тьотенька кілограм під 100 , зато смачно готує
. А якщо по дєлу то на п'ятницю вечір всі беремо щось із собою, там на місці є кімната столової де можна забацати якісь перекусон. А в суботу тітонька з великим та мяким серцем зашарабанить нам банкет (попередньо вона згідна, але має на п'ятницю крім нас ще одну дефіляду), навіть якщо щось із нею піде не так то до Яремчанського гастрономічного супермаркету 5 км, наші дівчата зранку нам список продуктів в зуби і в'йо. По номерах - сьогодні ще раз все обдивилися - житла вистарчить на всіх, однозначно. Так що все буде ЕВРІБАДІ !!!!!! 

Jurix писав:ROMiK
в п'ятницю сильно не газуйте, опівночі упряжка приїде, песиків будете розпрягати
то я думаю що песики ще будуть нас по номерах розносити, головне щоб у кожного була бірка від ключів номера. 

не огорчайтесь 

ты.
Mantas писав:Снимите с меня все резервы.
Если буду, то думаю поселюсь. Мои не могут опредилиться в Ялту или в Карпаты.

garmas-vitaliy писав:ВОВАААААААААААААААА!!!!! Самогон нехай гонити починає чоловік
Добавлено 03 жовтня 2012, 23:15
екіпаж з Франківська!!!! хто ще їде?!?!?!?!

vovaT4 писав:Ромік а ти не питав за ті доміки що там вище???