Спасибо, но я уже добрался до дома

а минулої п'ятниці щось крику не було, а тоді була дійсно жопа. Сьогодні було майже таке саме, просто мести почало трошки пізніше. Я і тої п'ятниці це пережив і сьогодні провів 15 годин в бусі і не в місті в пробочці де сніжок падає, а в "чистом поле" де так мете що з ніг збиває, і голову в верх неможливо підняти бо сніг очі вибиває.Реальна сибірська пурга. Їхати приходиться по пару метрів колоною, доки не застрягнеш, потім всі виходять викопують, випихають і знов трохи просуваються, І триває так дууууууууже довго, і розхід в бусі може бути 10 л на 40 км, ні, ні це не опечатка. Так що пацани в вас просто погана погода
Прикладу вам фоточку для понимания так сказать 

valeriy4550 писав:vovaT4
Брехня! наш ХАРАНТ вместе с Азировым утверждали шо у нас все Донбас, дороги МЧС венчками размели 7 пунктов обогрева и ресторанное меню а все остальное - поклеп и фотожаба...
Вот только может он про свой маєток киздів..![]()

Маскальчик писав:Да Вован ты попал по самое нехочу,нехотел бы оказатца на твоем месте.Снимаю перед тобой:uch_tiv: ,нас закарпатцев богочко миловал,пока еще сухо-без снега
Саме смішне що за тиждень два рази. Коли дивишся такі сюжети по теліку десь в Америці то співчуваєш, та думаєш що там техніка, там виручають. Та коли сам попадаєш в таке, а розраховувати на поміч від держави( тим більше не на центральній дорозі) ну....самі знаєте. То вже реально розраховуєш жити в бусі до..... Практика життя навчила що соляри завжди!!! має бути мінімум пів баку, (так завжди і є) тоді вже не так страшно. Треба тільки весь час виходити відкидати сніг від вихлопної, і морди щоб не задихнувся, а так то жити можна
Хоч чесно кажучи двох раз мені вистачило, більше такого не хочу і нікому не бажаю. До речі сьогодні дійсно 22 березня, а не 15 січні? я вже думаю може в мене календар глючить. 

Генрих писав:Сорри, а у нас абрикос начинает расцветать)

Перекантуйтесь на Черноморском побережье, расстает весь ваш снег, и поедете во свояси