тому треба гарно попотіти токарю
  тому треба гарно попотіти токарю  шоб гарненько все вийшло. Тому ціни за роботу можуть різниться але не на багато.
 шоб гарненько все вийшло. Тому ціни за роботу можуть різниться але не на багато. тому треба гарно попотіти токарю
  тому треба гарно попотіти токарю  шоб гарненько все вийшло. Тому ціни за роботу можуть різниться але не на багато.
 шоб гарненько все вийшло. Тому ціни за роботу можуть різниться але не на багато.

Привіт. Не знаю чи то біда чи ніvitaliy14 писав:В Т4 нема такого двигуна
 Але знаю, що в Кадді теж завтулюють форсунки, от тільки майстра треба толкового.
 Але знаю, що в Кадді теж завтулюють форсунки, от тільки майстра треба толкового.
Если у вас есть возможность от 1500 грн взять живую ГБЦ(хотя я сомневаюсь),то смысл связываться с гильзовкой-это раз.Второе-если поменяли резинки,соляра в масло не идет,проблем с пуском нет,зачем ее вообще менять или гильзовать ту головку,пускай машинка бегает,не мешайте ей работатьvitluts писав:Привіт. Не знаю чи то біда чи ніvitaliy14 писав:В Т4 нема такого двигунаАле знаю, що в Кадді теж завтулюють форсунки, от тільки майстра треба толкового.

Та хочу пересрахуватись, зібрати інфо, та певно вийде як поговірці "Якби знав, де впаду, постелив би сіна", так спочатку треба впасти
 Та хочу пересрахуватись, зібрати інфо, та певно вийде як поговірці "Якби знав, де впаду, постелив би сіна", так спочатку треба впасти 

Щиро вам дякую
 Щиро вам дякую 

Для того, що за регламентом, ремкомплекти форсунок міняються через 80 -100тис. км.Віктор33 писав:Думаю змісту немає,ремкоплект не дорогий а робота дорожче.Для чого туди лізти якщо все в нормі

ок, прийнято!Jurix писав:Для того, що за регламентом, ремкомплекти форсунок міняються через 80 -100тис. км.Віктор33 писав:Думаю змісту немає,ремкоплект не дорогий а робота дорожче.Для чого туди лізти якщо все в нормі
Майбуть тупі німці вигадали таку дурню з переляку
Гумові кільця мають властивість пересихати і репатися
Як на мене, то ліпше своєчасно замінити не дешеві ремкомплекти, ніж встряти в космічний ремонт двигуна

Цікаво де це регламентованоJurix писав:Для того, що за регламентом, ремкомплекти форсунок міняються через 80 -100тис. км.Віктор33 писав:Думаю змісту немає,ремкоплект не дорогий а робота дорожче.Для чого туди лізти якщо все в нормі
Майбуть тупі німці вигадали таку дурню з переляку
Гумові кільця мають властивість пересихати і репатися
Як на мене, то ліпше своєчасно замінити не дешеві ремкомплекти, ніж встряти в космічний ремонт двигуна
 В мене машина офіц. і нічого німець не міняв аж до 144 тис
 В мене машина офіц. і нічого німець не міняв аж до 144 тис