це хто?igor1965 писав: и Вит 67 фа-фа ,ля-ля .

це хто?igor1965 писав: и Вит 67 фа-фа ,ля-ля .
як будете наступний раз в Дрогобичі, на Лесі Українки, біля фонтану - звоніть можна і по філіжанці кави попити=)parinte писав:От як... значить це Ви, шановний імениннику були))) А я тепер кожен понеділок в Дрогобичі, Трускавці, Бориславі буваю))))VaneZ писав:Щойно в Дрогобичі на Лесі Українки фафа в догонку білому Т5 на франківських номерах.
То для справжнього "клятого западенця" дуже тяжко,задницю выдырвати.......IBAH писав:Якщо не біля фонтану, або на сусідній вулиці - то не хвилювати?
За таке в наших краях можна і на смереку попастиevrobus писав:То для справжнього "клятого западенця" дуже тяжко,задницю выдырвати.......IBAH писав:Якщо не біля фонтану, або на сусідній вулиці - то не хвилювати?![]()
Таки правда... було приємно нарешті поспілкуватися!!!! От вдома вже.vit писав:vit Парінте точно фа фа! та по каві,чаю з ...
Я думаю що таки буду в понеділок, як дасть Бог дочекати... Так що може якраз!VaneZ писав:...як будете наступний раз в Дрогобичі, на Лесі Українки, біля фонтану - звоніть можна і по філіжанці кави попити=)
Бі-бі!!!))) Надіюсь в Шепетівці колисьпересічемось, аможе і в Бородянці!ymor писав:
білий Т4 (гарно тонований) на номерах ВК 01-81 ВР
Жесть, я за день тільки на кільцевій штук 3-4 "наших" бачу. То Сепа промчить, то Nalik заспаний проїде, Петровичу не бібікаю бо хоть поперек дороги стань не замітить, в принципі, як і dimaka. Ось і сьогодні з Итальянцем кави випили, Сепу на Київській привітав.ymor писав:Я,за більш чим 4 роки в нашій сім*ї і пробігу десь до 120 000км,жодного!!!,повторюю ЖОДНОГО разу нікого не зустрів !!!
Анафему!!!!!!!Черную метку!!!!!!!К столбу алкопозорному!!!!!!!Оскверниться молокопродуктом в святую Тяпницу!!!!!Конфета писав:Алкопредседос с двумя ящиками молока... вечером... в пятницу, Карл! В пятницу!