Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
сьогодні був на авторинку в Франківську. вже під кінець підійшов до мене хлопчина і спитав " що не продався друг?" і я відповів що ні, і він пішов. і до мене тільки через 3 години дойшло... що машину другом я назвав тільки тут на форумі... на сонці щось голова відмовила на ніц... і хто ж цей загадковий незнайомець? признавайся!
ніякого російського-братського народу не існує. є Україна - єдина незалежна суверенна країна, і є оркостан - гниль людства
телепон: Об8б959358
На Буковелі в суботу був замічений білий Т5 груз пас на Чернівецькій реєстраціі СЕ 52 85ВА з клубною наклейкою на мухобойці - Хто це ??? Вчора в Яремче в районі 14-15 год темно синій Т5 пасажир на київській реєстраціі АА 85..... ( не встиг побачити ) , наклейка клуба на задній шибі ( скло) вгорі , ще був значок " інвалід" теж на заді. Хто ці люди АУУУУУУ ????
Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4