Рішення та вибір топікстартером вже зроблено, і він, топікстартер, просто компостує мізки.

Чому ви так вирішили? Я виклав свої думки. Почув лише що "це дорого", альтернатив (окрім кльового кемперу) не побачив... від кожного почув не пораду а те "що той кожен взяв би собі"...
Ось знов ніби порада, а конкретики ніякої. А я вам скажу, що, наприклад, на мобайл.де ціни на т4 буси образно від 10+к евро... ти чи є сенс? Авто не горить, просто щась підказує, що з роками цілих т4 більше не стаєgarincha123 писав: ↑07 травня 2022, 19:29 якщо так горить авто - пошарься по европі. зараз багато хитрожопих бариг пригонять будь яке авто з 0-розтаможкою
але це як кажуть на "любителя".... на кородонах ізза таких черги на дееілька діб
кому війна.....
ПС. з'єкономлені кошти можна потім в сусідню тему надіслати.....
ЕВРІКА!
почитай форум, тема обсмоктана вздов ж і поперек.
дядько про сарказм не чув?
та да, повністю згоден, хто зараз думає про покупку тачки взагалі гімноgarincha123 писав: ↑07 травня 2022, 20:01 зараз про конкретику якось не на часі..... багато активних дописувачів трішки зайняті іншими питаннями
чому гівно??? загугли на фб Андрія Лисоконя або Vics - це форумчани, і таких багато
ну тому що ти дядя 3 пости вже тут натякаєш що війна йде нібито ніхто про це не знає і ніхто нічого не робить задля перемогиgarincha123 писав: ↑07 травня 2022, 21:05чому гівно??? загугли на фб Андрія Лисоконя або Vics - це форумчани, і таких багато
в мирний час можеш звернутись до Vics - він тут багатьом приганяв авто
за дядя дякую
може я і в танку, але я натякальщиків посилаю зазвичай котрі вказують кому що робити. Нехай дома своїй жінці вказують. Форум про автівки - питання про автівки. Гарне виховання вимагало сумніватися усі 3 рази чи отямиться людина чи допомогти. І взагалі не розумію нафіга лізти в чужу тему щоб там замість того щоб по ділу порадити сидіти натяки свої натякати. Не на часі - не заходь не пиши, в чому проблемаgarincha123 писав: ↑07 травня 2022, 21:11за дядя дякую
але Jedem das Seine
тобі натякнули а ти з третього разу не зрозумів
ПС. тобі в сусідній темі за допомогою калькулятора вартість СТО Т5го міг би зрозімути. на Т4 стане дорожче тому що рехтуючи одне можна поршути інше
тому бага о СТО вже відмовляються від раритетів
на Т5 йде багато запчастин від Т6го
так дорого але є
але ти я бачу в танку
можно тепер так, щоб я зрозумів? сарказм бачу, а що з чим там