Стоимость 1 км пробега.

vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Re: Себестоимость 1 км пробега

Повідомлення vovaT4 »

Мановар
Це понятно, але тим самим ти їх вчиш їздити на халяву. Пару раз так провезеш потім як думаїш дадуть тобі 5 грн за км? я вже не кажу про 7. Маєш 5 гривень чекай газельку. я як пиняю таксі,чи машину то не питаю чи вона в ту сторону їде, треба платити. Сьогодні в моїй машині якогось куя акума сіла??? може через магнітофон. Я визвав таксі, і за то що він мене прикурив дав йому двацаху, хоч він нікуди не їхав, а на двацаху в нас можна їхати десь 5 км. Треба вчитись за все платити,і за роботу гроші брати,а не ходити на роботу за сто баксів.Пора ламати цю рабсько-лоховську систему,бо ми ніколи не навчимось цінити роботу і послуги.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Був Transporter T4, AJT-2.5 2000 рік!
Тепер Audi A4 B5
Реальное имя: Виктор
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 81 раз

Повідомлення sobakabarabaka »

max87 писав:Ты сегодня везёшь при долларе по 20, а через месяц покупаешь з/ч при долларе по 30. Короче просто берешь в долг у машины деньги и тратишь их на еду. Не сможешь вернуть с процентами- она станет. Клиенту нужно доставить груз из т.А в т.Б и ему пофиг на чём поедет его груз , на новом фольце или древней , кривой газеле (да хоть на ишаках)
Золоті слова. Часто густо при наявності власного буса замовляю товар з доставкою.
Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке :friends: .
067 656 3Ч 3О ВіКтор
http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))

Повідомлення vovaT4 »

smb писав:ну а если по дороге, то бесплатно подвезти человека в западло? А якщо та тЬотка буде твоя матір, або дружина, чи сестра, а мужик той батько, то як тоді?
"Никогда не говори - никогда"
Будьте добрее.
Я їх взяв не за ради грошей,могли б нічого не платити,мені тих 5 гривень пох. Просто я би так не окуїв пиняти машину і давати пятьорік коли бенза по 25.
Свобода - тверда як меч.
Мановар
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.4D AJA 1998р
Реальное имя: Андрій
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 38 разів

Повідомлення Мановар »

vovaT4 писав:Просто я би так не окуїв пиняти машину і давати пятьорік коли бенза по 25.
в пішоходів і водіїв зовсім різні погляди на ПДР і на ціну проїзду :-)
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
smb
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4. ACV 2,5 2002 г.в.
Реальное имя: Александр
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 22 рази

Повідомлення smb »

vovaT4 писав:Мановар
Це понятно, але тим самим ти їх вчиш їздити на халяву. Пару раз так провезеш потім як думаїш дадуть тобі 5 грн за км? я вже не кажу про 7. Маєш 5 гривень чекай газельку. я як пиняю таксі,чи машину то не питаю чи вона в ту сторону їде, треба платити. Сьогодні в моїй машині якогось куя акума сіла??? може через магнітофон. Я визвав таксі, і за то що він мене прикурив дав йому двацаху, хоч він нікуди не їхав, а на двацаху в нас можна їхати десь 5 км. Треба вчитись за все платити,і за роботу гроші брати,а не ходити на роботу за сто баксів.Пора ламати цю рабсько-лоховську систему,бо ми ніколи не навчимось цінити роботу і послуги.
От суммы и от тюрьмы, не зарекайся.
Если народ теряет веру в Бога, его постигают бедствия, а если не кается, то исчезает с лица земли.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

smb писав:
От суммы и от тюрьмы, не зарекайся.
Ця "исконно руская" пословица як раз і є прямим відображенням раші,і їхнього рабського світогляду.

Добавлено 23 лютого 2015, 22:32

Раз вже пішла така п'янка то я взагалі проти всяких пільгових проїздів,субсидій, і пільг в цілому. Це є ніщо інше як галімий розвод, корупція і бюрократія. Бабулєнції ломляться в маршрутки (а 50% тих хто їде в маршрутці в основному в малих містах) це пенсіонери. Держава "ніби то" компенсує ці гроші перевізникам, а в дійсності болт! тільки сцуки списують, і киздять бабос! Ще й на сесії встановлюють ціни на проїзд часним перевізникам :zvez_ochki: ніби то за людей думають. Раз так то купіть від міськ ради пару автобусів і возіть пільговиків на халяву,так ні, ті нехай самі возять, ремонт, соляра,шофера,всі діла, а ми будемо встановлювати тарифи. Некуйова така схема. :cool_cool: Так само як і всякі там субсидії. Додавайте до пенсії і нехай за все платять самі, а то навідкривали контор, і миють бабло як можуть,і ще їм за це зарплату плати! може це не зовсім рентабельно? нікому в голову не приходило?
Доки ми не позбавимось цього пост совкового халявного менталітету,тобто як нам здається халявного,нічого не зміниться, бо за все так чи інакше прийдеться платити.
Свобода - тверда як меч.
smb
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4. ACV 2,5 2002 г.в.
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 22 рази

Повідомлення smb »

Без слов :zvez_ochki:
Если народ теряет веру в Бога, его постигают бедствия, а если не кается, то исчезает с лица земли.
Parovoz
Диспетчер региона
Диспетчер региона
Модель авто, тип двигателя, пробег: Renault Trafic 2.5 long 2007 год
был T4,long,1.9TD, ABL
Тел. О9З7бб9Ч5I
Реальное имя: Сергей
Дякував (ла): 138 разів
Подякували: 118 разів

Повідомлення Parovoz »

Когда подвожу попутно- денег не беру, только что дадут! Меня учили с детства: Относись к людям так, как ты хочешь, что бы относились к тебе. Сейчас время такое может человек и рад бы дать- да дать нечего.
Сейчас на бусе выезжаю только если соляра окупается или конкретному делу. %)
Зображення
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

Я знаю,багато хто в це не може віхати,а дехто вже ніколи не вїде, але так живуть цивілізовані РОЗВИНЕНІ країни де всі за все платять і нема цих каруселів і відмивання бабла. Просто в нас дуже багато хто в цьому заінтересований, а в ящику "тіпа" з корупцією боряться :evil:
Свобода - тверда як меч.
petsa
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, ACV, 2,5 120000(?)
Реальное имя: Петр
Дякував (ла): 126 разів
Подякували: 90 разів

Повідомлення petsa »

О це ,ти вірно сказав,що треба вчитись за все платити, але це не означає,що з усіх треба брати.....
Т-4, ACV 2003г. в свою жизнь не пускает, а я и не лезу .
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

petsa
Мала пенсія? доплачуйте, і не треба цих пільг, за які держава потім нібито сама платить, і хрін поймеш хто кому платить,і чи платить взагалі,скільки списують , і.т.д. Так само і депутатам і решту держимордам,а то привикли все на халяву гребсти! Пільги в них на все! якого це хріна??? людей з пільгами має бути мінімум,і ті хто дійсно заслужив, а не сцука поїхав на пів години в АТО і вже падло учасник бойових дій! :evil:
Востаннє редагувалось 24 лютого 2015, 22:21 користувачем vovaT4, всього редагувалось 1 раз.
Свобода - тверда як меч.
cuculcan
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, BNZ 2.5, 135 тыщ.(было)
Реальное имя: Вова
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення cuculcan »

vovaT4 Вот это тебя несет!
о6з ч55 7з 9I
Fun T4
VW маньяк
VW маньяк
Реальное имя: Ігор
Дякував (ла): 405 разів
Подякували: 683 рази

Повідомлення Fun T4 »

vovaT4
:ni_zia:
Спойлер
ПРАВИЛА ФОРУМА
3. Участникам Форума запрещено:
3.20. Создавать темы и/или сообщения, касающиеся государственных дел, чрезвычайной и особой ситуации в Украине и/или мире за пределами специального предназначенного подфорума.
тут обсуждаем стоимость пробега :-ok-:
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

cuculcan писав:vovaT4 Вот это тебя несет!
Мене винудили! люба тема так чи інакше переходить в політику :-)
Свобода - тверда як меч.
Fun T4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Fun T4 »

vovaT4
всех нас вынуждают.

давайте хоть на форуме не нервничать :friends:
а то вроде как заходишь в безобидную тему почитать, а тебе мозги направляют в сторону "понервничать" :oops:
Batman
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, 09.2001 (мод.ряд2002), ACV 2.5 TDI. 174т.км=12.10.2011-не верю.
Реальное имя: Виктор
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 15 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Batman »

Вот-вот. От себя добавлю, что всегда считал минимальную стоимость поездки равной двум солярам по ценам заправок (за весь, полный пробег). Себестоимость гдето полторы стоимости солярки. Ну если хочется хорошо заработать, а главное если есть такой щедрый клиент, то считать 3 солярки. Но тут все зависит от многих факторов, и от самого пробега тоже. Когдато пытался считать, учитывал все что мог ну и гдето так получалось. Остаюсь при мнении, что оно примерно так и держится всегда. Вот цена солярки правда в данный момент не айс :zvez_ochki: да и все остальное также...
Имеицца любовница с параметрами: грудь T-4, год рождения 200-1-2, рыженькая, талия 2,5TDI, бёдра 75kW, длинноногая теперь пассажирочка 8+1, летом - холодная (кондишн)
VW T-4, 1993, 2,4D, AAB, длинноногая(колёса от зеркал)красненькая пассажирочка8+1 - была
/068/три57-три27-троечка
uborka
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4,ACV 2,5,350 тыщ
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 13 разів
Контактна інформація:

Повідомлення uborka »

сообщение удалено
политика в другом разделе
:pardon:
Химчистка салонов авто,ковровых покрытий,мягкой мебели,послестроительная уборка.
067 908 123 6

http://homeservice.com.ua/
Шурик -ломастер
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 1.9D
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Шурик -ломастер »

Надо будет ехать в Крым ,Днепр - Партенит -Мисхор -Днепр , сколько денег запросить за поездку ? человека 3-4 будет в салоне , не считая меня .
Спойлер
0994555699
Fun T4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Fun T4 »

Шурик -ломастер
минимум (бесплатно) 3грн /1 км на круг.
max87
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: LT 46 ANJ2,5 200т.км продан
Октавия тур 1.6AKL универсал 2005
Реальное имя: Макс
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 74 рази

Повідомлення max87 »

Соляру наверно выгоднее заправить с запасом до Крыма, потом заправиться тут, и на весь обратный путь , то же заправиться в Крыму перед границей.
Цена на АЗС 33- 34.50р.
Всё что имеет начало, имеет конец.
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на тему бусів VW”