Тоже замечал едва заметное свечение диодов в салоне, если присматриваться оченьМарк писав:середньому положенні, "відкриті двері", вони не гаснуть повністю, чуть підсвічуються постійно. В положенні "викл." гаснуть

Тоже замечал едва заметное свечение диодов в салоне, если присматриваться оченьМарк писав:середньому положенні, "відкриті двері", вони не гаснуть повністю, чуть підсвічуються постійно. В положенні "викл." гаснуть
никакого свечения нет. тухнут-загораются.almar21 писав:Тоже замечал едва заметное свечение диодов в салоне, если присматриваться оченьМарк писав:середньому положенні, "відкриті двері", вони не гаснуть повністю, чуть підсвічуються постійно. В положенні "викл." гаснуть
almar21 писав:Тоже замечал едва заметное свечение диодов в салоне, если присматриваться очень
Цілком можливо. Питання, тільки, як відрізнити говно від неговнаmaster_t писав:Свечение диодов после обесточивания происходит когда диоды говно...
Або взнати, які місця являються "правильними"almar21 писав:может диоды надо покупать в правильном месте
Це зблизька.Марк писав:Завтра буду вночі їздити, як не забуду - сфоткаю.
Чого тоді підсвічується тільки в середньому положенні, і нічого не світиться в положенні викл. ?master_t писав:Свечение диодов после обесточивания происходит когда диоды говно...
От , якось, таких знайомих з Т5, щоб я міг в них фонарі поковиряти, в мене не водитьсяalmar21 писав:может поставить эти лампы на другой бус поэксперементировать ?
Про це я вже подумав після поста almar21, але, поки шо, руки не дійшли...фермер писав:а попробуй поставить их в другой авто
Може не так пояснив... Мав на увазі, чи не можуть діоди отримувати живлення від контролюючих сигналів ?YSTAS писав:Це ти про що..