с какой машины можно поставить три сидухи в третий ряд на Т5
- BlackMagic
- Штурман
- Контактна інформація:
Re: Задние сидушки на Т5
У меня стоит ряд сидений три ракушки со старого форда фиесты. Ставили в Виннице.
T5 2006, 2.5 TDI, 96KW, Black
www.obuvka.at.ua
www.obuvka.at.ua
це такі точна як мої, тільки я не перешивав задню стінку сидіння, вона здається ніби як з мягкого пластику.
- Vladimir
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T 4 98года, 2,5TDI (ACV)
Влад писав:В мене стоять ракушки з Форда незнаю якого, такі ж як в середньому ряду, але вони не їздять, салазки відсутні, висота чудова, до стелі ще місця вдосталь
До речі ці сидіння дуже зручні, їхати просто супер!!!
В бердичеві їх просто навалом, ціну не памятаю...
Хтось знає з якого саме форда їх знімають???
Это "ракушки" с эскорта. А ты сам на них ездил? По моему стоят высоковато, если долго ехать - ноги устают.
А высота как кто то уже указал должна быть 40 - 45 см от уровня пола, я передние себе ставил с "омеги в" они с регулировкой по высоте, эта высота самая удобная.

T 4 98г.в, 2,5 TDI, ACV, грузопассажир,
-
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5.GP2012г.140л.с. Были:Т-5 AXB 2008г. Т-4 ААВ - 91 г. Т-4 ACV-97 г. Олег.
- Дякував (ла): 1 раз
У меня стоит диван от от мульта Т-4 , все разбирается , все работает , тока его нужно поднять на пять см .
на 3 ряду їжджу дуже рідко, хоча одного разу їхав годинки 2, ніби нормально, ноги не боліли, при моєму зрості (179см) навіть дуже зручно, та й пасажири не скаржаться...