paravozz писав:шо таке стронгер? кричалка якась?
Тоже интересно.
max kr писав:paravozz писав:шо таке стронгер? кричалка якась?
Тоже интересно.
_Андрюха_ писав:Igorpaniv писав:повітря він просто-напросто філтрує вихлопні гази
Відколи каталізатор почав фільтрувати викиди. Він просто напросто допалює те що не згоріло в камері згорання але частково!!! І я таки думаю що якщо після ката стоїть зонд то в мозгах чи ще десь потрібно робити поправку
Jurix писав:Parinte на днях поменял пустую дырявую банку от катализатора на стронгер
Igorpaniv писав:активизируется реакция окисления
parinte писав:Jurix писав:Parinte на днях поменял пустую дырявую банку от катализатора на стронгер
За що щиро вдячний вельмиповажною Юрі ака Jurix-у, бо зразу відчув по дорозі всі позитиви від такого рішення...
mult писав:Бред слышится в этой фразе.Igorpaniv писав: каталізатори мають термін дії а потім розсипаються в середині і приглушують вихлоп і гази невиходять як і куда треба від них мотори задихаються .
На сотах нанесен каталитизатор, который со временем разлагается, соты катализатора при хреновом топливе и невысоких температурах выхлопных газов (езда по городу) забивается сажей. На более старых авто катализатор сам по себе и его забитость лечится удалением. На Т5 катализатор завязан на мозги авто, без него некорректно работает система впрыска и камп светит ошибку.
Igorpaniv если он не завязан на мозг, то как его компом на забитость проверяют, и откуда выскакивает ошибка сажевика на панели?
_Андрюха_ писав:...Можна с этого места поподробней, как звук и т.д
Jurix писав:paravozz писав:шо таке стронгер? кричалка якась?
Стронгер - приблуда выполняющая функции резонатора и завихрителя потока выхлопных газов.
_Андрюха_ писав:Igorpaniv писав:активизируется реакция окисления
paravozz писав:Ви мені вибачте, але нашо стронгер дизелю???? В нас їздить т4 довгий сірий (тут на форумі бачив власника) який має дві вихлопних труби. Весь час коли бачу то сміюсь собі в тряпочку. Який звук крім тарахкотіння і свисту може він видавати??
mult писав:Igorpaniv
Знач те повезло. У мну ужо всё на мозги завязано, и простым физическим удалением не отделаешся. Нужна в мозгах хорошо покапаться. У мну даж клапан ЕГР электронно управляется...
Igorpaniv писав: ну тобто фільтруєе да ?? ХІМІК
mult писав:Igorpaniv
А какого года машина?
_Андрюха_ писав:Igorpaniv писав:повітря він просто-напросто філтрує вихлопні гази
Відколи каталізатор почав фільтрувати викиди. Він просто напросто допалює те що не згоріло в камері згорання але частково!!! І я таки думаю що якщо після ката стоїть зонд то в мозгах чи ще десь потрібно робити поправку
paravozz писав:Ви мені вибачте, але нашо стронгер дизелю???? В нас їздить т4 довгий сірий (тут на форумі бачив власника) який має дві вихлопних труби. Весь час коли бачу то сміюсь собі в тряпочку. Який звук крім тарахкотіння і свисту може він видавати??