Привіт. Не знаю чи то біда чи ніvitaliy14 писав:В Т4 нема такого двигуна
Если у вас есть возможность от 1500 грн взять живую ГБЦ(хотя я сомневаюсь),то смысл связываться с гильзовкой-это раз.Второе-если поменяли резинки,соляра в масло не идет,проблем с пуском нет,зачем ее вообще менять или гильзовать ту головку,пускай машинка бегает,не мешайте ей работатьvitluts писав:Привіт. Не знаю чи то біда чи ніvitaliy14 писав:В Т4 нема такого двигунаАле знаю, що в Кадді теж завтулюють форсунки, от тільки майстра треба толкового.
Для того, що за регламентом, ремкомплекти форсунок міняються через 80 -100тис. км.Віктор33 писав:Думаю змісту немає,ремкоплект не дорогий а робота дорожче.Для чого туди лізти якщо все в нормі
ок, прийнято!Jurix писав:Для того, що за регламентом, ремкомплекти форсунок міняються через 80 -100тис. км.Віктор33 писав:Думаю змісту немає,ремкоплект не дорогий а робота дорожче.Для чого туди лізти якщо все в нормі
Майбуть тупі німці вигадали таку дурню з переляку![]()
Гумові кільця мають властивість пересихати і репатися![]()
Як на мене, то ліпше своєчасно замінити не дешеві ремкомплекти, ніж встряти в космічний ремонт двигуна
Цікаво де це регламентованоJurix писав:Для того, що за регламентом, ремкомплекти форсунок міняються через 80 -100тис. км.Віктор33 писав:Думаю змісту немає,ремкоплект не дорогий а робота дорожче.Для чого туди лізти якщо все в нормі
Майбуть тупі німці вигадали таку дурню з переляку![]()
Гумові кільця мають властивість пересихати і репатися![]()
Як на мене, то ліпше своєчасно замінити не дешеві ремкомплекти, ніж встряти в космічний ремонт двигуна