Море 2015

Марк
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег:                           T5      2,0 TDI            CAAC                    був
Реальное имя:               Serhii
Дякував (ла): 271 раз
Подякували: 490 разів

Re: Море 2015

Повідомлення Марк »

ferran писав:Как альтернатива Египту и Турции. Так , для разнообразия. Świnoujście Польша, пляж заканчивается в Германии
vit писав:бімба! погоджуюсь!
А по цінах і житлу зорієнтуйте, please... Житло на місці знайти можна, чи наперед замовляти треба? Бо я в забугорному відпочинку повний ноль, а варіант попасти туди вимальовується.
Який там клімат (Балтика, все ж...) ?
І той-го... як доїхати - пальцем на карті ткніть, якшо не важко :oops:
ferran
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Було 412,2141,Scudo2.0jtd. T5AXD2.5 Trafic2.5 Зараз CitroënGrandC4Picasso2.0HDI
Реальное имя: Михайло
Дякував (ла): 83 рази
Подякували: 68 разів

Повідомлення ferran »

Рома
Мьі отдьіхали с 6ти месячньім в Каролино-Бугазе. Снимали дачу тремя семьями. Цельій день таскал в кенгуру по Одессе на день независимости. Не без того, шо покричит. В 4 месяца ребенок только ест и спит. В пол-года больше мороки.

Добавлено 28 июн 2015, 00:10  

Марк
Море не очень теплое, но купаться можно. В округе есть что посмотреть. Житло- booking. com или на месте снять, нас возили поляки, жили у поляков. Пили много, качество жилья бьіло до лампочки. Если машиной ехарть, то через всю Польшу, впечатлений хватит. Бутьілка пива от 12 до 30 грн. Батон хлеба от12 грн. Бутьілка водки от 120 грн. Литр солярки от 28 грн. На пляже начиная от германской границьі в сторону немцев километра три нудистский пляж 18+.
Марк
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег:                           T5      2,0 TDI            CAAC                    був

Повідомлення Марк »

max87 писав:А как вообще ситуация с отдыхом у моря в Украине , без Крыма? Наладили? Адаптировались , или пока не очень?
Цены я смотрю гнут . У нас сейчас просят 20-30долларов за жильё сдаваемое раньше по 50-100долларов в сутки.
Якшо чесно - не особо :no: Материкові курортні зони по клімату "рядом не стояли". А все інше не так важливо, як на мене. Та й не тільки на мене - багато знайомих думають так само. Ще важливий момент - в Криму і крім моря є на що подивитись. А сидіти в тому ж залізному порту, десять днів шкваритись на пляжі і дивитись тільки на море - в мене, напр., криша двинеться... Плюс, пхатись на море і на 1000 км поближче до зони ведення бойових дій - ну, якось, не вдохновляє... Хто поплижче живе - то, може, дивиться на речі і відстані трохи інакше, але в нас тут, на Західній, бажаючих помочити ноги в водах Чорного моря значно поменшало. В світлі цього, люди шукають місцеву альтернативу. Або рвуться за бугор, що, в нинішній фінансовій ситуації, теж може собі дозволити все менша кількість народу.
По цінах - ну, тут, вибачте, це ви в Криму їх гнули. Поки могли. На материку зараз, припускаю звичайно, користуючись ситуацією і в зв'язку з падінням гривні, теж підняли, але, судячи з того, що розповідають, та й тут пишуть, сьогодні все одно виходить дешевше, ніж в Криму два роки тому.

Добавлено 28 червня 2015, 00:40  
ferran писав: Марк
Море не очень теплое, но купаться можно. В округе есть что посмотреть. Житло- booking. com или на месте снять, нас возили поляки, жили у поляков. Пили много, качество жилья бьіло до лампочки. Если машиной ехарть, то через всю Польшу, впечатлений хватит. Бутьілка пива от 12 до 30 грн. Батон хлеба от12 грн. Бутьілка водки от 120 грн. Литр солярки от 28 грн. На пляже начиная от германской границьі в сторону немцев километра три нудистский пляж 18+.
Так то все норм, але, глянув на карту - мені туди, м'яко кажучи, не по дорозі... Крюк - шо в Одесу з'їздити :-)
Тоді ще питання - а поближче нормальних варіантів відпочинку не знаєте? Ну, десь в районі Гданська, Ельблога ?
ferran
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Було 412,2141,Scudo2.0jtd. T5AXD2.5 Trafic2.5 Зараз CitroënGrandC4Picasso2.0HDI
Реальное имя: Михайло
Дякував (ла): 83 рази
Подякували: 68 разів

Повідомлення ferran »

Марк
Не, не знаю. А мне не крюк туда? :D
Марк
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Марк »

ferran писав:Марк
Не, не знаю. А мне не крюк туда? :D
Та мені, просто, взагалі в іншу сторону треба :-) Але сама думка цікава.

Хоча... "Сколько там той Польши - у нашей Маньки ...опа больше" :-) :-) :-)
YSTAS
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: T5GP 2,0 TDI long CAAB
Реальное имя: Юрій
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 101 раз

Повідомлення YSTAS »

Всі хто з нашої сторони так вони про море тепер і не згадують - краще свого Світязя влітку немає :friends: ( хоча я особисто полюблюю інші озера яких повно де можна майже на самоті відпочити)
https://avtopro.ua/ - автозапчастини без посередників
Sergeevich
Диспетчер региона
Диспетчер региона
Реальное имя: Дмитрий
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 106 разів

Повідомлення Sergeevich »

А у меня ставок прям по домом :-ok-: как то на море и не тянет :pardon: ну если только шумной компанией друзей-одноклубников :beer: :friends:
Женщины такие трогательные создания, так бы трогал и трогал...
kot35
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 201 раз

Повідомлення kot35 »

Марк писав: Або рвуться за бугор, що, в нинішній фінансовій ситуації
дуже " патріотично " :facepalm:

А от раніш їздили в Крим де нас не любили , де не було сервісу , де ціни були за хмарами але ми туди саме їздили. Тепер Криму нема , так тепер ми не поїдемо а ні в Одещину а ні на Хесощину. То в нетакий Крим було недалеко а херсонщина/одещина то тепер хрен знає де . Ну а чого туди пхатися , не такого ж Криму нема , то тепер мабудь і море в Україні скінчилось :facepalm: . Краще взяти прапорці та вишиванки і патріотично відвезти свої грошики за кордон , нуашо , мабудь їм саме зараз потрібніше , Україна ж понад усе , ага. Та й від фронту подалі , воно не так бздливо , ага , ага......

Десь тут ще логіка була , ага, то як збагнете і мені підкажіть.
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: бывают разные
Реальное имя: Алексей
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Kryuk »

kot35 а при чем здесь патриотизм и зона комфорта???
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
Нельзя всем дать все. Потому что всех много, а всего мало!
Марк
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Марк »

YSTAS писав:Всі хто з нашої сторони так вони про море тепер і не згадують - краще свого Світязя влітку немає :friends: ( хоча я особисто полюблюю інші озера яких повно де можна майже на самоті відпочити)
Світязь, звичайно, поза конкуренцією, головне, шоб горілки не бракнуло :-)

Про "інші озера" детальніше можна?

Добавлено 28 червня 2015, 22:34  
kot35 писав: дуже " патріотично "

Давай, не будемо плутати патріотизм з ідіотизмом.
cuculcan
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, BNZ 2.5, 135 тыщ.(было)
Реальное имя: Вова
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення cuculcan »

kot35
Глупость-дар Божий,Но не стоит ей злоупотреблять. :)
о6з ч55 7з 9I
kot35
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення kot35 »

зрозуміло , на зоні комфорту патріотизм закінчився.

Добавлено 29 червня 2015, 00:27  
Марк писав:

Давай, не будемо плутати патріотизм з ідіотизмом.
а давай ти речі назвеш прямо.
що ти називаєшь ідіотизмом ?

Добавлено 29 червня 2015, 00:30  
cuculcan писав:kot35
Глупость-дар Божий,Но не стоит ей злоупотреблять. :)
це пролунало як образа та перехід на особистості. Чі мені здалося ?
сподіваюсь тебе вистачить сказати те саме в очі.
cuculcan
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, BNZ 2.5, 135 тыщ.(было)
Реальное имя: Вова
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення cuculcan »

Здалося. Это шутка, поэтому и смайлик в конце.
Шутка, по поводу перегиба про патриотизм и зону комфорта. Каждый отдыхает там где хочет и где ему комфортно ( именно в этом суть отдыха).
P.S по поводу "вистачить сказати в очі". Легко!
о6з ч55 7з 9I
russo69
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 ABL 275000

Повідомлення russo69 »

TITAN писав:Господа соклубники )) подскажите где нынче можно хорошо отдохнуть на море в Украине, что бы пляжик, море, купи-купи в водичке )) может кто где постоянно отдыхает и может посоветовать место или даже пансион, част дом , отель... На заграницу деньга не хватает, а купи купи хочется. Порекомендуйте что да как. Спасибо .
Хлопці, тема про море :ua:
T-4 ABL 96
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Kryuk »

kot35 писав:зрозуміло , на зоні комфорту патріотизм закінчився
Абсолютно не пов'язані між собою поняття, не перебільшуй))
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
kot35
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення kot35 »

cuculcan писав:Здалося. Это шутка, поэтому и смайлик в конце.
добре.
Якщо є смайлік то все тоді можна . Натякати можна на глупість і мабудь на любі речі.
Тільки це і є глупість коли назіваєшь глупістю те що не взмозі зрозуміти.
А може то вже баранізм.
А , да , смайлік :D
cuculcan писав: Шутка, по поводу перегиба про патриотизм и зону комфорта.
Я вважаю це НЕ перегибанням. Це моя особиста думка. І для мене це не клоунська тема , бо все починається з малого. Якщо ти не вмозі вести діалог на цю тему серьозно то зав'язуй , сайлики залиш для іншої теми.
cuculcan писав: Каждый отдыхает там где хочет и где ему комфортно
Kryuk писав:
kot35 писав:зрозуміло , на зоні комфорту патріотизм закінчився
Абсолютно не пов'язані між собою поняття, не перебільшуй))

Ви не чого не плутаєте про час і місце ? Я ж не проти відпочинку чи подорожування як такого , але чи це не наша країна ЗАРАЗ в стані війни ? Я кажу саме про сьогодення , це важливо зрозуміти.
Ви чого не їдете в Крим ? Бо не дасте своїх п'ять сетен тій еконоиіці яка зробе патрони проти вас. Так ?
То чтого б саме зараз , коли це вкрай потрібно , не дати ті самі п'ять сотен економіці СВОЄЇ країни , яка зробе патрони вас захистити ? Це вже кажете не патріотизм а перебільшення ? Ну -ну......

Ви дохрена бачили на березі українському Чорного моря турків , болгарів , египтян ? А чого ? Мабудь в них своє море є.
А чи багато в Карпатах поляків , австрійців , румунів ? Відповідь же очевидна - в них свої гори.
Ходимо клянчимо по білу світу гроші та зброю бо в нас війна , а свої гроші вважаємо нормальним відвезти в " зону комфорту "......потім клянчимо свої ж гроші . :facepalm: Скажімо німець в наслідок санкцій на наш захист повинен собі в чомусь відмовити. Так ? Так от що б ви відповіли на його питання що ви робите в його країні під час війни в своїй ? В вас вже все добре ? Йой , тоді нахера німцю ті санкції ? ......

Я казав - все починається з малого. І німці/чехи/поляки це знають , тому й живуть дещо інакше.

Подивіться на рай тихий,

На свою країну,

Полюбіте щирим серцем

Велику руїну,

Розкуйтеся, братайтеся,

У чужому краю

Не шукайте, не питайте

Того, що немає

І на небі, а не тілько

На чужому полі.

В своїй хаті своя й правда,

І сила, і воля. /349/

Нема на світі України,

Немає другого Дніпра,

А ви претеся на чужину

Шукати доброго добра......
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Kryuk »

kot35
Судячи з твоєї логіки - то продай, наприклад, Т5 або будь яку іншу іномарку свою і купи Таврію на якій будеш возити родину і пояснювати їм що все починається з малого.... Реально не доречні паралелі ти проводиш наразі, як то кажуть ІМХО :crazy:
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
Gagarin
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 78 разів

Повідомлення Gagarin »

kot35 писав:Краще взяти прапорці та вишиванки і патріотично відвезти свої грошики за кордон...
Звідки грошики прийшли туди й повернуться... :pardon: А на патрони я у вигляді податків, мита і інших платежів (якщо їх можна так назвати) щомісяця віддаю стільки, що дай Бог кожному... Мені по барабану в принципі, я можу відпочивати на Закарпатті, чи на Світязь поїхати, чи в ту ж Одессу, але в даний час я якщо і поїду на море, то тільки заради дітей... А дітям не всерівно, тому я і обираю місце де є хороший сервіс, чисті пляжі, нормальне харчування і.т.п... Ти особисто на 100% підтримуєш вітчизняного виробника? Я впевнений що ні...
VW T4 2.5TDI 75kW ACV 2002 г.в. Yellow Submarine

- Видишь суслика?
- Нет.
- И я не вижу, а он есть... (с)
kot35
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення kot35 »

Добре.

Не хочу з вами впражнятися в пересмикуванні , бо зараз дійдемо до того що інтернет то не національне створіння.
І ви і я добре розуміємо про що йдеться і хто хотів той зрозумів про що я . Кидатися в крайнощі що й ноут в мене не наш нема сенсу. Я кажу про ті речі де є вибір. Відпочинок саме з тієї опери .
А хто не почув бо перезбудився притягування аргументів щоб мені чимось рота заткнути , то це для вас
kot35 писав:Я ж не проти відпочинку чи подорожування як такого , але чи це не наша країна ЗАРАЗ в стані війни ? Я кажу саме про сьогодення , це важливо зрозуміти.
може ще раз перечитайте.
переможемо , розбудуємо свою країну - тоді хоч на Марс.

Ну і певна річ - вдалого вам відпочинку в " зоні комфорту і гідного вас сервісу " .
Fun T4
VW маньяк
VW маньяк
Реальное имя: Ігор
Дякував (ла): 405 разів
Подякували: 683 рази

Повідомлення Fun T4 »

ребята.
не хочу чистить (жалко времени написавших)
давайте не отвлекаться от темы :friends:

тема про МОРЕ
Відповісти

Повернутись до “Вибір маршруту/Стан доріг”