cuculcan писав:Здалося. Это шутка, поэтому и смайлик в конце.
добре.
Якщо є смайлік то все тоді можна . Натякати можна на глупість і мабудь на любі речі.
Тільки це і є глупість коли назіваєшь глупістю те що не взмозі зрозуміти.
А може то вже баранізм.
А , да , смайлік
cuculcan писав:
Шутка, по поводу перегиба про патриотизм и зону комфорта.
Я вважаю це НЕ перегибанням. Це моя особиста думка. І для мене це не клоунська тема , бо все починається з малого. Якщо ти не вмозі вести діалог на цю тему серьозно то зав'язуй , сайлики залиш для іншої теми.
cuculcan писав:
Каждый отдыхает там где хочет и где ему комфортно
Kryuk писав:kot35 писав:зрозуміло , на зоні комфорту патріотизм закінчився
Абсолютно не пов'язані між собою поняття, не перебільшуй))
Ви не чого не плутаєте про час і місце ? Я ж не проти відпочинку чи подорожування як такого , але чи це не наша країна ЗАРАЗ в стані війни ? Я кажу саме про сьогодення , це важливо зрозуміти.
Ви чого не їдете в Крим ? Бо не дасте своїх п'ять сетен тій еконоиіці яка зробе патрони проти вас. Так ?
То чтого б саме зараз , коли це вкрай потрібно , не дати ті самі п'ять сотен економіці СВОЄЇ країни , яка зробе патрони вас захистити ? Це вже кажете не патріотизм а перебільшення ? Ну -ну......
Ви дохрена бачили на березі українському Чорного моря турків , болгарів , египтян ? А чого ? Мабудь в них своє море є.
А чи багато в Карпатах поляків , австрійців , румунів ? Відповідь же очевидна - в них свої гори.
Ходимо клянчимо по білу світу гроші та зброю бо в нас війна , а свої гроші вважаємо нормальним відвезти в " зону комфорту "......потім клянчимо свої ж гроші .

Скажімо німець в наслідок санкцій на наш захист повинен собі в чомусь відмовити. Так ? Так от що б ви відповіли на його питання що ви робите в його країні під час війни в своїй ? В вас вже все добре ? Йой , тоді нахера німцю ті санкції ? ......
Я казав - все починається з малого. І німці/чехи/поляки це знають , тому й живуть дещо інакше.
Подивіться на рай тихий,
На свою країну,
Полюбіте щирим серцем
Велику руїну,
Розкуйтеся, братайтеся,
У чужому краю
Не шукайте, не питайте
Того, що немає
І на небі, а не тілько
На чужому полі.
В своїй хаті своя й правда,
І сила, і воля. /349/