майже дозрів )))- ось він ! що скажете ? брати?

mijki
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.5-75 кв. ПР 2003 . 250т.

Re: майже дозрів )))- ось він ! що скажете ? брати?

Повідомлення mijki »

vetcom

Взяв до уваги ! :beer:

Там просто справді видно що дверка бита + є підозріла тріщина на лобовому - з тої ж сторони ...

Салончик без музики - витягнута ... Але педалі + ручка передач в такому стані що дійно на 250 000 виглядають !!! Це перший настільки аккуратний салон ( не знищений ) що я тут в Україні побачив серед Т4рок ! :-ok-:

пс - якась іржава водичка внизу бокового порогу справді є ...але в салоні не смердить та нема розводів по обшивці - хоча видно що основа сидіння страшно поржавівша ... та сидіння можуть бути ц з іншого зняті ...

на моторі місцями острівці - плямки їржі - нічого екстремального - на вигляд ОК ...
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
vetcom
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4; 2,5 пробег 200 тыщ 65 квт
Подякували: 2 рази

Повідомлення vetcom »

Я десь на форумі зустрічав форумчана, який оцінює авто... може перед купівлею не пожаліти 100 $
+ загнати на СТО для впевненості....все таки такі бусольоти не на пів року купуються :cool_cool:
+ скільки він вже в продажі... якщо довго то потрібно задуматись....

Добавлено 26 сен 2012, 17:13

А так..приємно купівлі...може дійсно повезло))) :cool_cool: і бусольот "самолет"
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Двох тижнів ще нема відколи викладений ...

Таке питання , на СТО можуть визначити по кузову чи не варений після екстремального дтп ? Є тут поблизу одне велике Реношне СТО ...
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
ryaz
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Был: T4 ACV 335kkm Сейчас: Eurovan VR6 212kmi, Ford Transit 2015 269kmi, Chevy Bolt 2017 31kmi
Реальное имя: Дмитрий
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ryaz »

Может уже на учете поискать че-нить? какой в нем смысл за 6.5 + 1.5 минимум поставить на учет?
Контакты: +38 O634295755, +1 42427O4863
Frank300
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4
Подякували: 1 раз

Повідомлення Frank300 »

ryaz писав:Может уже на учете поискать че-нить? какой в нем смысл за 6.5 + 1.5 минимум поставить на учет?

минимум 2 :no:
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

ryaz писав:Может уже на учете поискать че-нить? какой в нем смысл за 6.5 + 1.5 минимум поставить на учет?

На учоті ті вже їздили по наших дорогах ... %)

Кузов блін крючений чи не крючений ось в чому питання - треба на СТО везти ... кузовщик , зварщик там повинен бути адекватний в принципі ... :du_ma_et:
ryaz
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Был: T4 ACV 335kkm Сейчас: Eurovan VR6 212kmi, Ford Transit 2015 269kmi, Chevy Bolt 2017 31kmi
Реальное имя: Дмитрий
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ryaz »

и что он тебе скажет? Ну билась, ну варилась. И че? Другую будешь смотреть - может еще и хуже будет. А что хотеть за 6 тыс?
На мобиле.де нормальные т4 как стоили от 10 тыс евро (я имею ввиду пассажирские с пробегом до 200 тыс), так и стоят.
Контакты: +38 O634295755, +1 42427O4863
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Повідомлення vovaT4 »

Я теж взяв свіжий,було вроді все нормально,та ходова дуже скоро посипалась.Перебрав,поставив нормальні запчастини вже скоро буде рік як катаюсь і все вроді нормально. Мотор в мене теж 65kw вже я накатав 45тис серйозних претензій нема,ну не бімер звичайно та для буса стає.
Якщо пригнати свіжу машину то це зовсім не означає що ти на ній будеш їздити і горя не знати (хоча і таке може бути). Знову ж таки те що в реальності і те що в інтернеті співпадає дуууууже рідко. В принципі і ціна не дуже приваблива бо мені обійшовся мій косорилий на довгій базі в 12 тон але це було майже 2 роки назад! Мені здається що при такому розкладі ти навряд чи в 12 тон впишешся. Але то така справа,кожному своє. ИМХО
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Romanoproddi
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Romanoproddi »

мав троха машин. повезло мені лише з Жигульом 35-ти річним :-) а Пассата взязв - радий був. кузов - ляля. мотор - 160 рєзвих породистих кобил німецьких. через 2 місяці з тих кобил стало 60 може дохлих кляч :-) перебрав всю. але вона і ганяж в мене по 80-100 тис в рік
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

- тріщина лобовухи йде від стойки на тріщині 5 см. від стойки ударчик - але не виглядає на то що ударчик був причиною виникнення тріщини ... скоріш за все ударчик -* декоратичний* а в тріщини інша причина ...

- Та так... за таку ціну мали б ще на границі забрати ... :(

Просто хочеться вже бусика , надоїли ці пошуки %) ... та кєнти німці щось ніх... не шукають ... хоча може й шукають але безрезультатно :ne_vi_del: ...
Basil87
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Touran 2.0
Реальное имя: Василь
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Basil87 »

:-) це типу продовження теми "гонщики хелп"?
petsa
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, ACV, 2,5 120000(?)
Реальное имя: Петр
Дякував (ла): 126 разів
Подякували: 90 разів

Повідомлення petsa »

mijki писав:
petsa писав:Бензинка!? Не слишком много просят?

:shock: ви так не жартуйте пліз ! :D Дизель - написано ! :ras_pal_cov_ka:

Там еще и про расход написано. Он явно как в бронеавтомобиле?!
Т-4, ACV 2003г. в свою жизнь не пускает, а я и не лезу .
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
nikita
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2001р., ACV 2,5, 75 kW. з кондером, 500 тыс.
Реальное имя: Сергій
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 39 разів
Контактна інформація:

Повідомлення nikita »

mijki

Вставлю свои пять копеек: я брал буса в Луцке, а ехал туда за кадиком, в общем, выбор был апче не обдуманный :zvez_ochki: ну, так сложилось. Покатавшись два слишним года, читая форум, скажу что нормальную машину МОЖНО взять и тут. Смотрю на viewtopic.php?f=4&t=16234#p393796 и думаю не продать ли свою и взять эту. (жена узнает о чем думаю - будет мне... :-) ). Поищи конечно, а не то - возьми с собой кого нить из клубней-гонщиков и ехай смотреть по обьявам. Удачи в приобретении! :)
Україна переможе!
тел 097 9368 сім п'ять вісім
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

nikita писав:mijki

Вставлю свои пять копеек: я брал буса в Луцке, а ехал туда за кадиком, в общем, выбор был апче не обдуманный :zvez_ochki: ну, так сложилось. Покатавшись два слишним года, читая форум, скажу что нормальную машину МОЖНО взять и тут. Смотрю на viewtopic.php?f=4&t=16234#p393796 и думаю не продать ли свою и взять эту. (жена узнает о чем думаю - будет мне... :-) ). Поищи конечно, а не то - возьми с собой кого нить из клубней-гонщиков и ехай смотреть по обьявам. Удачи в приобретении! :)

Ага а мене типу жена не битиме ? :D
Всеодно перепаде , тільки залежно яка порція ...

Поки що продовжуватимем пошуки на *двох фронтах * а там видно буде - попадеться варіант - візьму . От тільки що внутрішня жаба квакне ...на ціну в понад 13 000 ... %) !!! :shock: :lol:

Добавлено 26 вересня 2012, 21:42

vovaT4 писав:Я теж взяв свіжий,було вроді все нормально,та ходова дуже скоро посипалась.Перебрав,поставив нормальні запчастини вже скоро буде рік як катаюсь і все вроді нормально. Мотор в мене теж 65kw вже я накатав 45тис серйозних претензій нема,ну не бімер звичайно та для буса стає.
Якщо пригнати свіжу машину то це зовсім не означає що ти на ній будеш їздити і горя не знати (хоча і таке може бути). Знову ж таки те що в реальності і те що в інтернеті співпадає дуууууже рідко. В принципі і ціна не дуже приваблива бо мені обійшовся мій косорилий на довгій базі в 12 тон але це було майже 2 роки назад! Мені здається що при такому розкладі ти навряд чи в 12 тон впишешся. Але то така справа,кожному своє. ИМХО

vovaT4
В скільки приблизно обійшовся ремонт ходової , в загальному ?

Добавлено 28 вересня 2012, 16:37

Ось цей досить непоганий екземпляр - по крайній мірі на фото :roll: ... Треба б вживу подивитись ... Ще й аллрад до того ж !

http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_t4_(transporter)_gruz_8681475.html
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Варто дивитися в сторону таких синхро чи всетаки вони надто дорогі в ремонті ? :ne_vi_del:
Romanoproddi
Бусовод
Бусовод

mijki
Хочеш Сінкро? купи в мене Пассата мого і відчуєш що то за цяцька :-)
куплй вже буса!!!!!!!! :evil: я б вже давно щось купив
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Romanoproddi писав:mijki
Хочеш Сінкро? купи в мене Пассата мого і відчуєш що то за цяцька :-)
куплй вже буса!!!!!!!! :evil: я б вже давно щось купив

Romanoproddi

Сьогодні я неадекват соррі , спілкування не получиться... просто сьогодні я випадково дізнався % навару на БУ авто з європи ... я в глубокому ступорі ... буду робити шенгенку полюбому + жорстко дрючити своїх кєнтів в європі шоб шукали мені файнего траспортерлика :-)
Romanoproddi
Бусовод
Бусовод

і який відсоток? :-) добавити тобі вражень? (зараз гоншики заплюють) :-) он чувак біля мене ніде не робить. сім*я - 5 чоловік - ніхто ніде не роблять. він лише ганяж машиниі умудряється наймати людей котрі 3-у хату вверх женуть в період "покращення" :-)

п.с. то як? в понеділок по візу йдеш? :-)
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

романнопроді блін - ти ж бачив що зробили з моєю темою *гонщики гелп* на цьому форумі ... ??? Давай не зариватися га ? :-)
Romanoproddi
Бусовод
Бусовод

:-) :-)
ну будть питання по шенгенці - дзвони. телефони там знайдеш на форумі.
Закрито

Повернутись до “Спілкування на тему бусів VW”