nikita писав:mijkiВставлю свои пять копеек: я брал буса в Луцке, а ехал туда за кадиком, в общем, выбор был апче не обдуманный

ну, так сложилось. Покатавшись два слишним года, читая форум, скажу что нормальную машину МОЖНО взять и тут. Смотрю на
viewtopic.php?f=4&t=16234#p393796 и думаю не продать ли свою и взять эту. (жена узнает о чем думаю - будет мне...

). Поищи конечно, а не то - возьми с собой кого нить из клубней-гонщиков и ехай смотреть по обьявам. Удачи в приобретении!

Ага а мене типу жена не битиме ?
Всеодно перепаде , тільки залежно яка порція ...
Поки що продовжуватимем пошуки на *двох фронтах * а там видно буде - попадеться варіант - візьму . От тільки що внутрішня жаба квакне ...на ціну в понад 13 000 ...

!!!
Добавлено 26 вересня 2012, 21:42 vovaT4 писав:Я теж взяв свіжий,було вроді все нормально,та ходова дуже скоро посипалась.Перебрав,поставив нормальні запчастини вже скоро буде рік як катаюсь і все вроді нормально. Мотор в мене теж 65kw вже я накатав 45тис серйозних претензій нема,ну не бімер звичайно та для буса стає.
Якщо пригнати свіжу машину то це зовсім не означає що ти на ній будеш їздити і горя не знати (хоча і таке може бути). Знову ж таки те що в реальності і те що в інтернеті співпадає дуууууже рідко. В принципі і ціна не дуже приваблива бо мені обійшовся мій косорилий на довгій базі в 12 тон але це було майже 2 роки назад! Мені здається що при такому розкладі ти навряд чи в 12 тон впишешся. Але то така справа,кожному своє. ИМХО
vovaT4
В скільки приблизно обійшовся ремонт ходової , в загальному ?
Добавлено 28 вересня 2012, 16:37 Ось цей досить непоганий екземпляр - по крайній мірі на фото

... Треба б вживу подивитись ... Ще й аллрад до того ж !
http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_t4_(transporter)_gruz_8681475.html
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !