Basil87 писав:Для чого уродувати авто? Якщо як на митниці так і на границі є свої роздачі (навіть щоб добре оцінили). Не розумію схему ввезення з уродуванням авто.
так і я про те ж саме....

тут у автора круговорот думок якись мені не зрозумілий.... Хоче хороше авто і не переплатити гроші, а з другої сторони хоче зробити з авто урода і потім вкласти знову гроші в фарбу, вікна, повороти....
А не простіше зробити так, купити авто тут і не вимахуватись як муха на стіклі, а вільні гроші які автор збирався потратити на нові двері і фарбу (перекрас буса) вкласти в авто і купити для нього якісь прелєсті (ремні, роліки і т.д)
З.І Все, я пити...надалі тема стає не цікава

про авто. В мене такий же самий сусід через паркан живе. Хтів Т4, замахав всіх гонщиків в Коломиї, і то не так і це не едак. А я на той час загнав із кумом десь біля 20шт таких жовтяків(почтальйонів). Йому третій сусід і каже - що ти паришся - он візьми у Романа будь якого, всі свіжі, є з чого вибрати. Так він так як ти - Ромко барига хоче на мені півтори штуки підняти, тай буси не ахті - в того дверка вдарена, в того задня ляда з розбитим шклом, в того крило іншого відтінку, - нєєє Ромко поц в нього не візьму. Коротше обїздив всю Україну в пошуках дешевого і файного. В кінці кінців взяв таке г..но
  про авто. В мене такий же самий сусід через паркан живе. Хтів Т4, замахав всіх гонщиків в Коломиї, і то не так і це не едак. А я на той час загнав із кумом десь біля 20шт таких жовтяків(почтальйонів). Йому третій сусід і каже - що ти паришся - он візьми у Романа будь якого, всі свіжі, є з чого вибрати. Так він так як ти - Ромко барига хоче на мені півтори штуки підняти, тай буси не ахті - в того дверка вдарена, в того задня ляда з розбитим шклом, в того крило іншого відтінку, - нєєє Ромко поц в нього не візьму. Коротше обїздив всю Україну в пошуках дешевого і файного. В кінці кінців взяв таке г..но   що за три роки робив і турбіну і двигун, і фарбував цілого бо вилізли всі прєлєсті підготовки. І тепер чіхає себе в дупу як це г.. продати бо він ще й тріснув пополам за дверима шоферскими. Коли робив двигун то майстер казав що він не перший ковиряється в цьому моторі. п.с. Багато маю колєгів гонщиків , і є в них добрі буси, і є напрацювання в Бундесі, але повір що із родичами та із знайомими в такі танці не заходжу, а якщо ще хтось так "тошнить" як ти тут на форумі
  що за три роки робив і турбіну і двигун, і фарбував цілого бо вилізли всі прєлєсті підготовки. І тепер чіхає себе в дупу як це г.. продати бо він ще й тріснув пополам за дверима шоферскими. Коли робив двигун то майстер казав що він не перший ковиряється в цьому моторі. п.с. Багато маю колєгів гонщиків , і є в них добрі буси, і є напрацювання в Бундесі, але повір що із родичами та із знайомими в такі танці не заходжу, а якщо ще хтось так "тошнить" як ти тут на форумі   цілий місяць , то тікаю від таких людей подалі. Пардон , удаляюсь, удачі
 цілий місяць , то тікаю від таких людей подалі. Пардон , удаляюсь, удачі   то?
 то?  
 а братиму я в  в німців - не тому що наші *погані гонщики бариги * а тому що я ліпше  ( через своїх знайомих - міцевих ) німцю 1500 переплачу ніж незнайомому  *землячгу пидприємцю*
  а братиму я в  в німців - не тому що наші *погані гонщики бариги * а тому що я ліпше  ( через своїх знайомих - міцевих ) німцю 1500 переплачу ніж незнайомому  *землячгу пидприємцю* 

я думаю так
  я думаю так