Гонщики гелп !

Язикоточілка, пальцестіралка. Реклама та спам заборонені
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Був Transporter T4, AJT-2.5 2000 рік!
Тепер Audi A4 B5
Реальное имя: Виктор
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 81 раз

Re: Гонщики гелп !

Повідомлення sobakabarabaka »

Basil87 писав:Для чого уродувати авто? Якщо як на митниці так і на границі є свої роздачі (навіть щоб добре оцінили). Не розумію схему ввезення з уродуванням авто.

так і я про те ж саме.... :friends:
тут у автора круговорот думок якись мені не зрозумілий.... Хоче хороше авто і не переплатити гроші, а з другої сторони хоче зробити з авто урода і потім вкласти знову гроші в фарбу, вікна, повороти....
А не простіше зробити так, купити авто тут і не вимахуватись як муха на стіклі, а вільні гроші які автор збирався потратити на нові двері і фарбу (перекрас буса) вкласти в авто і купити для нього якісь прелєсті (ремні, роліки і т.д)
З.І Все, я пити...надалі тема стає не цікава :al_kana_ft:
Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке :friends: .
067 656 3Ч 3О ВіКтор
http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
mijki
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.5-75 кв. ПР 2003 . 250т.

Повідомлення mijki »

Все нормально , тема цікава. Перекупи то не цікаві . Нормальний бусик за розумною ціною цікавий . Навіть при тому що є хороші друзі в європі ... пропозиціям , адекватним ТУТ , завжди відкритий !!! :)

Мені не в напряг САМОМУ помалювати та пошпаклювати авто ... головне щоб кузов мотор та ходова живі були ...Побити машину перед таможнею - не проблемма - якщо це щось дасть - брАтиму для себе ж - бо розумію різницю в побитті *косметично передтаможенному* з реальним побиттям - тим яку тут замасковують - КУЗОВНИМ та продають з а багато тисяч лохам ... :)

- mir trinka noein Tropferl aufn guetn Volkswagn ge ! :-) :al_kana_ft:
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Тепер Audi A4 B5

Вернусь в тему, чим не варіант http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_t4_%28transporter%29_gruz_9321533.html
2,5 ТДІ, розпашонка, на дицках, нормуль варіант. Потрібно ще дешевше, беріть 1.9, буде дешевше постановка на облік.
А, доречі, чекайте зими, 2013р з 1-го січня вводиться заборона на ввіз ЕВРО-3, потім начнуться качелі і атракціони :"":
067 656 3Ч 3О ВіКтор
Jedem das seine
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

sobakabarabaka писав:Вернусь в тему, чим не варіант http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_t4_%28transporter%29_gruz_9321533.html
2,5 ТДІ, розпашонка, на дицках, нормуль варіант. Потрібно ще дешевше, беріть 1.9, буде дешевше постановка на облік.
А, доречі, чекайте зими, 2013р з 1-го січня вводиться заборона на ввіз ЕВРО-3, потім начнуться качелі і атракціони :"":

По перше де фільтр ? По друге ціна - така ціна на нормальне авто в європі то ще може бути - не тут ... :Search:

http://youtu.be/TA-vURGvMA0
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
ROMiK
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Дві карамельки 2.5, 96 кВт і 2.0 75кВт і обидві службові
Реальное имя: Роман
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення ROMiK »

Вибач чувак але Ти вже дістав своїми ідеями %) про авто. В мене такий же самий сусід через паркан живе. Хтів Т4, замахав всіх гонщиків в Коломиї, і то не так і це не едак. А я на той час загнав із кумом десь біля 20шт таких жовтяків(почтальйонів). Йому третій сусід і каже - що ти паришся - он візьми у Романа будь якого, всі свіжі, є з чого вибрати. Так він так як ти - Ромко барига хоче на мені півтори штуки підняти, тай буси не ахті - в того дверка вдарена, в того задня ляда з розбитим шклом, в того крило іншого відтінку, - нєєє Ромко поц в нього не візьму. Коротше обїздив всю Україну в пошуках дешевого і файного. В кінці кінців взяв таке г..но :crazy: що за три роки робив і турбіну і двигун, і фарбував цілого бо вилізли всі прєлєсті підготовки. І тепер чіхає себе в дупу як це г.. продати бо він ще й тріснув пополам за дверима шоферскими. Коли робив двигун то майстер казав що він не перший ковиряється в цьому моторі. п.с. Багато маю колєгів гонщиків , і є в них добрі буси, і є напрацювання в Бундесі, але повір що із родичами та із знайомими в такі танці не заходжу, а якщо ще хтось так "тошнить" як ти тут на форумі :bad: цілий місяць , то тікаю від таких людей подалі. Пардон , удаляюсь, удачі :-) :-)
Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Тепер Audi A4 B5

mijki
Філтр салона салона то не так страшно, як облити авто кислотою щоб зїло хВарбу :crazy: .
Надалі: щодо ціни, авто підібрав відносно Ваших постів по цій темі.
Я в шоці... що Ви хочете? Дешево чи сердито? Чи дорого і пі :censored: то? %) %) %)

Добавлено 25 сен 2012, 23:19

ROMiK писав:Пардон , удаляюсь, удачі :-) :-)

+1 :pardon:
067 656 3Ч 3О ВіКтор
Jedem das seine
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

ROMiK писав:Вибач чувак але Ти вже дістав своїми ідеями %) про авто. В мене такий же самий сусід через паркан живе. Хтів Т4, замахав всіх гонщиків в Коломиї, і то не так і це не едак. А я на той час загнав із кумом десь біля 20шт таких жовтяків(почтальйонів). Йому третій сусід і каже - що ти паришся - он візьми у Романа будь якого, всі свіжі, є з чого вибрати. Так він так як ти - Ромко барига хоче на мені півтори штуки підняти, тай буси не ахті - в того дверка вдарена, в того задня ляда з розбитим шклом, в того крило іншого відтінку, - нєєє Ромко поц в нього не візьму. Коротше обїздив всю Україну в пошуках дешевого і файного. В кінці кінців взяв таке г..но :crazy: що за три роки робив і турбіну і двигун, і фарбував цілого бо вилізли всі прєлєсті підготовки. І тепер чіхає себе в дупу як це г.. продати бо він ще й тріснув пополам за дверима шоферскими. Коли робив двигун то майстер казав що він не перший ковиряється в цьому моторі. п.с. Багато маю колєгів гонщиків , і є в них добрі буси, і є напрацювання в Бундесі, але повір що із родичами та із знайомими в такі танці не заходжу, а якщо ще хтось так "тошнить" як ти тут на форумі :bad: цілий місяць , то тікаю від таких людей подалі. Пардон , удаляюсь, удачі :-) :-)

РОМІК мені просто не горить :Yahoo!: а братиму я в в німців - не тому що наші *погані гонщики бариги * а тому що я ліпше ( через своїх знайомих - міцевих ) німцю 1500 переплачу ніж незнайомому *землячгу пидприємцю* :pardon: :lol:
ROMiK
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Дві карамельки 2.5, 96 кВт і 2.0 75кВт і обидві службові
Реальное имя: Роман
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення ROMiK »

цитата : Щасти Тобі Будулай !!!. Кінець цитати.
Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

sobakabarabaka писав:mijki
Філтр салона салона то не так страшно, як облити авто кислотою щоб зїло хВарбу :crazy: .
Надалі: щодо ціни, авто підібрав відносно Ваших постів по цій темі.
Я в шоці... що Ви хочете? Дешево чи сердито? Чи дорого і пі :censored: то?

Добавлено 25 сен 2012, 23:19

ROMiK писав:Пардон , удаляюсь, удачі :-) :-)

+1 :pardon:

А я не згоден - фільтра відсутність вказує на *конструкторність* данного ееее * екземпляру * а покрасочні махінацїї - всьоголиш на намагання зєкономити Кілька сотень не розтаможці ...

- Адже МУДРО економити ще ніхто не відміняв в питаннях покупки речей... ? :shock:

Хлопці гонщики ви не ображайтесь тільки ... Я просто собі бусю хочу ... бардзо препрашам якщо образив когось в його бізнес аміціях і тд... :sorry:
Basil87
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Touran 2.0
Реальное имя: Василь
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Basil87 »

mijki далі ти заладив з обливанням (убиванням) авто перед розтаможкою, та є інший варіант розмитнення. невже не доходить, що можна обійтись без уродування буса? і розмитнити по нормальній ціні, от тільки потрібно знати що і як зробити.

Добавлено 26 вересня 2012, 01:34

ROMiK писав:Вибач чувак але Ти вже дістав своїми ідеями %) про авто.

Що правда, то правда. Здзвонився з автором теми, запропонував два варіанта пригону авто, бачу толку "0", а знайомий гонщик передумав щось гнати в такому випадку, бо важко буде. Від усього :zvez_ochki:
Як кажуть з великої хмари малий дощ.
Само собою без образ, але простіше потрібно дивитись на усі ці речі.
Нехай щастить у покупці автомобіля.
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Думав спершу й справді що й тут би можна було взяти - але як подивився тут вживу кілька машин та почув їх ціни ... :du_ma_et: :evil:

Може б то підпис змінити на щось типу - " В житті мужчина повинен встигнути зробити три речі - посадити дерево , виростити дитину , пригнати фольксвагна ... " :al_kana_ft:

Basil87

"Нехай щастить у покупці автомобіля." дякую :beer:

От як правильно перевіряти перевертня чи дтпшного з магнітом - стойки найголовніще чи не так ? А там справді реально буде відчути той шов ?( якщо зварка була аккуратна і мало штукатурки )
- перепрошую але ціллю теми всетаки є обговорення таких ( і подібних ) питань а не доцільності покупки автомобіля в швейцарії чи в гондурасі ...
- втопленника трохи легше відсіяти чи не так ? та й їх мало в європі напевно - там вони переважно утилізовані або ж заштукатурені під продажу в третій світ ...
Конфета
без сахара
Модель авто, тип двигателя, пробег: кошка и домик
Реальное имя: Тома
Дякував (ла): 372 рази
Подякували: 625 разів

Повідомлення Конфета »

свисните, когда тему закрывать, потому что автор еще год полоскать мозг всем будет.
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу, значит, у меня не получилось. © Скарлет О'Хара
Любіть Україну! Тримайте порох сухим! Вірю в себе і в Україну!
_Андрюха_
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 ACV 2.5ТDI 75кВт Х.З. скільки тис.
Реальное имя: Андрій
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 40 разів
Контактна інформація:

Повідомлення _Андрюха_ »

Я думаю пора закрыть.
Т4 ACV 2.5ТDI 75кВт 280 тыщ. серебряный металлик
Тел. ноль96320138девять
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Тепер Audi A4 B5

:ya-za: :te_ma-clo_se: я думаю так :pardon: Уже стає схоже на тролінг
067 656 3Ч 3О ВіКтор
Jedem das seine
Закрито

Повернутись до “Курилка, болталка”