Отак горить ІВАН
-
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Опель Мовано
- Реальное имя: Андрій
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 24 рази
Отак горить ІВАН
В Середу На трасі Київ Одеса
Добавлено 27 июл 2010, 11:09
Добавлено 27 июл 2010, 11:09
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Дима
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 1.9D 1991 г.в. грузопассажирский
- Реальное имя: Дима
Re: Отак горить ІВАН
Проезжал вечером - видел! Гарь стояла на два км в обе стороны. Дышать небыло чем. Пожарка уже на обочине стояла. Автобус полностью выгорел. 

Нет машины лучше в мире, чем VW T4, 1,9D 1991 г. в. грузпасс ВИШНЕВЫЙ
-
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Ford
-
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Опель Мовано
- Реальное имя: Андрій
- Дякував (ла): 4 рази
Так це щостя,в мене Колись біля Коломиї згорів Автобус ПАЗІК багато людей згоріло.
- Gu!
- Серьезный неБусовод
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Prado
- Реальное имя: Gulya
- Дякував (ла): 85 разів
- Подякували: 20 разів
- Контактна інформація:
Андрій. писав:Отак горить ІВАН
cтрашно как! а чего они горят? не сами же по себе?
Спойлер
моб. тел.: 096 317 98 ноль ноль
- Jurix
- Странник
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5 long 2007 2.5 BNZ + чіполіно
- Реальное имя: Юрій Андрійович
- Дякував (ла): 591 раз
- Подякували: 353 рази
Gu! писав:Андрій. писав:Отак горить ІВАН
cтрашно как! а чего они горят? не сами же по себе?
Да и не Иван это

Востаннє редагувалось 27 липня 2010, 18:22 користувачем Jurix, всього редагувалось 1 раз.
Кожен може зробити свій власний вибір, але не кожному вдається знайти свій шлях. Цінуй друзів, та власну гідність!
Спойлер
097Ч2ЧЗЗ55
-
- Бусовод
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 ААВ
096-351-80-71 - Звідки: Город-герой Рівне
I"van это Иван
Мне как-то пришлось стать свиделем пожара Хаммера лимузина, там зевак остановилось человек 150-200. За Ровно, в торону Луцка, недоезжая Бронныки, там горки начинаются. А как возвращался назад, то на фоне сгоревшего Хамера народ в очередь стал чтобы пофоткаться.

Мне как-то пришлось стать свиделем пожара Хаммера лимузина, там зевак остановилось человек 150-200. За Ровно, в торону Луцка, недоезжая Бронныки, там горки начинаются. А как возвращался назад, то на фоне сгоревшего Хамера народ в очередь стал чтобы пофоткаться.
2.4 Д. ААВ Вишневая Каравелла 93г. доставшаяся от Батяни.
- Cubano
- VW маньяк
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 413 разів
Який кошмар на дніпропетровщині
Вже по Євроньюс передають, сьогодні всіх переплюнули, у Польщі 17 людей...
...ля, ну хто таким уродам права видає?
Правда я їх кожен день теж на дорозі наблюдаю. Вже два дні підряд на дуже небезпечному перехресті як мінімум одна машина валить не червоне світло прямо мені в бочину, добре, що дивлюся, як воно там справа, хоч і їду на зелений...
ПС. Вже 40 людей...

Кількість загиблих внаслідок зіткнення рейсового автобусу з локомотивом у місті Марганець Дніпропетровського області сягнула 38 осіб, ще 12 травмовані.
Пре це повідомили у Департаменті ДАІ МВС України.
За даними “Укрзалізниці”, сьогодні о 9.02 на переїзді зі справно працюючою звуковою та світловою сигналізацією, на 116-му км перегону Нікополь-Марганець (Придніпровська залізниця) сталося зіткнення локомотива та автобуса «Богдан». Видимість на переїзді у обидва боки становить понад 700 метрів.
Водій автобуса проігнорував заборонні сигнали світлофора переїзної світлофорної сигналізації та виїхав на переїзд у безпосередній близькості до поїзда, що наближався, внаслідок чого відбулося зіткнення з локомотивом.
За попередньою інформацією, автобус виконував рейс Марганець-Нікополь. Наразі встановлюється кількість загиблих та постраждалих.
Попередньою причиною ДТП стало порушення водієм автобуса правил дорожнього руху в частині проїзду через залізничні переїзди. Остаточні причини ДТП будуть встановленні відповідною комісією після закінчення розслідування.
...ля, ну хто таким уродам права видає?

ПС. Вже 40 людей...

Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
- Vladimir
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T 4 98года, 2,5TDI (ACV)
Из новых подробностей - у водителя стаж 36 лет. Остановился перед переездом вышел из автобуса, какоето время находился на улице и затем сел за руль и выехал на переезд........ со слов очевидцев.
T 4 98г.в, 2,5 TDI, ACV, грузопассажир,
- Генрих
- Диспетчер региона
- Модель авто, тип двигателя, пробег: BMW X5 Messerschmitt Me.262 «Schwalbe»
- Дякував (ла): 11 разів
выжидал падла...
Добавлено 12/10/10, 18:55
..уже 43 человека....
Добавлено 12/10/10, 18:55
..уже 43 человека....
"Разарвіте мнє тельняшку, я без моря не могу".
- dimaka
- Администратор клюба
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 вроде AHY 360 тыс
- Дякував (ла): 93 рази
- Подякували: 273 рази
- Контактна інформація:
Cubano
Генрих
Таки оба умные шо капец. Вы были на том переезде, видели, правильно ли работает там светофор и работает ли вообще?
Генрих

Таки оба умные шо капец. Вы были на том переезде, видели, правильно ли работает там светофор и работает ли вообще?
- Cubano
- VW маньяк
Дімака, мене там не було, але я писав
[/i]
Це на справному світлофорі, з блимаючим режимом зеленого. Народ просто ігнорує і червоний, і те що на перехрестя виїзжає машина.
Виживші свідки кажуть, що кричали водію, що їде поїзд, і це при видимості в 700 м.
А якби я керувався тільки роботою світлофора, разів по пять на рік би бував в аварії.
А ти ніколи не бачив маршрутки, які валять з людьми 140-150 по трасі? А не їздив в таксі, в якому всі контрольні лампочки горіли і зумер верещав, а при розгоні до 70-и машину як ночви носило по дорозі?
[/i]
Cubano писав: Вже два дні підряд на дуже небезпечному перехресті як мінімум одна машина валить не червоне світло прямо мені в бочину, добре, що дивлюся, як воно там справа, хоч і їду на зелений...
Це на справному світлофорі, з блимаючим режимом зеленого. Народ просто ігнорує і червоний, і те що на перехрестя виїзжає машина.
Виживші свідки кажуть, що кричали водію, що їде поїзд, і це при видимості в 700 м.
А якби я керувався тільки роботою світлофора, разів по пять на рік би бував в аварії.
А ти ніколи не бачив маршрутки, які валять з людьми 140-150 по трасі? А не їздив в таксі, в якому всі контрольні лампочки горіли і зумер верещав, а при розгоні до 70-и машину як ночви носило по дорозі?

- dimaka
- Администратор клюба
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 вроде AHY 360 тыс
- Дякував (ла): 93 рази
- Подякували: 273 рази
- Контактна інформація:
Культуры вождения у нас, мягко говоря, маловато. Для некоторых в порядке вещей объехать пробку по тротуару или по встречке, проскочить на красный, заехать на загруженный перекресток, перекрыв дорогу и так далее... Да, это все есть в изобилии. И маршрутчики, устраивающие гонки и дебилы-таксисты и просто дебилы...
Но представьте себе, что светофор на том перезеде был и работал, причем круглосуточно, постоянно мигая красным. Какое будет к нему отношение у тех, кто там ездит каждый день? Или какое было бы у каждого из нас, если бы мы ездили там каждый день?
Но представьте себе, что светофор на том перезеде был и работал, причем круглосуточно, постоянно мигая красным. Какое будет к нему отношение у тех, кто там ездит каждый день? Или какое было бы у каждого из нас, если бы мы ездили там каждый день?
- SHOOTER
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 Caravelle 2.5i ACU
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Воссоздание трагедии
http://video.online.ua/159450/
http://video.online.ua/159450/
С тренером по борьбе может справится только тренер по стрельбе 

- Cubano
- VW маньяк
dimaka, особисто моя версія, що воділа систематично порушував всі правила дорожнього руху. Загрузивши в два раза більше народу в автобус, як це він робив завжди, на ходу брав гроші, давав здачу, під"їхав до переїзду, побачив сигналізацію, пропустив поїзд, і поїхав, не дочекавшись закінчення заборонного сигналу. Елементарно глянути по сторонам? Та чого там дивитися? Поїзд вже пройшов.
Ну кричали щось люди, то вони завжди щось кричать...
Повторюю, це особисто моя версія.
А хвилює мене це тому, що років 4 подібна аварія була в Львівській обл, тоді загинуло 14 людей, але деяких знала моя дружина, і це була страшна трагедія для їх сімей. Ми дуже важко тоді теж переживали за її однокласника, у якого загинула сім"я там. А тут більше 40 чоловік...
Ну кричали щось люди, то вони завжди щось кричать...
Повторюю, це особисто моя версія.
А хвилює мене це тому, що років 4 подібна аварія була в Львівській обл, тоді загинуло 14 людей, але деяких знала моя дружина, і це була страшна трагедія для їх сімей. Ми дуже важко тоді теж переживали за її однокласника, у якого загинула сім"я там. А тут більше 40 чоловік...