ніхто не приїхав... от тільки сімейку Мантаса підцепив 

А тернопільчан треба до нас заманити на зустріч якось - і відношення до самого цього движу зміниться враз з першим же ударом набатного казана... Вони закохаються моментом Петровича і будуть в бусах з собою возити "отпугівателів Петровічефф" у вигляді лопати..Олекса писав:Вони закохаються моментом Петровича і будуть в бусах з собою возити "отпугівателів Петровічефф" у вигляді лопати..

Мановар писав:Олекса твої слова та богу в вуха
В Хуст до Боді вже пів-клуба перекаталось... 
Мановар писав:Ну от сьогодні ще один тернопільський бусовод отримав наклейку, візитки і флажки, це voviks1711. Дядька серйозний, зайнятий тому на зустріч не зміг попасти але пообіцяв виправитись![]()
Але чому не приїхали інші, це питання відкрите...я розумію, що всі зайняті але й поважайте мене і мій час![]()
Зато ми з Вовою Мантасом нормально поспілкувались, за то респект і уважуха йому і його дружині
П.С. Вітюган, я бачив що ти дзвонив і догадався що тобі не вийшло...

Мановар писав:leonkiller, Martyn заберіть у мене наклейки, чи мож вам вже не треба?

Мановар писав:привіт. залишились ще біла, синя, срібляста - звичайні і одна біла світловідбивна

Мановар писав:fed22 чому білу ні...ззаді на скло світловідбивна

Мановар писав:думаю що підберемо щось підходяще з тих що залишились

Мановар писав:ззаді на скло світловідбивна

Мановар писав:leonkiller, Martyn заберіть у мене наклейки, чи мож вам вже не треба?
, але свою білу світло"відбивну" звичайно забираю, тільки скажи коли і куди під"їхати. Мій № 097 9нуль нуль9 310