Осенняя встреча. Дубль два. (с тренировкой)
\
А шо це за такий потужний дядько у шкірянці, взагалі не наш формат, йому бульше Лехус 570 пасував би.. ( ой забув сказать шо пошуткував)
Ну то шо ми вирішуємо, в суботу у пущі на чертвертій лініі зустрічаємось?
Бо я готую мясо два протвиня..
Думаю десь на 11 і автопаті на цілу добу.
На всяк випадок мій фон 097 6912085 ВАдім
зараз з гуглу викладу карту пущі
А шо це за такий потужний дядько у шкірянці, взагалі не наш формат, йому бульше Лехус 570 пасував би.. ( ой забув сказать шо пошуткував)
Ну то шо ми вирішуємо, в суботу у пущі на чертвертій лініі зустрічаємось?
Бо я готую мясо два протвиня..
Думаю десь на 11 і автопаті на цілу добу.
На всяк випадок мій фон 097 6912085 ВАдім
зараз з гуглу викладу карту пущі
- Sosed
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4, 2,5 TDI, ACV , 1999
- Реальное имя: Сергей
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 38 разів
Это в эту суботу ???
А это в какую ????
Блин, народ поточнее и поподробнее
Кто -где и кто скем 
Шкарпеткін писав:Ну то шо ми вирішуємо, в суботу у пущі на чертвертій лініі зустрічаємось?
А это в какую ????
Витя писав:Есть предложение - на субботу ЗА ГРИБАМИ , могу взять с собой пару человек .
Блин, народ поточнее и поподробнее

T-4 2,5 TDI 75kWt/102 л (ACV). 1999 года
Карочье, если канфета , емил і бозя приїздять то прізідіум в сборе, решта нехай на зиму жирок карбують перед лох-тв. А ми за них гарно проведемо час.
І взагалі зустріч неофіційна хто зможе той підрулить..
На оболоні дофіга наших, пертрівці вишгород, народ ви де, до пущі літра соляркі від вас окрім присутності і вільного часу нефіг нетре.

І взагалі зустріч неофіційна хто зможе той підрулить..
На оболоні дофіга наших, пертрівці вишгород, народ ви де, до пущі літра соляркі від вас окрім присутності і вільного часу нефіг нетре.
-
- Местный
- Модель авто, тип двигателя, пробег: TTTT_AUF 2.5
Шкарпеткін писав:Карочье, если канфета , Емiль і бозя приїздять то прізідіум в сборе
я на этих выходных неееее, мироприятие у меня, лучше вы подтягивайтесь к нам, там и посидеть на природе можно, и культурная программа имеется, и ночевать можно
http://t4.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0
TTTT_2003_off2мат
EMIL_на_бландинке писав:Шкарпеткін писав:Карочье, если канфета , Емiль і бозя приїздять то прізідіум в сборе
я на этих выходных неееее, мироприятие у меня, лучше вы подтягивайтесь к нам, там и посидеть на природе можно, и культурная программа имеется, и ночевать можно
http://t4.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Ладно, ладно, зрадник ти і паскуда..
Заменім тебя Мантасом № 7 і навіть виграєм, бо він з собов напевне Галустяна привезе