Автоклуб як одиниця ГРОМАДЯНСЬКОГО суспільства..
- kds
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4 2,4 ААВ.300тыщ
Re: Автоклуб як одиниця ГРОМАДЯНСЬКОГО суспільства..
Та забирай цих гондурасов в другїй темї
Правовий лїкбез.
Пацан сказал,пацан зробив!
Правовий лїкбез.
Т-4 ААВ.94Г.
kds писав:Та забирай цих гондурасов в другїй темї
Правовий лїкбез.
ржал
- Jurix
- Странник
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5 long 2007 2.5 BNZ + чіполіно
- Реальное имя: Юрій Андрійович
- Дякував (ла): 591 раз
- Подякували: 353 рази
Шаманкин Вудя !!!!
У меня розовая мечта была
Срезать надстройку с БТР 80 и припендюрить верх от какого нибудь бусика
А ещё лучше автодачу

Срезать надстройку с БТР 80 и припендюрить верх от какого нибудь бусика

А ещё лучше автодачу

Кожен може зробити свій власний вибір, але не кожному вдається знайти свій шлях. Цінуй друзів, та власну гідність!
Спойлер
097Ч2ЧЗЗ55
Jurix писав:Шаманкин Вудя !!!!![]()
У меня розовая мечта была
![]()
Срезать надстройку с БТР 80 и припендюрить верх от какого нибудь бусика![]()
А ещё лучше автодачу![]()
![]()
ага а потом попробуй с таким шапито ТО в мрео пройди, щас при нормальной машине 100.у.е. сверху просят, а за такое даже не знаю.. Єто к Леше инженеру на переобладнання..
- kds
- VW знаток
По мне так МРЭВ,это и есть цирк Шапито,инспектора ихние-наперсточники!
Не подмажешь,не уедешь.
Не подмажешь,не уедешь.
Т-4 ААВ.94Г.
kds писав:По мне так МРЭВ,это и есть цирк Шапито,инспектора ихние-наперсточники!
Останній раз заїхав до них, захожу питаю про переобладнання мікроавтобусів,
відповід, ЗАБОРОНЕНО указом Кабміну з 01.012007 а не у легковий до 8 місьць
Бидлота вони,
Як сказав Инженер, - вони створили ПРОЦЕДУРУ яка відома тількі їм, і пройти по цьому путі на так просто , більшість з нас вирішують забашляти бігункам.. ось так і живе їхня система..
І в тому що права на керування продаються ВИННІ ТІЛЬКІ ВОНИ, надіюсь хочь в пеклі вони отримують своє..
- Sosed
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4, 2,5 TDI, ACV , 1999
- Реальное имя: Сергей
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 38 разів
Моё мнение о повышениии штрафов - пойдет НО не ловить на дорогах безаптечных, без ременных, без огнетушительных. А реальных нарушителей тех:- хто по встречке тебе наперерез вклинивается
, на Бажана под мостами в час пик вообще пипец, поворачивать на мост мона только с третьго ряда
- выходит я нарушил
, а те кто устроил там остановки, отстои маршруток, и.т.п.- нет!!
- вот их и надо ШТРАФОВАТЬ, тех кто паркуется на пешеходках, на заездах и выездах, на поворотах, на тротуарах где нет места пешеходам
и.т.д....... Да сами понимаете ................
....а бастовать - унас такой народ абы не работать.... цены на проезд подняли - бастуем, ах вы бастуете против ...--- а мы тоже- метро закроем, тролейбусы-трамваи остановим. Забастовками ничего неизмениш - лично моё мнение. На каждую силу есть противосила - закон природы (физики).

....а бастовать - унас такой народ абы не работать.... цены на проезд подняли - бастуем, ах вы бастуете против ...--- а мы тоже- метро закроем, тролейбусы-трамваи остановим. Забастовками ничего неизмениш - лично моё мнение. На каждую силу есть противосила - закон природы (физики).
T-4 2,5 TDI 75kWt/102 л (ACV). 1999 года
Sosed писав:Моё мнение о повышениии штрафов - пойдет НО не ловить на дорогах безаптечных, без ременных, без огнетушительных. А реальных нарушителей тех:- хто по встречке тебе наперерез вклинивается, на Бажана под мостами в час пик вообще пипец, поворачивать на мост мона только с третьго ряда
- выходит я нарушил
, а те кто устроил там остановки, отстои маршруток, и.т.п.- нет!!
- вот их и надо ШТРАФОВАТЬ, тех кто паркуется на пешеходках, на заездах и выездах, на поворотах, на тротуарах где нет места пешеходам
и.т.д....... Да сами понимаете ................
Серега все би ничего, если би кроме даішного доения било все нормально, ми в киеве еще жопу не почувствовали а она уже рядом.. Все новіе и новіе люди остаются без работи а уних детки, мами, папи а некоторие еще и лечатся (не дай Бог).. Вот віехал человек пограчевать шоб кредит отбить заправился на взятіе из загашника 100 грн, и рисачіт по городу, а тут такой же голодний с палкой токо с правом погубіть того у кого єтих прав нет, а повод єто фігня ти как водитель знаеш.
І шо тому хто без прав (гражданских імею в виду) он вместо тогошоб привезти домой пару сотен привозит квитанцию гривен на 500.. Дальше развивай сам
- Sosed
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4, 2,5 TDI, ACV , 1999
- Реальное имя: Сергей
- Подякували: 38 разів
Шкарпеткін писав:квитанцию гривен на 500..
Незнаю, я с конкретным беспределом не сталкивался, а квитанцию на 500 грн. на ровном месте думаю недадут. Семье нужен здоровый кормилец а не тот кто в погоне за клиентом подрезает других, создает аварийную ситуацию, рискует сам и подставляет других у других может тоже семья, дети и.т.п. .... А с плкой не все уроди, и с шашечками не все ангелы. так как за рулем народу больше чем с палками - то соответственно и сам понимаеш... .Вот, а права какие-некакие а у нас есть

T-4 2,5 TDI 75kWt/102 л (ACV). 1999 года
- Jurix
- Странник
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5 long 2007 2.5 BNZ + чіполіно
- Реальное имя: Юрій Андрійович
- Дякував (ла): 591 раз
- Подякували: 353 рази
Sosed
Серёга
душевно 
Серёга

Кожен може зробити свій власний вибір, але не кожному вдається знайти свій шлях. Цінуй друзів, та власну гідність!
Спойлер
097Ч2ЧЗЗ55
Серега почему ты не хочешь видеть того что власть простому человеку объявила войну?,
Когда тебя ткнет пару раз фейсом (если у тебя конечно нет какойто околомусорской корки) , соберемся на встречу и будем решать что делать с этой гидрой ок?
Когда тебя ткнет пару раз фейсом (если у тебя конечно нет какойто околомусорской корки) , соберемся на встречу и будем решать что делать с этой гидрой ок?
-
- VW маньяк
- Подякували: 26 разів
Шкарпеткін я ещё раз говорю что давно было пора что-то делать с наведением порядков на дорогах, потому как сознательностью от нашего народа почти не пахнет, поэтому и методы у нас кнута и пряника, правда делается всё как всегда через ...опу
P.s. меня уже второй раз мои поставщики спрашивают о безпредельно подрезающем отморозке на Т4 с гербами клуба и драбынкой на заднице
абисчал им поставить виновника на вид 

P.s. меня уже второй раз мои поставщики спрашивают о безпредельно подрезающем отморозке на Т4 с гербами клуба и драбынкой на заднице

- кандедат
- Дохтер
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T-6 мультівен 5.0 турбо
- Подякували: 7 разів
Драбинка на жопі прикольно і замєтно, шото я його ніколи не бачив. Хоча я думаю мало хто підмічає старий опель з гербом БУС. Це вступ.
А по темі підтримую і Шкарпеткіна і Бозю разом! Безпрідєл на дорогах уже так достав шо дальше нікуда! Наглючі ухарі таке творять шо капець, за таке права треба забирать на всігда. А з іншої сторони пітарасти у владі перевіряють платоспроможність населення. Тіпа, у тебе є гривні, віддай як штраф, хоч їздить - башляй, хоч договориться - у турму! Бунтувать треба хлопці полюбому, тіки хитро! Пристибнув ремня ( невдобно, сам почуствовав) - болт тобі 500грн! Купив телефонний прибамбас (за 300грн - достойний) - сам хоть цілий день ля-ля, а їм опять же болт, а не 800грн! І так у всьому! А усяких "любих друзів" пора мочить в наглу з автоматів прямо на вулиці
, і засилять у їхні хати тих хто ще з літа плаває від повиней! Думаю у тих хатах місця вистачить щей для всіх бомжів! Ото буде гуртожиток імені "Верховної ради"! ГОТОВИЙ ПОНЕСТИ ПОКАРАННЯ ВІД АДМІНА ЗА ВИСЛОВИ! 
А по темі підтримую і Шкарпеткіна і Бозю разом! Безпрідєл на дорогах уже так достав шо дальше нікуда! Наглючі ухарі таке творять шо капець, за таке права треба забирать на всігда. А з іншої сторони пітарасти у владі перевіряють платоспроможність населення. Тіпа, у тебе є гривні, віддай як штраф, хоч їздить - башляй, хоч договориться - у турму! Бунтувать треба хлопці полюбому, тіки хитро! Пристибнув ремня ( невдобно, сам почуствовав) - болт тобі 500грн! Купив телефонний прибамбас (за 300грн - достойний) - сам хоть цілий день ля-ля, а їм опять же болт, а не 800грн! І так у всьому! А усяких "любих друзів" пора мочить в наглу з автоматів прямо на вулиці

Деу Сєкас - тоже ДИРЧИК
066-сім86десять93
067-п"ять829нуль31
066-сім86десять93
067-п"ять829нуль31
кандедат писав:Драбинка на жопі прикольно і замєтно, шото я його ніколи не бачив. Хоча я думаю мало хто підмічає старий опель з гербом БУС. Це вступ.
А по темі підтримую і Шкарпеткіна і Бозю разом! Безпрідєл на дорогах уже так достав шо дальше нікуда! Наглючі ухарі таке творять шо капець, за таке права треба забирать на всігда. А з іншої сторони пітарасти у владі перевіряють платоспроможність населення. Тіпа, у тебе є гривні, віддай як штраф, хоч їздить - башляй, хоч договориться - у турму! Бунтувать треба хлопці полюбому, тіки хитро! Пристибнув ремня ( невдобно, сам почуствовав) - болт тобі 500грн! Купив телефонний прибамбас (за 300грн - достойний) - сам хоть цілий день ля-ля, а їм опять же болт, а не 800грн! І так у всьому! А усяких "любих друзів" пора мочить в наглу з автоматів прямо на вулиці, і засилять у їхні хати тих хто ще з літа плаває від повиней! Думаю у тих хатах місця вистачить щей для всіх бомжів! Ото буде гуртожиток імені "Верховної ради"! ГОТОВИЙ ПОНЕСТИ ПОКАРАННЯ ВІД АДМІНА ЗА ВИСЛОВИ!
а от тобі конфіденціал.
У моєї двоюрідної сестри чоловік працює не останнім кірівником відділу у ахметівській газеті сьогоднь, їм дали фас і сказали покі наші до влади не прийшли, заробл.яйте собі репутацію і рвіть все шо шеволиться, і ось.
У гайців є команда журналюг не чіпати взагалі.. Шоб не здіймати галасу. Для них (журналюг)вони зробили ОСОБЛИВІ ПОСВІДЧЕННЯ, до речі які можна отримати через МВС як дозвіл на зброю тікі з посмішкою а не дибільними справками від псіхіатра.
І шо він розповідає. Він організував війну протів (мусоро-офіцерів) і посадив на авто з камерою своїх стежити за Югою Люцоенко і сектантом Турчіном, в кожній машині знаходився інкогніто гаїшнік якій рахував вартість їх проїзду по новим тарифам. Сюжет успішно прокрутили по 1+1. Сміялася вся країна.
Далі. Самі офіцери гаїшникі підтверджують шо в києві є з півтори сотні (навмисне створених) місць в яких завжди будуть порушення, при любій погоді і владі.. Вони навіть сміються, а нашо ж ми тоді потрібні якшо не буде порушень.
Якшо чоловік сестри дозволить, я дам послилання на його блогі ви афігеєтє від кількості компромату на мусорню, вибачте я їх інакше не можу звати.
Підвищення штарафів - ніякого відношення до безпекі не має.. давайте цю тему не піднімати і зупинимось на тому що це війна прото безправного громадянина.
- кандедат
- Дохтер
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T-6 мультівен 5.0 турбо
- Подякували: 7 разів
Шкарпеткін писав: шо в києві є з півтори сотні (навмисне створених) місць в яких завжди будуть порушення, при любій погоді і владі..
Згоден! Сьогодні стояв на світофорі на ліво повертав, так поки не чкурнув між авто то довго б я стояв!

Шкарпеткін писав:це війна прото безправного громадянина.

Деу Сєкас - тоже ДИРЧИК
066-сім86десять93
067-п"ять829нуль31
066-сім86десять93
067-п"ять829нуль31
- kds
- VW знаток
kds!
Единица конечно
только много нолей после запятой
С ув.Гена.
Единица конечно

С ув.Гена.
- yur
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: ПартнерТипи, 1,6
- Реальное имя: Юрий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
гаспада гусари! мавчать!
фотка красивая
фотка красивая

нупачиму луди ни литают каг птици ?...
yur писав:гаспада гусари! мавчать!
фотка красивая
Чем шире наши морды тем сплоченее наши ряды

Н.Фоменко.
С ув.Гена.
- kds
- VW знаток