Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Шановні друзі. Намічається поїздка в Кишинів. Буду вдячний за інформацію, що потрібно мати з документів при перетині кордону. На який перехід краще їхати. Де кращі дороги. Та й взагалі, можливо є які нюанси . Страхівка ?
Неодноразово їздив - правда через перехід недалеко від Одеси. Проблем ніяких нема. Головне щоб закордонний паспорт був - все! ніяких страхівок не потрібно. мінімально обов'язкова сума грошей - відсутня. Якщо потрібна буде допомога з житлом в Кишеневі, краще зняти квартиру - можу порадити людину - сам користуюсь його послугами - завжди задоволений.
VW Passat B6 2,0 TDI
Склоняюсь в скором времени взять Т4 - Мультик или Каравеллу... как повезет... http://vwclub.ua Твой Автомобиль - Твой Клуб!
Обьединим клубное движение Фольксваген в Украине!
Всеукраинская Общественная Организация ФОЛЬКСВАГЕН КЛУБ
Не зрозумів. По моєму митні правила скрізь одинакові. 1 літр напоїв 40*, 2 літра вина і т.д. А від коньячку я б не відмовився До речі гроші де міняти ?
Доброго дня! Тиждень тому іздив у Молдову, обов"язково потрібна "Зелена карта" (205 гр. на 15 днів), закордонний паспорт. Зелену карту перевіряють при в"ізді а також при виізді з Молдови( без неі не пустять). На таможні треба буде заплатити від 25 леів(18 гр.) в залежності від тривалості перебування у державі. Дороги дуже погані, від Бєльц є дві дороги: 1 "Бетонка" на мою думку вона краща, менше ям, майже нема населених пунктів та поліцаів. 2 Через Оргеів в основному через села, чим блжче до Кишинева тим більше поліцаів з радарами. Машини з радарами пересуваються чи в зустрічному чи попутному напрямку, ловлять на ходу.