сергей-кк писав:знатоки просветите по цене на управляющюю форсунку с проводом на 65ку,похоже она мне жизни не дает
paravozz писав:Ітак, вернувся сусід і вчора за пляшкою коніяку випитав в нього процес переробки. Як виявилось він до смішного простий. Витягнути старі форсунки, закрутити нові, прикрутити інтеркулер з рамкою! і поміняти шильдики спереду і ззаду. І все. Просто форсунки 65Квт мають меньші отвори і відповідно лиють менше солярки. Ні електроніку ні коробку чіпати не треба, мозги ті ж самі.

paravozz писав:сергей-кк писав:а что именно сделал сосед-че менял ?
Я не сильний в матчасті. Поміняв форсунки на 75-чні, поставив інтеркулер з рамочкоюКоробку до речі не міняв. Лишив від 65 де задня передача спереду (вибачте за каламбур). Ну і вроді щось там шаманив по електроніці бо казав що вона має більше 75 кіловат. Як я писав вище, різниця з моєю "стоковою" була відчутна. Дуже жвавим стало авто. 180 їхало без проблем і довго
Аааа. Ну шильдики ще поміняв. На TDI без синьої букви І

сергей-кк писав:звонил Юре Кандедату так вот он сказал что поршня у 65 и 75 разные,и форсунки менять незя ,че делать
сергей-кк писав:а форсунок на 65 никто не продает ,случаем
Помінняли,доречі, на 75-точні.А що з керуючою форсункою - не знаю.Треба дивитись.