Доброго ранку форумчани. допоможіть порадою. мається Т-5 з мотором 2.0 бензин. суть проблеми полягає в тому, що з настанням холодів виникла необхідність використання пєчки, а вона зараза не гріє. пробували стравлювать воздух. результатів не дало. на прогрітому моторі при відкритому крані з дифузорів дує ледь тепле повітря, коли перекриваю заслонку на забор воздуха з салону, то починає дути чуть теплим воздухом. коли пробували розібратися з патрубками які і звідкт ідуть на радіатор пєчко ти вичислили таку фігню, що патрубки на пєчку ідуть десь під дніще, а звідте уже до радіатора пєчки (в сало). машина грузова, пєчка стоїть одна. машину купляли в 2006 році в Україні в автосалоні новою і попередній водій казав, що ця проблема ще з нової. як він на ній їздив зимою я не знаю

, а я люблю тепло і озадачився даною проблемою. може відключити ті патрубки які ідуть під дніще??????????????
Добавлено 17 ноя 2011, 16:29 ще забув дописать, що машина прогрівається бистро, але температура за 90 вроді не переходить.
полазивши по форуму, вичитав, що ще причиною того, що не гріє пєчка, може бути не працююча електро помпа. а де вона стоїть і як її провірить. машина Т-5, мотор 2,0 газобензоль