Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stas. Дякую за хорошу інфу. Що до боротьби з візіром, то думаю всякі підсвітки не конають. І на це є багато причин. Вночі спрацьовує, вдень ні і т.д. Думаю оптимальним варіантом був би антирадар. І ось чому. Попередити про те, що працює візір він може за 600метрів. Фотокамера чітко знімає з 80метрів ( прочитав в паспорті ) тобто є достатньо часу щоб скинути швидкість. Зрештою. В цілому світі якраз цього поліцаї добиваються. Щоб водії скидали швидкість в населених пунктах. Тому вони завчасно попереджують,що стоїть камера фотофіксації, а не так як я їхав останній раз в Київ. Сніг мете,яма на ямі, в полі знак 50 і 30 метрів за знаком поліцаї з візіром. Отак.
А я всё таки попробую вставить инфракрасные диоды, затраты не большие.Я договорился со знакомым даишником чтобы проверить на визире это изобретение.Всё протестирую и отпишусь.
Справа в тому якщо мусор на візірі бачить скорість а номера не бачить то штраф 1600гр,за приховуваня номеру,вони тебе доганяють і начинають чесати тобі.
kds Это пока. По своему принципу, визир - тоже электронное устройство записывающее на карты памяти. Как вариант - электронный блокиратор- помехоизлучатель. Что-то наподобие глушилок на мобилки. Кто-то знает об этом что-то ?