Переобладнання т5

ROMiK
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Дві карамельки 2.5, 96 кВт і 2.0 75кВт і обидві службові
Реальное имя: Роман
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 12 разів

Re: Переобладнання т5

Повідомлення ROMiK »

mult-у окрема подяка! Судячи з того що : (мне делал знакомый знакомого того знакомого.... обошлось все в 900 грн и 4 дня времени). У нас якщо буде робити знайомий знайомого у якого є знайомий який цим займається, то це все обійдеться в 500-600 вічнозелених[/quote]

Коли в нас документи коштувало зробити 2700грн (це вже з заміною техпаспорта), треба було всього навсього приїхати один раз в МРЕВ показати машину ще вантажну і все це займало до тижня часу і новий техпаспорт приносили додому. То я був теж такий "мудрий" як ти (хотів зекономити). Почав робити сам : написав заяву у МРЕВ - 10 днів на розгляд хоч чекай не хоч подавай гроші, потім на другий день знову у МРЕВ машину на огляд, на наступний день везу заяву в обласне МРЕВ - знов 10 днів на розгляд(або гроші). Потім цю заяву з актом огляду в Київ за дозволом на переобладнання це ще 5-8 днів,потім шукаєш фірму або автопарк яка має право переоблднювати авто і береш у них довідку що робив у них (якщо в реалі в них не робиш то знов гроші за довідку), а вже потім їдеш куди хочеш реально переробляти, переробивши авто на протязі 10 днів їдеш у МРЕВ і робиш довідку експерта що бус вже пас , і несеш цю пачку бумаг у віконечко, знову обов*зкові платежі і день два бігатні і вуаля. В кінці я підбив підсумки - на все про все мені пішло місяць часу, вагон нервів і сума - 2100 - 2200грн (тобто я зекономив на той час 500грн і пообіцяв собі що ліпше дам комусь заробити ці гроші, ніж маю собі їсти нерви з мусорами, тратити час пальне і т.д. і потім тішитись як дурачок що не дав нікому заробити ). Кожен має займатись своїм, за той час що ти будеш бігати ти заробиш більше ніж та сума яку ти маєш переплатити, повір мені... (в свій час переробив біля 15 бусів за два роки) Так що Удачі тобі браток !!
Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4
boom
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Volkswagen T5

Повідомлення boom »

igvistar писав:boom
"ТЗ" - это не Тэ Три, а (укр) Транспортний Засіб!

сори реально провтыкал. в голове просто т1,т2,т3,т4,т5 а тут про транспортний засіб (Т3) и не подумал
Bodjathebest
Гость
Гость
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5-1,9 TDI 106 тыщ.
Реальное имя: Богдан

Повідомлення Bodjathebest »

Питання про переобладання дуже актуальне, зараз моніторю всі контори, ніяк неможу вибрати, може в когось є досвід? :s_o_s:
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: бывают разные
Реальное имя: Алексей
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Kryuk »

Bodjathebest писав:Питання про переобладання дуже актуальне, зараз моніторю всі контори, ніяк неможу вибрати, може в когось є досвід? :s_o_s:

Їдь в Хуст - я там людину хорошу знаю :wink:
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
Нельзя всем дать все. Потому что всех много, а всего мало!
Jurix
Странник
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5 long 2007 2.5 BNZ + чіполіно
Реальное имя: Юрій Андрійович
Дякував (ла): 591 раз
Подякували: 353 рази

Повідомлення Jurix »

Kryuk писав:
Bodjathebest писав:Питання про переобладання дуже актуальне, зараз моніторю всі контори, ніяк неможу вибрати, може в когось є досвід? :s_o_s:

Їдь в Хуст - я там людину хорошу знаю :wink:

На "Бодя - тюнех" :cool_cool:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=302
Кожен може зробити свій власний вибір, але не кожному вдається знайти свій шлях. Цінуй друзів, та власну гідність!
Спойлер
097Ч2ЧЗЗ55
Bodjathebest
Гость
Гость
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5-1,9 TDI 106 тыщ.
Реальное имя: Богдан

Повідомлення Bodjathebest »

Привіт Всім, вийшов на зв"язок з Богданом з Хуста. Розмова була коротка- робимо тільки оригінал мульта і беремо дорого! Хто знає як по цінах в Бердичеві, чи де інде? :s_o_s:
Відповісти

Повернутись до “Переобладнання”