А ви всьо далі мовчите і нічого не пишете. Тоді напишу я. Слідуючим етапом після тонування були сидіння і обезшумка. Оскільки я скупий, то поїхав в місцевий Епіцентр і купив 7м шумоізоляції промислової, 2 банки клею "88", пензлик і вирішив, що не такі в мене криві вже руки. Попутно на суботу домовився з сварщиком, що він приварить мені кріплення до сидінь. Про кріплення тут
http://vwbus-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=18&t=14211
Було домовлено на 12 бути в нього. В 10,00 я встав і поїхав в гараж грузити сидіння. В 12,00 сидів з телефоном в руках. Дзвоню, зварщик каже, я на об'єкті, давай на 2. В 2 він сказав на 4, в 4 сказав на 6 а в 6 взагалі не підняв трубки. Короче цілий день я лазив кругом машини і не знав що робити. Втрішив вирізати шумку на підлогу і заклеїти нею стелю.
Все лишнє я познімав напередодні

Шумка виглядала так

10мм товщини. Вирізав на підлогу, а толку? Кріплень ж нема. Почав знімати стелю. Робота ця дуже не благодарна. І з якогось дива, після того як зняв стелю, перестало працювати освітлення салону. WTF?! Хтось знає причину? Запобіжники цілі.
Обклеєна стеля виглядає так

Клеєм воняє досі.
Ну і сьогодні фінал. Я знайшов іншого зварщика і за 2 години в мене стало так:

Зосталось погрунтувати, обклеїти шумкою, постелити підлогу і чекати поки обшиють