paravozz-а и его Т5 1,9 77Kwt
-
- Гость
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Nissan Primera 2.0, 2005;
VW T5 (AXE 2.5) Tip-Tron - Звідки: Lugansk
- Контактна інформація:
- paravozz
- Местный
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5
- Подякували: 1 раз
Re: Бортовий журнал Т5 1,9 77Kwt
Дякую. Приємно чути подібні слова, бо все життя думав, що руки в мене з
ростуть.
ось фото алюмінієвого профілю, з якого планую робити типу "накладки для кріплень сидінь". Головна задача, це зрівняти їх з підлогою. Потім меншу частину я засуну всередину кріплення, ширшу назовні і має бути по Фен-Шую

Ну і оскільки я вже взагалі набрався сміливості, вирішив сам відполірувати машину. Машинка є. Сьогодні сходив за інгредієнтами. Купив літру поліроля, поліровочний круг і нождачки. 2000, 2500 і 3000. Завтра зранку почну. Побажайте мені удачі.

ось фото алюмінієвого профілю, з якого планую робити типу "накладки для кріплень сидінь". Головна задача, це зрівняти їх з підлогою. Потім меншу частину я засуну всередину кріплення, ширшу назовні і має бути по Фен-Шую
Ну і оскільки я вже взагалі набрався сміливості, вирішив сам відполірувати машину. Машинка є. Сьогодні сходив за інгредієнтами. Купив літру поліроля, поліровочний круг і нождачки. 2000, 2500 і 3000. Завтра зранку почну. Побажайте мені удачі.
- роман
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 ACV 2,5
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 9 разів
paravozz
мое мнение что полировка это лишнее! полировать машину нужно перед продажей
мое мнение что полировка это лишнее! полировать машину нужно перед продажей
VW T-5 AXB 2005гв 250000тыс(продан)
Honda CR-V 1999 2.0 150000тыс
VW POLO 1.4 акпп 2008гв 47000тыс(продан)
VW T-4 ACV 2002 caravelle 260000тыс(продан)
Nissan Primastar 2014гв 2014 200000тыс
о6674о769два
о6674о769два
- paravozz
- Местный
ти просто не бачив як вона виглядає після мийки. По перше, потускніла фарба. По друге, видно сліди від наклейок. По третє, я малював задню і здвижну дверки. Треба щоб все виглядало однаково. По четверте, знизу на фарбі купа плямок від хімії німецьких автобанів. А перед продажею полірну знову. Поліролю ітак лишиться
- роман
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 ACV 2,5
- Дякував (ла): 14 разів
paravozz писав:ти просто не бачив як вона виглядає після мийки. По перше, потускніла фарба. По друге, видно сліди від наклейок. По третє, я малював задню і здвижну дверки. Треба щоб все виглядало однаково. По четверте, знизу на фарбі купа плямок від хімії німецьких автобанів. А перед продажею полірну знову. Поліролю ітак лишиться
ну если так то удачи!

VW T-5 AXB 2005гв 250000тыс(продан)
о6674о769два
о6674о769два
- paravozz
- Местный
Короче.. Два дні мого життя пішло на те, щоб перетерти його нождачками. Сонце шкварило нереально, але я таки перетер. Бус став матово білим. Виглядає нічо так. Полірувати не став, бо в неділю віддаю на врізку вікон/обшивку. Там його ітак замазають брудними руками. Як перешиють, тоді і полірну. Фоткати не став, бо нічого на фото не видно було б.
Крім того замовив колеса на літо
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... -Sport.htm
Замовив ще у п'ятницю минулу. Казали, оскільки вихідні, то приїдуть в четвер. Передали "Ін-Тайм". Станом на сьогодні їх ще немає. Як сказали перевізники, будуть завтра. Кончений перевізник.
А в мене халепа. Ті колеса на яких їжджу настільки старі, що тріскають. Переднє ліве нехіло так спускає. По 3 рази на день треба підкачувати. Тай таке...
Крім того замовив колеса на літо
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... -Sport.htm
Замовив ще у п'ятницю минулу. Казали, оскільки вихідні, то приїдуть в четвер. Передали "Ін-Тайм". Станом на сьогодні їх ще немає. Як сказали перевізники, будуть завтра. Кончений перевізник.
А в мене халепа. Ті колеса на яких їжджу настільки старі, що тріскають. Переднє ліве нехіло так спускає. По 3 рази на день треба підкачувати. Тай таке...
- garmas
- Диспетчер региона
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ABL 1.9 TD intercooler, 2000р.
Chevrolet Volt 2013р. - Реальное имя: Віталій
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 15 разів
- Контактна інформація:
paravozz
фото якісне до і після поліровочки, будь ласка!
і методике полірування також щоб виклав...
фото якісне до і після поліровочки, будь ласка!
і методике полірування також щоб виклав...

Продам свого буса у добрі руки...
- paravozz
- Местный
Попробую сьогодні пофотографувати.
А методика проста.
Беремо нождачки по черзі в порядку спадання гранулювання і тремо.
1. 2000. Я купив 4 листа. Хватає 3. Обов'язкова умова - постійний доступ до води. Я мив коло будинку, в сусіда є вода і шланг. Спочатку авто поливається водою, потім берете відро з водою, мочаєте в нього нождак і трете на мокро. Регулярно змочуєте нождак, бо забивається краска в нього і він туго тре. Ну і весь час поливати місця тертя. Терти треба небагато. Я тер поки не стер якусь німецьку х-ню від автобанів і сліди від полос. Коли стало більш - менш однакове, мив авто і брав 2500. Робив те ж. Потім брав фейрі, добре намилював авто і змивав все те, що було на ньому. Витирав насухо і дивився, чи рівномірно я тер нождаком. Якщо були нюанси - перетирав ті місця. Потім брав 3000 і вже нею перетирав знову, але води давав ще більше. Чесно кажучи якось не фотографував бо руки були брудні. І сам я весь був напів білим
А методика проста.
Беремо нождачки по черзі в порядку спадання гранулювання і тремо.
1. 2000. Я купив 4 листа. Хватає 3. Обов'язкова умова - постійний доступ до води. Я мив коло будинку, в сусіда є вода і шланг. Спочатку авто поливається водою, потім берете відро з водою, мочаєте в нього нождак і трете на мокро. Регулярно змочуєте нождак, бо забивається краска в нього і він туго тре. Ну і весь час поливати місця тертя. Терти треба небагато. Я тер поки не стер якусь німецьку х-ню від автобанів і сліди від полос. Коли стало більш - менш однакове, мив авто і брав 2500. Робив те ж. Потім брав фейрі, добре намилював авто і змивав все те, що було на ньому. Витирав насухо і дивився, чи рівномірно я тер нождаком. Якщо були нюанси - перетирав ті місця. Потім брав 3000 і вже нею перетирав знову, але води давав ще більше. Чесно кажучи якось не фотографував бо руки були брудні. І сам я весь був напів білим

- paravozz
- Местный
Приїхали колеса минулої суботи.
Я відразу на шиномонтаж.
Тако колесика виглядали.

Навіть є напис маде ін джапан. Але я тако потім подумав - тре було брати контіненталь маде ін джермані. Німецькому авто німецькі колеса. Але маємо, що маємо.
На монтажі хлопці надівали колесо на диск всім сервісом (4чол) і дуже хотіли мене переконати, що колеса на диск не сядуть, бо диск заширокий. Для 215 заширокий. Хоча до того там стояли 205. Ну я їх переконав, що вони не праві і через 2 години мені віддали жип

Після 55 профіля дуже важко звикнути до 65. Якось незвично високо. Зато м'яко і тихо. І мабуть швидко, але ще не пробував
Я відразу на шиномонтаж.
Тако колесика виглядали.
Навіть є напис маде ін джапан. Але я тако потім подумав - тре було брати контіненталь маде ін джермані. Німецькому авто німецькі колеса. Але маємо, що маємо.
На монтажі хлопці надівали колесо на диск всім сервісом (4чол) і дуже хотіли мене переконати, що колеса на диск не сядуть, бо диск заширокий. Для 215 заширокий. Хоча до того там стояли 205. Ну я їх переконав, що вони не праві і через 2 години мені віддали жип
Після 55 профіля дуже важко звикнути до 65. Якось незвично високо. Зато м'яко і тихо. І мабуть швидко, але ще не пробував
- paravozz
- Местный
Оце нефарт. Від лютого чекаю, щоб обшити авто. І весь час обшивщик строки відтягує. Вже вроді домовились раз, каже ні. Інший раз. Ні. Домовились на п'ятницю, сьогодні дзвонить "Вчора грав футбол, потягнув зв'язки на ногах. Постєльний режим 2 тижня".
Вирішив що обшиватиму сам. Почну з підлоги. Хтось вкурсі, ковралін на підлогу до фанери як конектиться? Клеєм чи є альтернативні варіанти?

Вирішив що обшиватиму сам. Почну з підлоги. Хтось вкурсі, ковралін на підлогу до фанери як конектиться? Клеєм чи є альтернативні варіанти?
- garmas
- Диспетчер региона
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ABL 1.9 TD intercooler, 2000р.
Chevrolet Volt 2013р. - Реальное имя: Віталій
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 15 разів
- Контактна інформація:
paravozz
Резина! Не практичний ковролін,імхо!
а обтяжка боків- тільки у когось хто цим займається (зннайди когось другого і пошли близько...)! Занадто важка робота! Удачного розпочатку...
Резина! Не практичний ковролін,імхо!
а обтяжка боків- тільки у когось хто цим займається (зннайди когось другого і пошли близько...)! Занадто важка робота! Удачного розпочатку...
Продам свого буса у добрі руки...
- paravozz
- Местный
Резину не хочу. Вона воняє. А в того автоліна пупиришки тупо відриваються з часом. Я собі ще виріжу лінолеум, який буду стелити поверх, коли всякі гімна возитиму.
Обтяжку боків робить чувак, який це всьо вручну вишиває. В нас в місті такого ніхто не робить. Це ексклюзив. Виглядає воно просто ульот. Я готовий чекати ще пару місяців, лиш би було так само. Наразі так обшитий тільки бус сусіда. Пофоткаю і викладу.
Обтяжку боків робить чувак, який це всьо вручну вишиває. В нас в місті такого ніхто не робить. Це ексклюзив. Виглядає воно просто ульот. Я готовий чекати ще пару місяців, лиш би було так само. Наразі так обшитий тільки бус сусіда. Пофоткаю і викладу.
- paravozz
- Местный
Фото покажи. З того що мені довелось побачити - нормального не роблять
- kunja
- Бусовод
- Модель авто, тип двигателя, пробег: t5 AXB 1.9
- Реальное имя: инна
- Дякував (ла): 3 рази
paravozz, а я всё жду-жду эти, твои, диски, муж с тобой на бмв-форуме договорился о продаже, ты бы хоть отписался, что уже и резину обул и продовать не собираешься
нИхАрАшо

T5 AXB 1.9(77kW+чуть-чуть) 2004
095 824 9семь14
095 824 9семь14
- ROMiK
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Дві карамельки 2.5, 96 кВт і 2.0 75кВт і обидві службові
- Реальное имя: Роман
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 12 разів
vitaliy14 писав:Мені переобладнили в Коломиї я задоволений
В Коломиї обшиває Ростик на вул Богуна де підбір автофарб, роблять майже тиждень

Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4
- paravozz
- Местный
Мені фото скинули на електронку. Дійсно, нічого особливого. Але яка ціна така і обшивка. Хочете ексклюзиву - платіть. До речі, я потрохи готуюсь відкривати власне атель'є. Але там ціни дешевими не будуть. Підхід буде до кожного клієнта свій.