документи на переобладнання в києві
-
- Штурман
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Тоyota Avensis
- Реальное имя: Ігарьок
- Дякував (ла): 5 разів
документи на переобладнання в києві
переобладнаю Т-5 груз в мульт куди можна звернутися в який інститут з приводу документів.підскажіть одноклубники з мене 

- surik
- Бусовод
- Модель авто, тип двигателя, пробег: т-4 acv 2.5 TDI 1998 255000
-
- Гость
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5-1,9 TDI 106 тыщ.
- Реальное имя: Богдан
-
- Штурман
Re: документи на переобладнання в києві
там кажись приймають з відусіль.я вчора був все зробив за 20 хв.так от сам я із вінницької обл.і авто там зареестровано.здав їм усі документи заплатив в касу 390грн і все через неділю сказали будуть готові. 

- IPexpert
- Пассажир
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T5, 2007, AXD 2.5 96 kW, 200 тыс. км.
- Реальное имя: Сергей
"переобладнаю Т-5 груз в мульт"
Т-5 после "переобладнання" по техпаспорту останется всё тем же Т-5 хоть уже и "пасажирським"...запись "мульт" в тех.паспорт сделать практически невозможно....
Bodjathebest
Читай ссылку выше, Алексей расписывал все нюансы. Кроме того практически в каждом регионе есть региональные представители института (ДержавтотрансНДИпроекта я имею ввиду) к которым можно обратиться для оформления переоборудования.

Т-5 после "переобладнання" по техпаспорту останется всё тем же Т-5 хоть уже и "пасажирським"...запись "мульт" в тех.паспорт сделать практически невозможно....
Bodjathebest
Читай ссылку выше, Алексей расписывал все нюансы. Кроме того практически в каждом регионе есть региональные представители института (ДержавтотрансНДИпроекта я имею ввиду) к которым можно обратиться для оформления переоборудования.
Эволюция потребностей:
ЗАЗ 1102 => ВАЗ-2101 => ВАЗ-21043 => Opel Calibra 2.0 85 kW => Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.5 V6 => VW T5 2.5 R5 )))
ЗАЗ 1102 => ВАЗ-2101 => ВАЗ-21043 => Opel Calibra 2.0 85 kW => Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.5 V6 => VW T5 2.5 R5 )))
-
- Штурман
IPexpert я й без тебе знаю,що такої запісі як "мульт "не буде вона і
не нужна в тех паспорті. 

-
- Гость
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5-1,9 TDI 106 тыщ.
- Реальное имя: Богдан
IPexpert писав:"переобладнаю Т-5 груз в мульт"![]()
Bodjathebest
Привіт всім, наявність регіональних представництв, дуже б спростило виготовлення документів на переобладнання. Однак, нажаль, в Закарпатській області наскільки мені відомо таких представництв немає. Для себе я вже вирішив, буду переобладнуватись в Бердичеф СІТІ. Якщо правда те, що документи у них коштують 100 вічнозелених, то гемороїтись з їх виготовленням немає сенсу.
-
- Прохожий
- Модель авто, тип двигателя, пробег: skoda octavia combi
Все пишут , что Бердичев по качеству полный отстой и все едут , свою отдал в Луцк , реально другой уровень .
- paravozz
- Местный
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5
- Подякували: 1 раз
А що то за документи такі на переобладнання? Я дав 2500грн, тимчасовий талон де пише "фургон малотонажний=В" і через 3 дні забрав постійний техпаспорт де пише "пасажирський-В". Ніяких заяв не писав 

- KneeL
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Transportюк 4 ABL 1.9 короткий белый 180т. км ( ага, 180 xD )
- Реальное имя: Александр
- Контактна інформація:
andrew24 писав:Все пишут , что Бердичев по качеству полный отстой и все едут , свою отдал в Луцк , реально другой уровень .
У них работы каждый день много, при такой текучке, качества не увидишь как своих ушей. Чтобы было хорошо - нужно следить как цербер, и дать им по пару грн.
а ваще - чтобы было хорошо - сделай сам

Добавлено Сб июн 23, 2012 11:58 am
paravozz писав:А що то за документи такі на переобладнання? Я дав 2500грн, тимчасовий талон де пише "фургон малотонажний=В" і через 3 дні забрав постійний техпаспорт де пише "пасажирський-В". Ніяких заяв не писав
Вчера забрал техпасспорт на свой уже пассажиирский бус. делал все сам. ушло 750 гр и полторы недели времени.
Мероприятие удалось, когда утром повыпивали воду даже с утюгов...
- KneeL
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Transportюк 4 ABL 1.9 короткий белый 180т. км ( ага, 180 xD )
- Контактна інформація:
paravozz писав:Фігасє. Навіть не знав що таке треба.
Ти про що?
- paravozz
- Местный
Всілякі дозвола і сертифікати. Привик просто хабарі за все давати )) Країна привчила
- KneeL
- Пилот
- Контактна інформація:
paravozz писав:Всілякі дозвола і сертифікати. Привик просто хабарі за все давати )) Країна привчила
1)Ставиш на облік як вантажний -В
2) проходишь Експерта при ВРЕР. платиш бабло за це
3)Береш бланк заяви на дозвіл переобладнання
4)Їдеш в інститут транспорту, віддаєш документи, платиш бабло
5) чекаєш десь неділю, Їдеш в інститут, забираєш сертифікат з намальованим планом твого буса і вимогами до переобладнання.
6) переобладнуєш
7)їдеш на автоекспертизу на любу. Вони там перевіряють правильність переобладнання. платиш бабло
8 )Їдеш у ВРЕР здаєш ці всі талмуди, ще раз проходиш експерта при ВРЕР, палтиш бабло + за новий техпаспорт платиш
9) отримуєш тимчасовий техпаспорт на свій пасажирський бус, і потім через день-два забираєш техпаспорт.
отаке

Бердичів робить весь цей сєкас за ті ж 750 гр.

- paravozz
- Местный
Нарахував слово "платиш бабло" 4 рази.
хтів запитати, а які вимоги до пасажирського буса? От в мене зараз яка ситуація. По паспорту пасажир. По факту... Є 2 ряди сидінь + водійські. Сидіння оригінал каравела. Є два вікна, заднє на ляді і на здвижці. немає перегородки. немає стелі і бокових обшивок. То є пасажир чи як?

хтів запитати, а які вимоги до пасажирського буса? От в мене зараз яка ситуація. По паспорту пасажир. По факту... Є 2 ряди сидінь + водійські. Сидіння оригінал каравела. Є два вікна, заднє на ляді і на здвижці. немає перегородки. немає стелі і бокових обшивок. То є пасажир чи як?
- KneeL
- Пилот
- Контактна інформація:
там 10 вимог, але основні із них
Скло має бути кругом, на всьому бусі.
Сидіння - як хочеш, аби влізли і щоб не на шмарклях трималося
всі умови виконувати не обовязково. Експертиза коштує 170 гр +150 десь на лапу, щоб не прискіпувався і все.
Скло має бути кругом, на всьому бусі.
Сидіння - як хочеш, аби влізли і щоб не на шмарклях трималося
всі умови виконувати не обовязково. Експертиза коштує 170 гр +150 десь на лапу, щоб не прискіпувався і все.