Судак

Відповісти
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Судак

Повідомлення vovaT4 »

Добрий день братство!!! Є питання? В мене малий щось частенько кашляє і люди радять поїхати на море в Судак (кажуть помагає) Я там ніколи не був і не знаю що до чого. Як щоб прийшлось їхати на "Costa brava" то я в курсі куда їхати і що до чого. Але прикол в тому що в жінки закінчились документи,а поновлювати їх це довга історія.Тому і хочемо в Крим поїхати,раді дитини. Питання таке: Хто може порадити якісь готелі по розумній ціні,чи може хтось кімнату здає з нормальними умовами і.т.д. Бо в інеті море пропозицій але вірити комусь на слово трохи опасно бо їхати треба з дитиною,а йому три з половиною роки. Може хтось з наших клубнів там живе і може щось організувати то буду радий колись зробити так би мовити аливирди тобто організувати якусь поїздку до нас в Карпати.
Одним словом буду радий всім хто чимось допоможе. Їхати планую в другій половині липня. :friends: :beer:
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
smb
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4. ACV 2,5 2002 г.в.
Реальное имя: Александр
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 22 рази

Re: Судак

Повідомлення smb »

пообщайся с orlinos мож он че тебе посоветует
viewtopic.php?f=49&t=15496
Если народ теряет веру в Бога, его постигают бедствия, а если не кается, то исчезает с лица земли.
Gagarin
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 78 разів

Повідомлення Gagarin »

vovaT4
я в липні з 2-х річним сином їду :-ok-: Найкращий варіант в Судаку це приватний сектор на центральній алеї, близько до моря і ціни нормальні більш-менш, зайди на цей сайт, тут є вся потрібна тобі інформація: http://www.vashsudak.com/
VW T4 2.5TDI 75kW ACV 2002 г.в. Yellow Submarine

- Видишь суслика?
- Нет.
- И я не вижу, а он есть... (с)
Oleg
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T5 Long 2.0 бензин-газ 2006год
Реальное имя: Олег
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Oleg »

в позапрошлом году отдыхал в Судаке останавлевался в часном секторе ваозле берега. Понравелось всьо кроме пляжа там он очень маленький так как было много децких лагерей :zvez_ochki: Может я просто попал в такое время но после этой поездки мне Судак не понравелся.
Спойлер
+380963607848, +380631980207
ferolle
Лёха
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4,AJT,250 000 пробег
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення ferolle »

А почему именно Судак?
ZAL
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5, 2,5, 100-200 тыс.
Реальное имя: Алексей

Повідомлення ZAL »

в пошлом году в Судаке выдержали ровно 2 дня и переехали в Симеиз. Причины: Людей на пляже :censored: тапки будите оставлять на набережной, полотенца положить некуда. в районе мыса Меганом в море выходит городская канализация, ехать нужно 20-30 км от города. Сервис в нашем отеле был на уровне гестапо. Аквапарк - позорище. Нормальные точки питания мы так и не нашли. В Судак - ни ногой. ЭТО только мое личное мнение. Зайди на сайт веб-камер и открой Судак!
Зображення
slash
VW знаток
VW знаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення slash »

13 июня будем в судаке отдыхать в часном секторе. Едем на первую линию, по советам. Телефон в подписи- набирай. У меня есть вопрос- кто в судаке может заправить? В лс
Голубоглазый блондин T5 1.9TDI lоng 77kw / ツ VW Polo Sedan ☆★Джентльмен в Белом★☆
Зображення
vit
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: T-3 пока сs
Дякував (ла): 106 разів
Подякували: 51 раз

Повідомлення vit »

ZAL писав:в пошлом году в Судаке выдержали ровно 2 дня и переехали в Симеиз. Причины: Людей на пляже :censored: тапки будите оставлять на набережной, полотенца положить некуда. в районе мыса Меганом в море выходит городская канализация, ехать нужно 20-30 км от города. Сервис в нашем отеле был на уровне гестапо. Аквапарк - позорище. Нормальные точки питания мы так и не нашли. В Судак - ни ногой. ЭТО только мое личное мнение. Зайди на сайт веб-камер и открой Судак!

нажаль підтримаю :cry:
а для дітей ще з часів союзу була евпаторія.
...бо голодного можна купити, а вільного - тільки вбити. Л.Гузар.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Повідомлення vovaT4 »

Дякую всім за відповіді. Будемо по трохи розбиратись.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Відповісти

Повернутись до “Вибір маршруту/Стан доріг”